REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

CSM Oradea joacă sâmbătă cu CC Ortigia, în semifinalele LEN Euro Cup

CSM Oradea joacă sâmbătă cu CC Ortigia, în semifinalele LEN Euro Cup

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 369

CSM Oradea, care a câştigat vineri Cupa României la polo pe apă masculin, va întâlni sâmbătă 22 februarie, la Oradea, echipa italiană CC Ortigia, în semifinalele LEN Euro Cup - ediţia 2019/20, un meci considerat de antrenorul principal Dorin Costrăş "foarte greu", Ortigia fiind cotată mai bine decât echipa orădeană, însă orădenii au moralul ridicat după trofeul cucerit.

"Urmărim de două luni de zile această echipă. Am tot vorbit că săptămâna pe care tocmai am început-o este crucială. Au fost şi mici probleme cu pauze, cu Campionatul European, dar eu cred că suntem într-un moment bun. Faptul că am câştigat Cupa României ne dă un moral ridicat. Cunoaştem adversarul. Este unul puternic şi care în acest sezon a făcut un pas în faţă în campionatul Italiei. Până acum era o echipă de locul 5-6, acum se menţine ferm pe locul 3, nefăcând niciun pas greşit. Au făcut meciuri foarte bune, au câştigat multe meciuri şi cu excepţia meciurilor cu Pro Recco şi Brescia, adică locurile 1 şi 2, au victorii pe linie în campionatul Italiei", a declarat antrenorul, citat de site-ul oficial al clubului.

Prima manşă a acestei duble confruntări va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" din Oradea, intrarea fiind liberă.

Tehnicianul CSM-ului a precizat că orădenii s-au pregătit temeinic pentru această confruntare cu CC Ortigia, care a învins-o pe Vouliagmeni, una dintre echipele de top ale Greciei, în sferturile de finală ale competiţiei.

"Avem informaţii numeroase, avem filmări de la meciurile lor. Miercuri, înaintea venirii la Oradea, vor juca cu a patra clasată în campionatul Italiei. Încercăm să fim la curent cu tot ce se va întâmpla la acest ultim meci al lor înaintea partidei de sâmbătă. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ortigia este o echipă cotată mai bine decât noi, dar eu cred că la noi acasă putem să facem meciuri bune. Sper să prindem o nouă zi bună şi să câştigăm", a subliniat Costrăş.

Întrebat dacă există probleme de efectiv în echipa orădeană şi care e situaţia jucătorului Vlad Dragomirescu care a lipsit la finala Cupei României, antrenorul a răspuns că, fiind "un jucător de bază, unul dintre cei mai experimentaţi componenţi ai echipei", ar fi o absenţă importantă pentru echipă.

"Jucătorul nostru este în recuperare. Mai avem cinci zile, rămâne să sperăm că-l putem folosi. A dat deja semne de îmbunătăţire, inflamaţia este mai mică şi ne-am bucura să fie alături de noi", a declarat Costrăş, relatează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369