REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CSM a avizat desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei în Justiţie din DNA

CSM a avizat desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei în Justiţie din DNA

Replica API 12 octombrie 2018 | 00:34 363

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat joi desfiinţarea Serviciului de combatere a corupţiei în Justiţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru desfiinţarea (...) Serviciului de combatere a corupţiei în Justiţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie", se arată în minuta deciziei.

Avizul vine în urma intrării în vigoare a Legii 207 pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciară, care prevede înfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din Justiţie în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
0
0
CIA si FBI au asigurat asistenta tehnica ofiterilori SRI, procurorilor si politistilor romani in ceea ce priveste legislatia penala din Romania.
1
0
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
3
0
scarbosule , in afara de dragnea , mai cunosti alt nume ? tu nu vezi ca ne pisam pe tine cu drag ? cat de prost sau cat de bine te plateste USR , ca sa iei puli in gura zilnic , de ma-ta nu zic nimic ca-i profesionista .
2
4
Bravo guvern! Bravo dracnea cu a ta docila PM! Loviti tata la baza societati, temelia democratiei. SUS HOTII si PUSCARIASII! Astia conduc si fac legi acum
5
2
Asa e , noi nu avem coruptie in justitie, nu avem coruptie nicaieri, nu avem.
0
0
o a doua'' reusita '' a puscariasului ordinar draknea, a reusit sa elimine unul dintre cei mai credibili magistrat pe care ii are tara, recunoscut in afara si solicitat uneori ptr consultari pe capitolul coruptie, si doi aceasta pohta a aceluiasi puscarias care, spre surprinderea lui, tot in puscarie va ajunge si sper si sunt convins ca multi gandesc ca mine, acolo ii vor putrezi oasele, tinandu-si moralul pri calculele averii furate de la gura copiilor bolnavi. Puscariasulye vezi, in prostia ta, chiar crezi ca esti buricul pamantului- dar asteapta finalul
4
2
Le a luat una din jucariile de baza...
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218