REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Crucial Systems & Services Constanţa oferă companiilor soluţii de securitate în domeniul IT

Crucial Systems & Services Constanţa oferă companiilor soluţii de securitate în domeniul IT

Replica API 1 octombrie 2014 | 01:10 772

Data Security Day

Data Security Day

Cătălin Anghel

Crucial Systems & Services Constanţa este preocupată să ofere soluţii de securitate IT clienţilor săi! Compania, în colaborare cu Fortinet, lider pe piaţă în domeniul securităţii reţelelor, a adus laolaltă, marţi, în cadrul conferinţei Data Security Day, oameni de afaceri din Constanţa, specialişti IT, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale, pentru a le oferi soluţii în vederea protecţiei atacurilor informatice şi provocărilor de vulnerabilitate. Cei doi parteneri oferă soluţii de securitate IT integrate, ce se adresează nevoilor fiecărei firme în parte, astfel încât aceasta să obţină maximul de performanţă.

Fiecare companie se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte protecţia eficientă a infrastructurii, fie că vorbim de viruşi, malware-uri sau hacking. Pentru a preîntâmpina astfel de situaţii, Crucial Systems & Services le oferă soluţii de securitate de cea mai bună calitate. „O campanie care se adaptează la cerinţele de piaţă trebuie să fie activă şi să aibă implementat în companie atât soluţii de business intelligence, prin care pot vizualiza grafic şi în timp real problemele curente, trebuie să fie interesate în soluţii tip SIEM, asta dacă sunt preocupate de satisfacţia clienţilor, preocupate de a manageria relaţia cu clienţii, dacă le pasă dacă aceştia din urmă rămân în companie sau pleacă odată cu clienţii de vânzări”, a declarat Cătălin Anghel, directorul de vânzări al Crucial System & Services Constanţa. „Nu mai vorbesc de antivirus, de firewall, de partea de dispozitive, monitorizare şi acces control care, toate concură la eficientizarea activităţilor din cadrul unei companii şi care, practic, fac diferenţa pe piaţa concurenţială”, a mai completat Anghel, precizând, totodată, că speră ca, odată aflat portofoliul de soluţii şi problemele cu care se confruntă clienţii, împreună să găsească soluţii la aceste probleme şi, în cadrul unui proces de implementare, să le rezolve. De asemenea, Cătălin Anghel a vorbit despre cât de importantă este partea de securitate dintr-o companie.

„Este OK ca oamenii să fie interesaţi de partea tehnică şi IT dintr-o campanie, să fie preocupaţi de aspectul securităţii din cadrul acesteia, pentru că, în timp, asta va face diferenţa pe piaţa concurenţială şi, dacă le pasă de clienţii lor, trebuie să ştie să-i apere, să le ofere soluţii şi să-i protejeze în faţa vulnerabilităţilor actuale”, a conchis Anghel.

Crucial Systems & Services Constanţa oferă servicii de găzduire aplicaţii ca servicii (SaaS) şi colocare echipamente Stocare date in cloud pe sisteme de stocare redundante, HA Dynamics CRM, Exchange şi SharePoint, soluţii complexe de protecţie împotriva scurgerilor de informaţii (DLP), criptarea informaţiilor, calsificarea lor şi gestiunea drepturilor. De asemenea, oferă soluţii complete de supraveghere video şi sisteme antiefracţie, monitorizare la distanţă şi de pe telefonul mobil.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614