REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

CTP desființează cuplul Olguța-Manda: 'E prima grijă a ariviștilor, să pară aristocrați. Ei sunt acum întemeietori de dinastie. Aici e peste Caragiale'

CTP desființează cuplul Olguța-Manda: 'E prima grijă a ariviștilor, să pară aristocrați. Ei sunt acum întemeietori de dinastie. Aici e peste Caragiale'

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 165

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat respingerea Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru. Jurnalistul a vorbit și despre casa cumpărată de Vasilescu și Claudiu Manda.

„Mie mi se pare că este profund nedrept. Există în acest guvern vreo persoană care să fie pregătită, care să răspundă comportamental, funcției de ministru, în cap cu funcția de prim-ministru? Șase dintre ele au ajuns unde sunt acum cu aprobarea d-lui Iohannis, i-a pus în funcții la remaniere, i-a considerat buni în funcție, pe alde Bădălău și compania. În schimb, doamna nu e bună. Este nedrept, pentru că d-na Olguța Vasilescu e de o perfidie, de o ticăloșie mult mai rafinată decât d-na Dăncilă. E nedrept să nu stea și ea pe același scaun”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul DIGI24.

„Este un conac vechi de 100 de ani, pe care sunt multe litigii. Proprietarii aceștia provin din zecile de ani, din secolul care a trecut, de când a fost făcută casa. Și d-na Vasilescu și dl Manda vin și spun: n-am reușit să-l dăm afară pe proprietar”.

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre o copie după Rubens, expusă în acest conac. „E prima grijă a ariviștilor, să pară aristocrați. Nu puteau de banii ăștia să-și ia un penthouse, o vilă nouă? Nu, au vrut o casă cu pedigree, pentru că ei sunt acum întemeietori de dinastie”, a spus jurnalistul. „E același mecanism care a făcut-o pe d-na Dăncilă să dea o chiflă și o proteină în Sala Tronului. Cu ce plătesc casa? Aici e peste Caragiale. Cică s-au împrumutat, au și credite pentru casă, și speră să plătească cu banii de la nuntă. Așa ne-a spus dl Manda. Am citit de vreo 3 ori, nu-mi venea să cred”, a conchis CTP.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma uit la disputa de mai jos si vreau si eu o lamurire: cine este CTP? E pseudonimul lui Dumnezeu? Daca nu, cine p---a ma-si ii da lui dreptul sa-i judece pe altii? Daca el e prost, sa-i faca altii traista?! Un frustrat atat de urat, ca sperie copiii. Cand apare asta la TV, ar trebui sa apara indicatia aia: acest program poate fi urmarit de copiii sub 12 ani numai cu acordul familiei... Ca sa evite cosmarul...
0
0
Aristrocatul pulii daca altii nu sunt ca tine asta nu inseamna ca nu sunt mai buni ca tine figurantule tu ii judeci pe toti boule.
2
2
Huaaaaaaaaa !
0
0
Matusa Tamara plateste conacul,matusa Tamara traieste,matusa Tamara inventia hotilor din PSD,creatia lui Bombonel exista.
6
2
Cine 09:59 tu ori esti ruda cu manda sau olguta ori il dai limbi betivancei
6
4
...mata, il plateste...
5
4
cine e magaru asta de face toata lumea varza un nimeni un dement pe care nu la controlat nimen la cap asta mai are putin ca si Guran si face si avorturi cap mare ala daca il contrazici i-ti inchide telefonu niste dementi promovati de voi presa laso pasta cu olguta poate fi orcine in locul lor voi ginditi cines astea basini in presa pentru mine
4
12
Ziaristul asta dezechilibrat papa bani murdari ? Si daca da, cine il plateste?
5
11
Vedeti cat de departe se observa ca sunteti niste hahalere , niste asistati social , niste neica nimeni ? CTP e cel mai mare si echilibrat ziarist dupa Revolutie hahalerelor !
11
5
Crocodilul chelios
5
11
Numai ca tu faci parte din ziaristi lui neaNicu ex Vadim Tinu Paunescu si alti dumnezeu sai ierte.
5
10
Si ce dom'le daca a dat si viorica o chifla in sala tronului?! Si-asa margareta cu duda nu dau pt rejii carol ,mihaita si restul o pomana la saraci sau la aplaudacii lor de pe marginea drumurilor sau prin gari.A dat viorica!
1
10
Are dreptate CPT, mare DREPTATE, daa..... Olguta este si perfida si ticaloasa. Da, arivistii vor sa para aristocrati: "ia de vezi", ca la olteni.
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218