REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Crosul Mării Negre, aproape de start! Încă se mai fac înscrieri

Crosul Mării Negre, aproape de start! Încă se mai fac înscrieri

Replica API 23 octombrie 2017 | 23:35 338

Mai este puțin până la startul celei de a doua ediții a Crosului Mării Negre, organizat de ONG Mare Nostrum. Pe 29 octombrie, ora 9.00, toți cei care vor să se alăture inițiativei sunt așteptați pe Plaja Modern, de unde se va da startul competiției. Evenimentul face parte din activitățile dedicate Zilei Internaționale a Mării Negre, pe care ONG Mare Nostrum o punctează în fiecare an. Potrivit organizatorilor, deja s-au înscris aproximativ 400 de persoane, cel mai mic participant având zece ani, iar cel mai mare, 53 de ani.

„Ne bucurăm nespus că acest eveniment a reușit să atragă atenția constănțenilor de toate vârstele încă de când a fost anunțat prima dată. Acest lucru contează enorm pentru noi, mai ales că dincolo de aspectul strict…sportiv, există un scop mult mai important în spatele lui- acela că alergăm pentru a menține Marea Neagră curată”, a spus Anca Gheorghe, coordonator eveniment.

„Nu putem spune că este o competiție în adevăratul sens al cuvântului. Este o provocare pentru constănțenii de toate vârstele să susțină prin alergat eforturile pe care noi, ca organizație le facem pentru conservarea ecosistemului marin. Este un astfel de eveniment, al cărui scop nu este câștigul, ci chiar participarea. Tocmai de aceea, nu avem taxă de înscriere, nici limită de vârstă, dar vom avea un stand unde participanții vor putea dona pentru a ajuta organizația să lupte în continuare pentru mare, dar și pentru constănțeni”, a adăugat aceasta.

Înscrierea în cadrul competiției se face prin completarea formularului de pe pagina web a ong-ului.

Distanțele pe care se va alerga sunt următoarele:

Distanța scurtă (Plaja Modern – Zorile și retur, aproximativ 2 km)

Distanța lungă (plaja Modern – Universitate și retur, aproximativ 7 km)

Nu există taxă de înscriere și nici limită de vârstă.

Premiile constau în diplome și medalii pentru participanți.

Numerele de participare vor fi oferite înainte de începerea evenimentului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367