REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

CT BUS și-a mărit flota cu 18 AUTOBUZE! FĂGĂDĂU, PREZENT și EL!

CT BUS și-a mărit flota cu 18 AUTOBUZE! FĂGĂDĂU, PREZENT și EL!

Replica API 26 august 2020 | 12:29 7420

Reprezentanții Primăriei Constanța, împreună cu reprezentanții CT Bus, au organizat miercuri, 26 august, o conferință de presă în zona Poarta 1, lângă roata panoramică Tomis Eye.

Prezenți la conferință au fost primarul Constantei, Decebal Făgădău, directorul general al CT Bus, Bogdan Niță, viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, directorul economic al CT Bus, Mariana Soceanu, directorul tehnic al CT Bus, Gevat Bari, președintele consiliului de administratie al CT Bus, Gheorghe Ungureanu și directorul executiv al Țiriac Auto, Cosmim Cârjeu.

În cadrul conferinței a fost anunțată recepția a 18 autobuze Mercedes-Benz, de către CT Bus. Aceste autobuze vor completa flota destinată transportului în comun din municipiul Constanța.

Autobuzele intră în parcul CT Bus pentru a înlocui vechile maxi-taxi ale operatorilor privați care au circulat pe raza orașului.

Hartă traseu Linia 13 - click pe imagine!

Hartă traseu Linia 14 - click pe imagine!

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai ca-i treaba buna asta. Le-a cam tras-o proprietarilor de conserve expirate de la Dorada Peste SRL. Dubele alea trebuiau trimise demult la fier vechi.
1
0
Mai bune erau niste troace de OPEL.
1
3
Clar , este un mare pas spre un transport local civilizat. Pana la urma si Primaria trebuie sa fie rentabila, sa faca " afaceri" prin regiile propii. Ct - BUS se misca bine, ok este si plin de masoni pe acolo, fratiori ai lui Fagadau si mai ales , ai lui Stroe Felix. Pana acum nu am auzit de concursuri pt ocuparea unui loc in vreun consiliu de administratie, totul este pe..prietenii si mai nou, pe..fratii. Eficienta, rentabilitate, echitabilitate, corectitudine..de unde si pana unde!? Fagadau, Stroe, Moga, Chitac, Comanescu, Stelian Ion..un amalgam de interese si mangle in folosul lor si atat!
15
2
felicitari pentru achizitie . Sper ca urmatorul primar sa faca mai mult
11
0
vreti pretul, il vedeti pe site-urile marcedes, cau a luat ala loganurile la politie nu v-a durut si referitor la la ecologistii, vedeti mai intai gunoaiele din import care se ard pe bani grei...
4
6
Microbuze diesel,aitobuze diesel, nimic ecologic. S-au scos troleibuzele si tramvaiele, punand in loc autobuze, microbuze poluante.......
6
9
Foarte frumoase,nimic de zis,adevarate,da' pretul???? 96000 de euro bucata???? Cred ca a fost ultima plesneala...
3
5
Uitati va la voi cat de cretini puteti sa fiti ca entitati umane. Pentru urbea locala s au adus niste mijloace de transport adica pentru voi, si ce face prostimea? Nu e multumita, tot ei injura, nu le place, nu vor, ca atat ii duce capul.In locul primarului la reactii de genul le luam inapoi.In loc sa fiti multumiti si daca nu va convine alte aspecte sa l.taxati acolo unde e deficitar, voua nu va place nimic, orice s ar face pt voi tot nemultumiti sunteti. Vai mama voastra ba, o gloata de cretini care habar nu aveti ce vreti de la viata.
4
6
De cat sa merg cu ct bus mai bine merg cu opelul meu frumos
6
12
Bai Fagadau daca vrei sa faci ceva prezintale Constantenilor balanta economica pe fiecare an cat ai fost primar,asa vor sti si ei cati bani ai avut la dispozitie si pentru ce i-ai cheltuit,pana la urma nu le faci nici un favor daca le arati proprietarilor ce ai facut cu bani lor caci toti bani primariei Constanta nu sunt bani primarului nici ai consilierilor.
13
2
Astia care ati comentat mai jos. Cred ca sunteti mandria orasului. Circulati in continuare cu cotetele voastre de 500 de euro.
7
7
au costat aceste microbuse... ce oferte au fost samd.... de ce suspectam procentul de 10 la suta?pt ca asa s au organizat toate licitatiile din 90 incoa.poate contractul este corect dat si fara parandarat.dar mi e greu sa cred asta..... iar aceste microbuse sunt doar un praf in ochi aruncati constantenilor care ani de zile au trebuit sa indure mizeriile grupului criminal organizat de la conducerea primariei. par frumoase in poze dar sa vedem cat vor rezista,sa nu uitam cat de nesimtita este specia constanteana....
15
1
Mda. Marile orase isi iau autobuze si microbuze electrice iar Fagabou al nostru in loc sa evolueze si sa ne aliniem si noi la ce fac altii cumpara pe credit autobuze si microbuze pe motorina.. Fagabou, primat de doi bani, nu ai facut nikic pana acum pt orasul asta si crezi ca daca scoti ochii cuniste microbuze gata o sa iesi primar? Nu iti e rusine sa mai candidezi? Nu iti e rusine sa mai iesi pe strada dupa ce atatia ani ai frecat pula in primarie si nu ai facut nimic pt oras ?
15
7
Inainte de alegeri cateva autobuze luate cu spaga. Dupa ce am mers ani de zile cu mizeriile alea de microbuze cotete
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369