rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 22 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Secretarul general al PNL Constanţa, convins că ‘valul împotriva PSD este unul de neoprit’

Cruşoveanu respinge eticheta ‘PNL, blat cu PSD’ şi susţine că erorile trecutului nu pot fi reproşate noii generaţii de politicieni

PNL Constanţa are, de puţin timp, un nou secretar general, în persoana consilierului judeţean Marian Cruşoveanu. Printre altele, misiunea acestuia este să facă mai vizibilă activitatea PNL la nivelul Consiliului Judeţean, să demonstreze că face opoziţie PSD şi că PNL are soluţii pentru acest judeţ, asta în condiţiile în care urmează noi alegeri – prezidenţiale, apoi cele locale. Despre „planul de bătaie” al PNL în privinţa CJC, dar nu numai, a vorbit Cruşoveanu în cadrul unui interviu pe care îl redăm în următoarele rânduri:

Reporter: Ați preluat de puțin timp funcția de secretar executiv al PNL Constanța. Care sunt obiectivele pe care vi le-ați asumat odată cu această funcție?

Marian Cruşoveanu: Obiectivele mele nu sunt altele decât cele pe care și le-a asumat PNL față de electorat: victorie în 2020, la Consiliul Județean, Primăria Constanța și la peste jumătate din primăriile din județ. Încă din 2016, adică de aproape 3 ani, PNL Constanța lucrează la schimbarea garniturii politice, astfel încât să apară a treia generație de liberali, oameni tineri, care nu au de-a face cu deciziile trecutului PNL. Ceea ce pot să vă afirm astăzi, cu tărie, este că, în interiorul partidului, există oameni care vin din domeniul privat, oameni care activează în diferite domenii economice, persoane cu experiență care cunosc realitățile acestui județ. Cu acest tip de oameni doresc să lucrez în interiorul partidului, astfel încât să completăm activitatea noastră de până acum, pentru că este clar, și mai ales confirmat, după aceste alegeri europarlamentare, că în România, tipul de politician post-decembrist a murit sau cel puțin, este expirat. Aici, mă refer la baroni, baronași sau alte specii similare. Consider că PNL Constanța se află pe linia bună și sănătoasă în ce privește organizarea internă, are experiență politică, precum și maturitatea de a administra. Promovarea în linia întâi a oamenilor tineri nu este altceva decât un curs firesc al lucrurilor în PNL Constanța, mai ales că, așa cum am mai spus, acest proces de promovare a început din 2016.

Rep.: Cum veți scăpa de eticheta că PNL colaborează sau are "blat" cu PSD?

M.C.: Cei ce urmăresc atent agenda politică locală, și mai ales știrile din presa locală, pot vedea extrem de bine și clar care este partidul de opoziție din acest județ, fapt ce a fost confirmat și în alegerile euro-parlamentare, anume că PNL este, într-adevăr, un partid de forță în opoziție, astfel încât a câștigat în 51 de localități din cele 70, adică în 2 municipii, 7 orașe și 42 de comune. Aceste cifre spun multe despre așa-zisul ”blat” dintre PSD și PNL la Constanța. Vă mai spun încă un fapt: este nedrept și incorect ca greșelile trecutului să fie atribuite generației noastre de politicieni. PNL își va continua linia de partid de opoziție, care, atât la nivel de Consiliu Județean, cât și la nivelul Primăriei Constanța, va fi intransigent cu puterea, atunci când este în joc interesul cetățenilor. În acest sens, lupta PNL nu este cu această etichetă, ci cu PSD, iar scopul final este unul clar: în 2020, vrem să fim cel mai puternic partid pe plan județean.

Rep.: La nivelul Consiliului Județean, cum vă gândiți să eficientizați activitatea reprezentanților PNL? Sau considerați că vă onorați cu brio acest statut?

M.C.: Sunt de părere că în acești 3 ani, de când PSD este prins în șah la fiecare ședință a Consiliului Județean datorită majorității fragile, iar acest lucru confirmă că, alături de colegii mei, ne onorăm cu cinste mandatul. Sunt de acord că sunt lucruri pe care ar trebui să le îmbunătățim. De exemplu, prezența noastră publică, să îndrăznim mai mult în ceea ce privește prezentarea proiectelor pe care le-am depus, precum și activitatea noastră din comisiile de specialitate din interiorul Consiliului Județean. Pe de altă parte, sunt de părere că în politică lauda strică, iar cetățenii își pun speranțele într-un nou model de om politic. Cel puțin, un om politic ancorat în realitatea socială și economică a județului nostru, ca spre exemplu, dacă PSD ar fi pus câte o cărămidă de fiecare dată când a vorbit despre acel spital regional, până acum l-ar fi construit. Suntem în anul 2019 și spitalul nu este nici în fază de proiecție. La polul opus, avem oameni tineri în politică, cum sunt primarii de la Eforie, de la Ovidiu sau de la Techirghiol care, pe fonduri europene, reușesc să facă fapte bune pentru cetățeni. Așa că, aceste argumente și perspective sunt situații reale, concrete, comparabile și măsurabile pentru fiecare alegător din județul nostru.

Rep.: În principalele localități (după mărime) din județul Constanța, are PNL candidați pregătiți să câștige primăriile?

M.C.: Răspunsul este unul categoric: DA! Revin la alegerile europene, pentru că a fost ultimul barometru real. V-am spus mai sus că, în peste 70% din localitățile din județul nostru, PNL a câștigat, ceea ce ne confirmă faptul că există un potențial pe care am putea să îl fructificăm în proximele alegeri. Alegerile vor fi peste un an, iar până la alegerile locale sunt cele prezidențiale. Agenda de lucru a PNL este una dinamică, iar dacă în 2016 am fost aproape la Primăria Constanța, cred că în 2020 șansele de a câștiga sunt mult mai optimiste.

Rep.: Ce faceți la Primăria Constanța? Aveți candidat, aduceți pe cineva "de import"?

M.C.: Urmează anumite surprize plăcute, mai ales că PNL a primit confirmare din partea alegătorilor că ar trebui să îndrăznească mai mult decât până acum. În același timp, vă pot confirma faptul că, la nivel de municipiu, dar și la nivel de județ, valul împotriva PSD este unul de neoprit.

Rep.: Cum veți gestiona varianta în care președintele CJ va fi desemnat prin votul cetățenilor? Aveți om pregătit să candideze? Poate dvs.? Sau încurajați dorința primarului de la Medgidia în acest sens?

M.C.: Îmi plac întrebările-surpriză, întrebările-capcană, mai ales că din acest fel de întrebări, ies știri bombastice. Însă cetățenii nu așteaptă știri bombastice, mult fum sau zgomot. Așteaptă oameni politici ancorați în realitate. Cel mai probabil, președintele Consiliului Județean va fi ales, în 2020, pe vot uninominal, iar în momentul de față PNL are candidați care ar putea onora această funcție cu brio. Dincolo de nume noi, ca și partid ar trebui să ne focusăm, în continuare, pe fiecare proiect pe care l-am realizat în fiecare localitate din acest județ, astfel încât argumentul nostru, în 2020, să fie soluțiile și realizările. Cum spuneam, va trebui să depășim acest stadiu în care legăm sau personalizăm scaunul puterii cu anumite nume, pentru ca după ei să rămână prăpăd. Dincolo de această situație nefericită, mă gândesc ar fi bine să reflectam asupra acestei întrebări: Vedeți atitudinea jucătorilor de tineret al naționalei de fotbal, în fiecare meci au luptat pentru rezultat pozitiv, de ce nu am putea avea același atitudine și în politica?

Alexandra CUCU

miercuri, 26 iunie 20191826
Comentarii

26Adevarul(26 iun 16:41)
Compari munca in fotbal si reusitele fotbalului tinerilor cu meschinitatea si esecurile din politica ? Pe care tot tu le numesti reusite ? Pnl si-a batut joc mereu de proprii membri si mereu au avansat 2-3 paraziti perpetu, vorbind si prostind din nou si din nou pe tinerii implicati cu sintagma,, promovarea tinerilor" si ,,noua generatie de politicieni". In realitate doar pui paraziti de afaceristi murdari promivati fara morala sau scrupule !
06Triada(26 iun 15:50)
Bre Crusoveanule, las-o maoale cu gargara ieftina! Ai uitat de Mugurel Mitrana, Florin Mitroi, Vasile Delicoti si Gigi Grameni! Astia sunt niste tinerei , sarmani! Hai sictir!
27Bola(26 iun 15:21)
Crusoveanu e noul lider al sobolanilor din PNL
010Alex(26 iun 14:57)
Crusoveanu cand bea mult face urat. L-am vazut eu in cluburi
06TREZIREA(26 iun 14:51)
Se tot face campanie anti PSD precum ca nu sunt suficiente spatii verzi si tot voi, reprezentantii PNL sunteti prinsi cu mata-n sac. Socrul lui Crusoveanu construieste blocuri fara numar pe spatiul verde. Sa fie acesta obiectivul de care spuneati?
06Ia zi(26 iun 14:40)
Vectra iti spune ceva?
06Pro Constanta(26 iun 14:30)
Concluzii la ceva concret 0 ..... sunt numai vorbe politice anti PSD.... vorbe goale
16Elena(26 iun 14:27)
Domnule Crusoveanu, constantenii sunt satui de obiective si strategii facute din pix, vrem oameni care sa si faca ceea ce spun, nu sa ramana la stadiul de "vorbe". In calitate de consilier judetean nu am vazut sa fi facut lobby pentru vreun proiect de hotarare initiat de formatiunea politica din care faceti parte.
39Mike(26 iun 13:18)
Crusovene cand mai faci poze tine ochii inchisi ca tii se vede ceafa. Cat a dat socra-tu sa ajungi secretar la partid?
08Fane2(26 iun 13:03)
Sa ne explica domnul Crusoveanu pe cine a imprumutat cu 100.000 de euro
08Florin(26 iun 13:00)
Crusoveanu e baiatul cu statuete de bronz ... lol
35boro(26 iun 12:52)
un jeg infect care traieste pe carca socrului , o sluga proasta care sta in genunchi la Tutuianu.... asta este carecterizarea lui
010Fane(26 iun 12:49)
Sa ne explica domnul Crusoveanu pe cine sa imprumutat cu 100.000 de euro
07Mihai(26 iun 12:48)
Crusovene Crusovene, Bagi bumbac si scoti izmene!
07VICTOR(26 iun 12:46)
SALUT! Am o intrebare pentru dnul Crusoveanu: ai uitat ca ai fost ales prima data consilier judetean pe vremea USL ???? adica cu girul , sprijinul si votul echipei MAZARE- CONSTANTINESCU? ai uitat cand le faceai campanie ca lumea sa il aleaga si sa te aleaga?
06Alex(26 iun 12:43)
Crusoveanu are banii de campanie de la socrul sau
28USL este PSD plus PNL(26 iun 12:14)
Lumea nu uita ca ati vandut voturile. Va vine si voua randul dupa PSD. PNL este un partid comunist plin de pesedisti.
510Mioara(26 iun 11:59)
Bai Crusoveanu, numele tau e Saimanov. Tactu a furat mii de oameni cu jocuri piramidale si acum e mafiot de Eforie ca tine. Te faci ca ploua?
55Felicitari Marian(26 iun 11:11)
Succes PNL!
28Constantean(26 iun 09:36)
Dar cine sunt oare noii politicieni? Beizadelele vechilor, asortate cu alte elemente de aceeasi natura, care sunt pusi pe japca mai abitir decat predecdesorii lor.
012Cei mai slabi(26 iun 08:20)
Ce? Anca Belu primar PNL nu a facut campanie pentru PSD? Ce masuri ati luat cand nu a mai vrut-o PSD? Sa candideze la parlament. Traiasca banutul!
510Eforie(26 iun 07:23)
Hotul striga hotii Cum si ar descrie asta ascensiunea lui in lumea politica?
48gigi(26 iun 07:19)
sigur .. tatucu mamuca au avut grija .. ca noii boi sa va ureze successuri in casapirea .. urmasilor
99alex(26 iun 02:46)
bravo Succes
mai mult...Replica
22 iul 00:00ReplicaPrimăria Constanţa cumpără pavele şi borduri de la Videanu

Confort Urban SRL, firmă din subordinea Consiliului Local Constanţa, a cumpărat pavele şi borduri de la fostul lider...458

22 iul 00:00ReplicaFemeie TRÂNTITĂ la PĂMÂNT, în Faleză Nord! Agresorul DROGAT, prins cu ajutorul unui CÂINE de URMĂ934
22 iul 00:00ReplicaȘofer cu handicap, AMENDAT cu 600 de lei pentru că nu și-a plătit parcarea prin SMS. Înstanța a ANULAT contravenția829
22 iul 01:21ReplicaMARE ATENȚIE! A REVENIT PE LITORAL METODA CLASICĂ A AGENȚIILOR FANTOMĂ DE MODELLING

Mare atenție! Țeparii și-au început din nou activitatea pe litoral și continuă să ademnească și să...571

22 iul 00:00ReplicaAflat în plin divorț cu soția, încearcă să-și salveze copilul din mediul în care trăiește. Bebelușul s-a îmbolnăvit de TBC!323
22 iul 00:00ReplicaTanatopraxia, noua tehnică de îmbălsămare a decedaților. Casa Albastră, singură firmă din Constanța AUTORIZATĂ să utilizeze acest procedeu977
22 iul 00:00ReplicaLUXUL de a fi student: de la cazare, la taxa de studii

Ce se întâmplă cu cei care vin în orașul Constanța pentru studii? Unde se pot caza? Cu ce cheie își pot...430

22 iul 00:00Replica`De câți morți e nevoie pentru un sens giratoriu?`. VIDEO: Cum s-a petrecut accidentul de la intrare în Lumina!533
22 iul 00:00ReplicaPERCHEZIȚII la contrabandiștii care aduc bijuterii din aur, parfumuri și țigări din Turcia!440
22 iul 23:43ReplicaStudiul de fezabilitate pentru racordarea comunei Tuzla la gaze, finalizat. Iată variantele propuse!

Studiul de fezabilitate privind înfiițarea distribuției de gaze naturale în comuna Tuzla a fost finalizat, a...1257

22 iul 00:26ReplicaUn polițist aflat în concediu pe litoral a salvat un tânăr de la înec636
22 iul 00:34ReplicaȘofer la un pas de COMĂ ALCOOLICĂ, prins la volan în stațiunea Mamaia: 'Am băut doar o bere...'1301
Vremea
34.6°21.1° - 34.6° luni, 22 iulie 2019
ploaie ușoarăUmiditate: 27%
Vânt: 2.82 m/s din V
Presiune: 1018 milibari

Loto
6/4912728353740
5/4011829363940
joker92629364011
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 iul 00:00SportDinamo - Craiova 0-2. Oltenii se impun la capătul unui meci în care fotbalul a trecut în plan secund

Fotbalul a căzut în plan secund pe Arena Naţională, din momentul în care Eugen Neagoe a suferit infarct ventricular...165

22 iul 00:00SportDarren Cahill, impresionat de felul în care a fost primită Simona Halep la Constanța: „Își iubește țara”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a urmărit festivitatea de la Constanța în care campioana noastră...268

22 iul 00:00SportGabi Tamaș, de negăsit! S-a întors în țară și a fugit de la echipă: a petrecut în club și a lipsit de la antrenament, clubul anunță poliția

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e de negăsit de mai bine de 12 ore în România, după ce a...294

22 iul 00:00SportLiga I: Poli Iaşi - Astra Giurgiu 1-0

Politehnica Iaşi a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci...124

Local
22 iul 00:00LocalCe trebuie să ştiţi despre transcrierea certificatelor de stare civilă emise de autorităţile străine

Aţi revenit în ţară şi aţi obţinut peste hotare acte de stare civilă întocmite de autorităţile străine?...152

22 iul 01:43LocalUn copil, DISPĂRUT de pe o plajă din Mamaia, GĂSIT de polițiști

Polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizati, în jurul orei 13.20, despre dispariția unui minor, de pe o plajă din...2034

22 iul 02:08LocalPrichindeii, așteptați alături de Zbumzzi, în Țara Piticilor

Ce poate fi mai plăcut în vacanța mare, pentru copii, dar și pentru părinți, decât activitățile recreative în...244

22 iul 02:03LocalACȚIUNEA TRUCK & BUS. Polițiștii verifică mijloacele de transport persoane

Polițiștii rutieri vor controla, zilele acestea, autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport...472

22 iul 02:07LocalHoț din Eforie, prins în flagrant pe plaja din Vama Veche

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au...750

22 iul 02:06LocalIdentificat de polițiștii din Mangalia, după comiterea unei infracțiuni de furt calificat

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției...1061

22 iul 02:06LocalDonație de la voluntarii LIONS către Spitalul Județean Constanța

Întotdeauna o inima mare poate face lucruri minunate, însa imaginați-vă ce pot face inimile a 1.500 de oameni? Numai...474

22 iul 02:05LocalAccident la intrare în Valu lui Traian

Intrarea în localitatea Valu lui Traian, dinspre Constanța, este o zonă unde în mod frecvent au loc accidente...1415

22 iul 02:04LocalAccident în Ovidiu. Victima este un pieton

Un accident rutier a avut loc duminică, 21 iulie a.c., în cursul dimineții, la ora 09.30. Victima este un pieton, iar...606

22 iul 01:44LocalComerțul ambulant pe plajă, sancționat de polițiști în stațiunile Saturn, Eforie și Mamaia

La data de 19 iulie a.c., în intervalul orar 10.00 - 12.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au...720

Politică
22 iul 00:16PoliticăAndrei Stoican - candidatul Partidului ADER pentru alegerile prezidenţiale

Andrei Stoican va candida la alegerile prezidenţiale din partea Partidului "Ader la Democraţie, Educaţie şi...292

22 iul 02:12PoliticăCioloş: Prea puţin mă interesează părerea lui Dăncilă cu privire la activitatea mea de comisar european

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că "prea puţin" îl...213

22 iul 02:12PoliticăMinistrul Finanţelor anunţă că săptămâna viitoare va fi luată o decizie cu privire la rectificarea bugetelor locale

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a informat, duminică, că săptămâna viitoare va fi luată o...204

22 iul 02:11PoliticăFifor: Barna luptă pentru protejarea intereselor proprii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că preşedintele USR, Dan Barna, luptă pentru "protejarea"...185

22 iul 02:10PoliticăViorica Dăncilă îi răspunde Gabrielei Firea: „Când ieși în spațiul public și îți ataci colegii, o faci doar pentru imagine“

Viorica Dăncilă spune despre declarațiile recente ale Gabrielei Firea că îi va răspunde în interiorul partidului....238

22 iul 02:08PoliticăViorel Cataramă e nimicitor: Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai multinaționalele

Alianța USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianței la...412

22 iul 02:08PoliticăConsiliul Județean Constanța oferă Poliției Constanța CINCI aparate DRUGTEST

Consiliul Județean Constanța va preda, luni, 22 iulie a.c., cinci aparate DrugTest către polițiștii din cadrul...693

22 iul 01:56PoliticăDeputatul Dobre intră în RĂZBOI cu conducerea PSD Constanţa, după tentativa de numire a Marilenei Dragnea la Mamaia SA

Deputatul Pro România Mircea Titus Dobre reacţionează dur după tentativa de numire a Marilenei Dragnea la conducerea...1234

22 iul 01:57PoliticăEugen Teodorovici: 'Noi oferim cele mai bune guvernări, cei mai buni premieri, cei mai buni primari, parlamentari şi, de ce nu, cel mai bun PREŞEDINTE'

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că ”toţi marii paşi înainte ai acestei ţări s-au...300

22 iul 01:56PoliticăGabriela Firea: 'Intru în cursa pentru prezidențiale! Doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea'

Gabriela Firea a declarat că intră în competiția pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția...886

Monden
22 iul 17:57MondenBianca Drăgușanu, la distracție în club cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fugit la mare în weekend, în compania iubitului ei, Alex Bodi. Vedeta și actualul ei iubit s-au...136

22 iul 00:00MondenCornelia Catanga a fost externată. Monica Pop a dat detalii despre starea artistei

Medicul oftalmolog Monica Pop a anunțat, în urmă cu două zile, că a vizitat-o pe Cornelia Catanga la spital și că...125

22 iul 17:45MondenTrupele fenomen ale anilor ‘90 s-au reunit pe aceeaşi scenă

Săptămâna care se încheie a fost una de foc pentru cele mai îndrăgite trupe ale anilor ‘90. Toate s-au reunit,...123

22 iul 02:24MondenCristina Spătar, despre divorțul de fostul soț: „Nu am primit nici un leu de la el“

Cristina Spătar trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care îi face zilele...228

22 iul 00:00MondenPrimele poze cu Adelina Pestriţu în rochie de mireasă. Toate ţinutele de la nuntă au fost de covorul roşu

A venit ziua cea mare pentru Adelina Pestriţu (32 de ani), acel moment mult aşteptat în care a îmbrăcat rochia de...136

22 iul 00:00MondenCe fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

La vârsta de numai 20 de ani, Lily-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis (46 de ani) şi a actorului Johnny Depp (56 de...120

22 iul 00:00MondenNoul album al lui Beyonce, „o declaraţie de dragoste pentru Africa“

"O declaraţie de dragoste pentru Africa" cu mai mulţi artişti de pe continent, dar şi cu vedete americane precum...99

22 iul 00:00MondenPrinţul George al Marii Britanii împlineşte 6 ani

Anul trecut, fiul cel mare al ducilor de Cambridge a apărut la balconul Palatului Buckingham şi a făcut o plimbare...119

22 iul 00:00MondenTrump este gata să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că este gata să garanteze personal pentru rapperul american...111

22 iul 00:00MondenNatalie Portman se întoarce la franciza "Thor" în rolul unei versiuni feminine a super-eroului

Natalie Portman se va întoarce la franciza "Thor" în rolul unei versiuni feminine a super-eroului principal,...107

Mapamond
22 iul 00:00MapamondProblema migranţilor: ''Ajunge'' cu alegerile făcute doar la Paris şi Berlin, afirmă Matteo Salvini

Franţa şi Germania nu pot decide singure politicile privind migraţia, ignorând solicitările ţărilor cele mai...113

22 iul 00:00MapamondComemorarea atentatului eşuat împotriva lui Hitler: "Sunt momente în care nesupunerea poate fi o datorie"

Germania a salutat, sâmbătă, eroismul autorilor atentatului eşuat împotriva lui Hitler, acum 75 de ani, şi al...121

22 iul 00:00MapamondMarea Britanie: Mii de manifestanţi anti-Brexit pe străzile Londrei

Opozanţi ai Brexitului au manifestat sâmbătă la Londra desfăşurând în aer un uriaş balon portocaliu care îl...114

22 iul 00:00MapamondBritish Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă

British Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă pentru a permite o...113

22 iul 00:00MapamondCanada: Fiul unui şef al poliţiei australiene a fost găsit mort în Columbia Britanică

Una din cele două victime ale crimelor "suspecte" petrecute în această săptămână în Vestul canadian este fiul...119

22 iul 00:00MapamondAutorităţile japoneze au emis un mandat de arestare pentru bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie

Autorităţile japoneze au emis un mandat de arestare pentru bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie...108

22 iul 00:00MapamondZeci de mii de manifestanţi proguvernamentali la Hong Kong

Zeci de mii de persoane s-au adunat sâmbătă în Hong Kong pentru a-şi exprima sprijinul pentru poliţie şi guvernul...99

22 iul 00:00MapamondFalsa ameninţare cu bombă pe o cursă Lufthansa la Belgrad: Autorul apelului spera să obţină o întâlnire cu o însoţitoare de bord

Un bărbat sârb de 65 de ani a mărturisit în faţa unui tribunal sâmbătă că a sunat pentru a anunţa o falsă...106

22 iul 16:54MapamondTreizeci şi trei de migranţi, răniţi într-un accident rutier în Macedonia de Nord

Treizeci şi trei de migranţi au fost răniţi vineri într-un accident rutier în Macedonia de Nord după ce vehiculul...112

22 iul 00:00MapamondBărbatul suspectat că a incendiat Kyoto Animation în Japonia credea că studioul i-a plagiat romanul

Bărbatul suspectat că a incendiat un studio de animaţie în care au murit 33 de oameni în Japonia, cel mai grav atac...100

Sănătate
18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...710

17 iul 00:24SănătateSpitalul de Boli Infecțioase Constanța așteaptă fonduri europene pentru REPARAȚII CAPITALE!

Un compartiment de terapie intensivă dat în folosință de anul trecut, paturi noi în tot spitalul, un laborator de...1166

17 iul 00:19SănătateÎNGRIJORĂTOR! CREȘTE numărul constănțenilor infectați cu HIV/SIDA!

Numărul constănțenilor diagnosticați cu infecția HIV/SIDA este în creștere. Aceasta este constatarea medicilor de...1839

17 iul 00:19SănătateToxiinfecţiile alimentare au 'umplut' Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Atenție mare la alimentele pe care le consumați, spălați-le bine înainte, la fel și mâinile, pentru a reduce...1398

15 iul 01:48SănătateProdusele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ au un conţinut ridicat de zahăr, avertizează OMS

Produsele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ conţin deseori prea multe zaharuri, iar informaţiile de...518

15 iul 22:47SănătateMalformații cardiace și congenitale, operate la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

O echipă de chirurgi cardiologi se va afla, în perioada 21 – 28 septembrie a.c. la Spitalul Clinic de Urgență...429

12 iul 00:35SănătateBătaie de joc: medic NEPLĂTIT din 2015! Spitalul CF RECUNOAŞTE, dar zice că NU are bani

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe...2671

11 iul 02:07SănătatePlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei...567

9 iul 01:28SănătateCentrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de...1437

8 iul 00:00SănătateTESTARE GRATUITĂ pentru BOALA CELIACĂ la Constanța!

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten lansează prima Caravană Națională „România fără gluten”,...1123