REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CSM respinge arestarea lui Negulescu și Onea

CSM respinge arestarea lui Negulescu și Onea

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:29 494

CSM a respins solicitarile de incuviintare a arestării lui Mircea Negulescu si Lucian Onea. Solicitarea fusese înaintată azi Secției de Procurori a CSM de Adina Florea, procuror-sef adjunct al Sectiei de investigare a magistratilor în dosarul în care cei doi procurori sunt cercetați pentru mai multe fapte, între care și constituire de grup infracțional organizat, conform stiripesurse.ro.

Procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt acuzați de participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului, represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă, constituirea unui grup infracţional organizat, represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informaţiilor secrete de stat, abuz în serviciu si instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, respectiv Mircea Negulescu pentru participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului şi complicitate la represiune nedreaptă, constituirea unui grup infracţional organizat, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, complicitate la represiune nedreaptă, inducerea în eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor Justiţiei, trafic de influenţă, fals intelectual si instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
corba la corb nu si scoate ochii
0
0
cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor. Nu mai bine ne explica cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
2
1
corb la cioara nu-si scot ochii,eventual conturile,injustitia din romanica a depasit orice nivel de injustitie,mai intai sa furam
4
1
Sa va luam totul in p....a, de la aia mica pana la aia nare!
2
5
Astia sunt cei care primesc salarii si pensii speciale si nesimtite. Rusine.
7
2
Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc RO si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI ANI.
6
9
animalule , sa o dai pe ma-ta afara , sa-i dam noi la muie sa se incalzeasca ! sau neguleascu te futea si pe tine ?
6
7
V-ati convins fraierusi nostri ca v-am dat din nou la MUIE.Cine este deasupra tuturor ?.Doar noi procurorii invincibili ai acestei republici.Doar PROSTIMEA plateste in Romania.Traiasca sinceritatea,csm si alti golani care sustin procurorii sa faca ce vor pula lor in ROMANIA
13
5
Csm au respins arestares preventiva ca-s baranara dar sa vedem ce spun judecatori ca numai are cine sa-i sperie
6
2
Cum drak sa ii bage la parnaie cad si-au facut datoria. Au bagain in puscarii DOAR de la pesedisti. Ceilalti sunt cinstiti si democrati. Anticoruptie selectiva. Asa nu dispare coruptia din Romania. PNL, usr, pmp nu are corupti? Si mai vin si la putere. Huoooo coruptilor din toate partidele.
17
7
Hoardele de criminali,violatori,pedofili,talhari,eliberate de PSD-ALDE-UDMR,terorizeaza tara.
11
16
FLOREA AFARA DIN DNA! LOCUL PENALILOR E LA PUSCARIE SI LOCUL PROCURORILOR ESTE LA DNA SA LE DEA CAT MAI MULTI ANI! ADINA FLOREA CE POLITICIENI INFRACTORI A ELIBERAT, DE CE O PLATIM DIN BANII NOSTRI? BOICOT AL TAXELOR LA STAT, AMANAM IMPOZITUL PE CASA PANA IN VARA SI AMANAM CUMPARAREA DE PRODUSE CU TVA RIDICAT PANA INTRAM MAI REPEDE IN FALIMENTUL SPRE CARE ORICUM NE ARUNCA PSD, CONFISCAM AVERILE ILEGALE SI LA PUSCARIE!
12
17
Corb la corb nu-si scoate ochii. Toti sunt o apa si-un pamant. Ce ar fi trebuit sa mai faca cei doi pentru a putea fi arestati?1 Crima? CSM ne-ar sfida si atunci. Ce tara este asta? Cum pot fi protejati asemenea indivizi?! Ce sa inteleaga cetateanul acestei tari dintr-o asemenea hatarare? Vor protesta Dide & co in fata la CSM? Unde sunt hashtagistii, aparatorii statului de drept? Asta e statul de drept pentru care militeaza ei? Vai de biata tara!
19
7
A luat-o in bot,urita Florea,femeia-barbat,Mai bine l-ar aresta PE ta-su,baronul PSD Constanta,care a furat toata Constanta,cu Mazare
14
15
ACEASTA GASCA DE BORFASI NUMITI CSM VREAU IN PRIMUL RAND SA LE DAU MUIE.IAR IN AL DOILEA RAND PROVERBUL "CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII" ADICA NOI PROCURORII DIN ROMANIA NU NE PUTEM ARESTA COLEGII NOSTRI.IN CONCLUZIE SUNTEM O GASCA DE BORFASI IN PARCHETELE DIN ROMANIA
23
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218