REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CT BUS pregătește trasee noi în municipiu

CT BUS pregătește trasee noi în municipiu

Replica API 11 noiembrie 2019 | 21:19 357

Cotidianul Replica de Constanța anunța, în urmă cu două săpămâni, că proaspăta companie CT Bus (fostă RATC) ia în calcul și asigurarea transportului pe timp de noapte, pe următoarele rute: 5-40, 2-43, 102 şi 100.

“Vom introduce gradual aceste trasee de noapte. Cred că vom începe cu două dintre trasee, urmând să evaluăm. Încă avem discuţii privind aceste trasee, nu este definitivat tot. Vrem să vedem dacă nevoia este mai mare pe parcursul verii sau dacă este nevoie şi pe tot parcursul anului”, declara, la momentul respectiv, Bogdan Niță, directorul CT Bus. Dar, în afară de acest plan, reprezentanții RATC au discuții cu consultanţii de la BERD cu privire la 6 noi trasee, trasee care vor încerca să acopere punctele albe sau zonele neacoperite de transportul public. “Pot să vă spun că discutăm, în această fază, inclusiv despre zona Coiciu, zona Inel 2; încercăm şi o corelare între anumite trasee, în aşa fel încât să apară nişte scurtături, pentru anumite situaţii”, a precizat directorul CT Bus, Bogdan Niță.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT BUS MAI BINE AR DESCHIDE NISTE CASE PT BILETE . NU TOATALUMEA POATE PLATI PRIN SMS.
0
1
Zona compozitorilor!
0
0
Fagadau , ar fi bine sa faci port la City Park unde sa acosteze navele de pasageri . Faci ecluza unde lacul curge in marea neagra.....
0
1
Cand reluati cursele pe ruta Agigea -Eforie Nord .Vara turistii ar beneficia de transport civilizat.Va rugam urgentati implementarea.
5
0
pe cand reluarea traseelor in afara orasului ? transport decent, curat, incalzit pe timp de iarna, la preturi de bun simt ? CAND ????
7
0
... sters comentarii. Asa cum am scris data trecuta dar ati blocat dl Bogdan Nita nu se va mai numi CT pupincurist al primarului faganustiucum ci CT YES MAN.
9
1
Bine ar fi sa se reduca timpii de asteptare !!Sant situatii cand se asteapta si 20-25 de minute !
12
0
Pai n-ai priceput ca politia se doar de fraieri. La cafteli si la tigani n-au nicio treaba c-aia inseamna activitate si risc. Sporul de risc se pune doar la salariu nu si-n practica....
9
0
Pe la sofer sau e tot moca ptr tiganii din Henri C?cand vin controlorii nu se atimge nimeni de ei,desi stau pe scaun. De ce rasa asta sta moca,se incalzeste moca,se plimba moca?a ajuns orasul El Dorado al tiganilor de atata mocangeala. Fura nestingheriti noapte,nu sunt camere pe nicaieri pe strada si vand tigari linistiti in piete in ochii politistilor si jandarmilor
22
0
in considerare trebuie luat doua trasee importante ; cimitirul municipal spre zona industriala si zona babab novac-coiciu linie directa spre km 5
8
0
O linie ''inel a orasului '' ar fi foarte folositoare , o linie care sa inconjoare orasul de la un capat la altul !
12
0
Fostul primar!
10
0
Locuitorii care folosesc 101, stau cuminti noaptea? Sau? Care este ratiunea pentru care nu intra la transport pe timp de noapte? Oricum se circula cel mai prost pe aceasta ruta! Suntem pedepsiti pentru ceva?
8
0
Pe ruta 101 cand se schimba autobuzele ca majoritatea sunt din cele mai vechi!
15
0
Trase in judet,cum ar fi cumpana,Murfatlar
15
0
Dar de ce asteptati sa va propuna specialistii de la BERD noi trasee? Intrebati constantenii! Sunt multe zone prost deservite, trebuie sa schimbi 2-3 autobuze sa ajungi dintr-un capat in altul al orasului si n-ar fi o problema daca timpul de asteptare ar fi scurt si statiile ar fi decent amenajate.
17
0
FOSTUL PRIMAR AL CONSTANTEI!
17
0
Toti lenesii vor autobuzul pe strada lor acum.....sa nu mearga putin pe jos
9
5
Si cand pe Caraiman?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614