REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Criteriile pentru facturarea individuală la termoficare, în Mangalia

Criteriile pentru facturarea individuală la termoficare, în Mangalia

Replica API 5 martie 2018 | 00:00 405

În atenţia locuitorilor municipiului:

În atenţia locuitorilor municipiului:

Societatea de termoficare Goldterm Mangalia a lansat campania de facturare individuală pentru agentul termic. Reprezentanţii societăţii au înaintat tuturor Asociaţiilor de locatari/proprietari criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să primească facturi individuale.

Acestea se referă, în primul rând, la faptul că locatarii care doresc încheierea convenţiilor trebuie să fie cu plata la zi în evidenţele Asociaţiei de proprietari. O altă cerinţă vizează acordul tuturor locatarilor din bloc/scară de bloc (în funcţie de poziţionarea branşamentului) pentru a se încheia o convenţie individuală. Nu în ultimul rând, pe lângă acordul tuturor vecinilor, solicitantul are nevoie şi de avizul Asociaţiei de proprietari. Convenţia individuală reprezintă act adiţional la contractul de furnizare a energiei termice, încheiat între Goldterm Mangalia S.A. şi Asociaţia de proprietari. Documentele necesare pentru încheierea convenţiei sunt copiile actelor de identitate şi a celor de proprietate. În urma încheierii convenţiilor de facturare individuală a consumatorilor de energie termică, pe baza tabelelor cu consumurile defalcate primite de la asociaţii, Goldterm Mangalia va emite facturi pentru fiecare apartament. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi se pot adresa reprezentanţilor Societăţii Goldterm, cu sediul pe strada Vânători nr.1.

Până la această dată, din 7006 apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare al Municipiului Mangalia, 594 de apartamente au încheiate convenţii individuale de facturare. De asemenea, un număr de 1245 de apartamente sunt contorizate individual (repartitoare de costuri sau contoare de apartament).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ahhahahahahahaha vezi sa nu. acordul TUTUROR proprietarilor. mult succes in blocurile turn cu proprieteri prin tari straine legi romanesti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102