REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CSM, propuneri către preşedintele Iohannis pentru numirea în funcţii a judecătorilor şi procurorilor stagiari

CSM, propuneri către preşedintele Iohannis pentru numirea în funcţii a judecătorilor şi procurorilor stagiari

Replica API 9 ianuarie 2016 | 23:48 571

Au promovat examenul de capacitate

Au promovat examenul de capacitate

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerilor privind numirea în funcţia de judecător la judecătoriile pentru care au optat, a judecătorilor stagiari şi a procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 3 iulie - 5 noiembrie 2015. La Constanţa, situaţia se prezintă astfel: Mara Isabella Iacob, de la Judecătoria Constanţa, va fi numită la aceeaşi instanţă, la fel şi Andreea Ileana Vijloi, în timp ce Lavinia Focşa, de la Judecătoria Constanţa, va fi numită la Judecătoria Sector 1 Bucureşti.

Andreea Georgiana Baltag, de la Judecătoria Baia Mare, va veni la Judecătoria Constanţa, Marius Cătălin Croitoru, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, va fi numit la Judecătoria Medgidia. De asemenea, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerilor privind numirea în funcţia de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii pentru care au optat, a procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 3 iulie -5 noiembrie 2015, după cum urmează: Alexandru Dulce, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, va merge la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti, Elena Andreea Dobrin, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 Bucureşti.

Lista continuă cu Ionuţ Marius Muşuroi, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, va fi numit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 Bucureşti, iar Laurenţiu Ştefan Iordan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Rodica Niţescu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, va fi propus pentru Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, la fel şi Ioana Simona Diamandescu, în timp ce Daniel Harlambie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, va rămâne la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108