REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cruşoveanu, despre Regia de Drumuri: ‘Este o companie care funcționează doar la mila CJC. Cu pantalonii cârpiți nu poți face artă’

Cruşoveanu, despre Regia de Drumuri: ‘Este o companie care funcționează doar la mila CJC. Cu pantalonii cârpiți nu poți face artă’

Replica API 26 mai 2018 | 00:41 613

Consilierul judeţean PNL Marian Cruşoveanu îşi menţine opinia referitoare la Regia Autonomă Judeţean de Drumuri şi Poduri Constanţa, chiar dacă această companie a anunţat, chiar ieri, că s-a redresat din punct de vedere financiar şi va intra pe profit. Cruşoveanu atrage atenţia că RAJDP este în continuare dependentă de banii CJC, prin urmare, regia „este ca un tonomat: când pui fisa, funcționează, când rămâi fără fisă, nu mai merge”. "RAJDP-ul nu poate deveni un competitor pe piața liberă, pentru simplul motiv că este o companie care funcționează doar la mila Consiliului Județean. Până acum nu am văzut să câștige proiecte din piața liberă, adică să participle la licitație publică într-un mod competițional cu alte companii de profil, astfel încât să facă profit. Acest aspect confirmă că nu poate deveni un operator de profil într-o piață concurențială", declară Cruşoveanu.

Iată comunicatul integral al consilierului:

„Am văzut cele afirmate de președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu, la prezentarea raportului de activitate a RAJDP și, cu această ocazie, țin să reamintesc următoarele:

1. Rămân în continuare consecvent cu cele afirmate până acum, fiind contestatar al RAJDP, pentru că operează într-un mod neconcurențial și discriminator, care este în afara oricărei logici a democrației de piață.

2. RAJDP-ul nu poate deveni un competitor pe piața liberă, pentru simplul motiv că este o companie care funcționează doar la mila Consiliului Județean. Până acum nu am văzut să câștige proiecte din piața liberă, adică să participle la licitație publică într-un mod competițional cu alte companii de profil, astfel încât să facă profit. Acest aspect confirmă că nu poate deveni un operator de profil într-o piață concurențială.

3. Pentru informarea publică într-un mod corect, legat de ieșirea din insolvență, țin să îi subliniez domnului Țuțuianu, cu o “precizie chirurgicală”, că data iesirii din insolvență este în strânsă legătură cu bugetul alocat de Consiliul Județean.

4. Această companie este un beneficiar captiv al bugetului Consiliului Județean Constanța și atât timp cât operează într-un sistem neconcurențial, își poate îndeplini cu brio rolul, căci altfel, dacă ar exista concurență și licitație publică deschisă, compania ar fi în continuare în acel impas de existență. Concurența înseamnă moarte clinică pentru RAJDP, astfel că cifrele prezentate reprezintă doar un aspect al unei stabilități de moment.

Le spun celor de la PSD, metaforic, că RAJDP-ul este ca un tonomat: când pui fisa, funcționează, când rămâi fără fisă, nu mai merge. În Constanța, dați pachete de ani buni, și bunicii noștri tot amărâți sunt, sărăcia a rămas în continuare vizibilă. Vorba poetului: cu pantalonii cârpiți nu poți face artă. Dar nici cu pomana, prosperitate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lindicul Principesei a devenit asa de vocal, BRAVO!!!
4
2
Fa scandal poate mai prindem si noi ceva contracte UUUAAAA
2
5
Acest consilier este un golan si un somaltoc. Rusine. Porcule! Ce ai facut tu in viata ta?
6
5
Si mie mereu imi zice Crusoveanu ca e suparat ca nu prinde si el ceva
4
6
Nu cumva vrei sa pui mana si pe aia 5 milioane de euro pe care idiotul de primar din Eforie le-a luat prin credit ? Ca pana acum numai socru-tu a castigat licitatiile in eforie
8
4
Pai socru tu ia lucrari de miliaone si tu iesi si ne dai noua lectii? Escrocule!! La puscarie lepra ordinara!!
7
5
Mariane, fa ceva sa inchidem RAJDP si sa punem mana pe ea. Tu te ocupi de contracte, eu de bani! Hai sa iti comand o geaca noua de piele saptamana viitoare
6
4
Normal ca face gura asta. Socrusu ia lucrari pe milioaneee ... . Hotule !!! RAJDP e firma consiliului nu firma privata
6
5
Tasu lu crusoveanu asta angajeaza doar pe hartie salvamari la eforie si mor oamenii pe capete vine si vorbeste de fraude rusine rusine si iar rusine
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920