REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cristinel Dragomir: „Vreau să fiu preşedinte în continuare!“

Cristinel Dragomir: „Vreau să fiu preşedinte în continuare!“

Replica API 27 aprilie 2016 | 00:19 523

PSD a depus lista de candidaţi pentru CJC

PSD a depus lista de candidaţi pentru CJC

PSD Constanţa, Organizaţia Judeţeană, a depus, marţi, 26 aprilie a.c., la Biroul Electoral Judeţean, lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Constanţa. Cristinel Dragomir, preşedintele interimar al instituţiei, este cel cu care PSD merge în alegeri cu ţinta declarată de a câştiga fotoliul de preşedinte al CJ. Împreună cu Dragomir a venit şi preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe.

„Campania noastră va fi normală, ca și abordare tehnică, va fi decentă, va fi o campanie în care nu vom denigra. Vom prezenta oamenilor ce a făcut bun CJC până acum, şi avem ce să prezentăm, şi ce ne propunem în continuare. Lista cu consilieri s-a depus. Dacă ne uităm la media de vârstă, e o listă, poate cea mai tânără listă din România. Sunt foarte mulţi tineri, sunt prezente multe femei, seniori, dar vreau să remarc prezenţa masivă a tinerilor, înseamnă că PSD devine un partid atractiv pentru tineri, ceea ce ne dă un sentiment de confort“, a declarat Felix Stroe, președintele PSD. Cristinel Dragomir, președintele interimar al Consiliului Județean Constanța, a precizat că-și dorește un număr de consilieri cât mai mare șis peră să-l obțină.

„Sperăm să avem cât mai mulţi consilieri pentru că, dacă nu avem cât mai mulţi, nu putem emite pretenţii la funcţia de preşedinte al CJ. Deocamdată, noi trebuie să ne facem treaba. Câţi consilieri vom obţine, atât vom obţine. Eu am un sentiment că vom avea cei mai mulţi. Eu mi-aş dori să avem 19 din 37. Ne străduim să ne facem treaba aşa cum ştim noi şi să mobilizăm electoratul nostru ca să obţinem cel mai bun scor“, a spus Dragomir, făcând referire, totodată, şi la funcţia de preşedinte al CJC. „Eu vreau să fie preşedinte în continuare, dar să vedem care este scorul“, a continuat Dragomir.

Întrebat dacă se gândește la o alianță politică, secretarul executiv al PSD a precizat că nu exclude această posibilitate. „Vedem ce rezultate sunt, cine mai trece pragule lectoral. Pragul este de 5%, un prag care nu este ușor de obținut de nici o formațiune mai mică. În funcție de rezultate vom face o alianță politică.'' a declarat Cristinel Dragomir. Câți dintre vechii consilieri se află pe lista actuală a PSD, organizația județeană: „90 % sunt nume noi“, spune Felix Stroe. „Aceasta este voința Organizației Județene a PSD și, pentru prima oară, s-a ținut cont de algoritm, de reprezentativitate la nivelul județului și propunerile au fost făcute de organizațiile din județ“, a continuat Dragomir. Pe lista de consilieri nu se numără și actualulul vciepreședinte Critian Darie. „Așa s-a hotărât la nivelul organizației. Nici nu și-a mai dorit“, a conchis Dragomir

Iată candidaţii pentru Consiliul Județean:

Lucrători comerciali, juriști, profesori, economiști...sunt meseriile practicate de cei care își doresc, pentru următorii patru ani, să reprezinte PSD în Consiliul Județean Constanța. Lista este deschisă de Adriana Gheorghe-profesor, Horia Țuțuianu-economist, Cristinel Dragomir-inginer, Rareș Drăghici-arhitect, Mircea Pintilie-arhitect. Lista continuă cu Tiberiu Roșu-economist, Gheorghe Donțu-economist, Cosmin Ciobanu-jurist, Dan Georgescu-inginer, Maria Sabrina Nedelcu-jurist, Dumitru Florea-inginer agronom, Lucian Lungoci-inginer, Adrain Bereș-economist, Ion Marinescu-profesor, Adrian Bizineche-aconomist, Vasile Moldovanu-inginer, Constantin Gălușcă-lăcătuș mecanic, Petruș Petre-profesor, Adrian Vonica-jurist, Nicoleta Bercaru-profesor, Ionela Lokman-lucrător comercial, Luminița Niță-jurist, Ecaterina Prodan-inginer, Alexandru Ionescu-economist, Anghel Panait-economist, Florin Băcioiu-inginer, Alexandru Bujenița-profesor, Fedbi Osman-inginer, Stelian Samara-economist, Gabriel Candidatu-inginer, Gheorghe Naciadi-jurist, Dumitru Munteanu-profesor, Ciprian Costache-profesor, Vasile Minea-jurist, Adrian Rotaru-electromecanic, Rebecca Zgura-științe politice, Leonard Drăgan-științe politice, Ana Deoancă-lucrărtor comercial, Paul Chișmoiu-economist, Adriana Focuța-lucrîător coemrcial, Ion Radu-tehnician, Mihai Lăpuște-tehnician, Nicolae Roșu-economist, elena Manciu-macaragiu, Adreea Emilia Popa-politolog, Nicolae Tudor-tehnician și Ion Alexandru Petcu-economist.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218