REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Crucial Systems & Services, la ceas aniversar!

Crucial Systems & Services, la ceas aniversar!

Replica API 12 aprilie 2016 | 00:00 641

Sărbătorește majoratul!

Sărbătorește majoratul!

Cea mai importantă firmă de pe piața din Constanța, care oferă companiilor soluţii de securitate în domeniul IT, aniversează majoratul! Pe data de 8 aprilie 2016, Crucial Systems & Services a împlinit 18 ani de existență. În toată această perioadă, firma a comercializat o gamă largă de calculatoare, monitoare, raparații, consultanță IT, implementări soluții ERP, software și service HP. „Sărbătorim cu această ocazie un majorat de colaborare alături de companii și persoane dragi, o perioadă frumoasă în care am crescut, ne-am dezvoltat și dorim să credem că ne-am perfecționat continuu.

În acești 18 ani, am trecut prin toate etapele prin care trece o firmă. Au fost zile în care am plâns și altele în care ne-am bucurat, am avut emoții, marea majoritate constructive, am cunoscut atâția oameni și am legat numeroase relații“, au transmis reprezentanții companiei.

„Am început cu 3 oameni. Acum ne apropiem de 20. La început, Crucial s-a constituit ca o firmă care dorea să oferte servicii IT pe piața din Constanța. Ulterior, piața s-a schimbat. Mediul de afaceri s-a dezvoltat continuu și domeniul IT a crescut proporțional pentru a răspunde cerințelor și nevoilor pieței. Solicitările au fost din ce în ce mai pretențioase. Noi am reacționat.

Am devenit și ne-am impus amprenta drept furnizori și integratori de soluții. Vom rămâne mereu fideli obiectivului nostru de a vinde mai mult decât cutii. Noi vindem valoare. Vrem ca cei ce ne pășesc pragul, să fie mai fericiți și mulțumiți cu ceea ce achiziționează de la noi“, au mai transmis repreznetanții Crucial. În ultimii ani, Crucial a îndrăznit să țintească mai departe, obținând distribuția pe România, Bulgaria și Moldova pentru unele soluții software de top în domeniul IT. Astfel și-a lărgit orizonturile pe întreg teritoriul României, dar și în afara țării.

„Dorim, prin această cale, să mulțumim tuturor clienților, partenerilor și furnizorilor care au crezut în noi în tot acest timp. De asemenea, mulțumim tuturor colegilor din Crucial pentru eforturile depuse în tot acest timp și știm că doar datorită angajamentului lor față de clienți, putem scrie aceste frumoase rânduri“, a transmis echipa de la Crucial Systems & Services. Crucial Systems & Services oferă servicii integrate: ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management, soluții Business Intelligence, soluții de arhivare, soluții Document Management, soluții de securitate, consultanță IT, rețele garantate, suport tehnic autorizat HP, DELL, FUJITSU și Brother, soluții de back-up de date, Call Center, DLP, servicii SaaS, web hosting și altele.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108