REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CTP, despre „hominizii” de pe litoral: 's-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă'. VIDEO

CTP, despre „hominizii” de pe litoral: 's-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă'. VIDEO

Replica API 3 august 2020 | 23:43 2846

Cristian Tudor Popescu este revoltat și dezamăgit de comportamentul acelor cetățeni care se înghesuie pe litoral și sfidează orice recomandare în vremuri de pandemie, bravează că se tratează cu bere și îi pun în pericol pe ceilalți. Gazetarul spune că de data aceasta, nu mai sunt de vină politicienii, ci oamenii și are cuvinte dure la adresa acestor „hominizi din spațiul carpato-danubian”.

Cristian Tudor Popescu a făcut aceste comentarii vineri seară, la Digi24, vorbind despre înrăutățirea situației epidemiologice din România.

CTP: „Această situație este din pricina oamenilor, din pricina inșilor cu un discernământ foarte redus, cărora nu le pasă de ceilalți și care nu au nici instinct de conservare a propriei persoane, în ultimă instanță. Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă, pe litoral, după cum am văzut în acele poze sinistre; cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebați de reporter de ce nu respectă regulile; cei care spun că nu vor purta mască niciodată și așa mai departe.

Eu nu sunt politician, eu nu sunt nici Klaus Iohannis, nici Ciolacu și nu sunt alegeri acum, pentru mine, în această toamnă, prin urmare, eu nu trebuie să mângâi poporul pe cap. Astea sunt niște justificări de doi bani: „lipsă de comunicare”, „nu li s-a explicat”... Ce să li se mai explice și cum să li se mai explice?! Trebuie să fii și tâmpit, și ticălos și, în ultimă instanță, criminal, să te comporți în felul ăsta! Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte bine ce trebuie să faci!

E adevărat, politicienii sunt cei care au dus la posibilitatea ca niște inși să se externeze din spital, deși fuseseră internați pentru coronavirus, să plece peste decizia medicilor, pentru că așa le-a permis Curtea Constituțională și așa le-au permis niște politicieni. Dar inșii ăștia nu puteau să aibă o brumă de conștiință? Nu puteau să fie altceva decât niște hominizi din spațiul carpato-danubian? Puteau!

În ultimă instanță, e nevoie de Guvern să-ți spună să respecți regulile astea? Dacă guvernul e dictatorial, vrea să introducă dictatura, cum spune opoziția, cerându-ți să porți mască și să respecți distanța fizică, atunci n-am putea să apelăm la dictatura bunului-simț și a lipsei de nepăsare față de ceilalți?

Nu, nu cred că politicienii sunt principalii vinovați. Principalii vinovați sunt acești inși, simpli cetățeni, care își bat joc, pur și simplu, de concetățenii lor care înțeleg să respecte aceste reguli, oricât de neplăcute ar fi. Și vor fi și mai neplăcute. Mă gândesc ce se va întâmpla cu regula asta cu masca în spații libere, pe litoral, de pildă. Vreau să văd și eu ce se va întâmpla acolo .

Am văzut o doamnă administrator de plajă care era de-a dreptul speriată, spunea: Fără ajutorul poliției nu vom reuși să facem nimic! Deci, deja se pune problema intervenției masive a poliției pentru ca oamenii să își pună masca pe față.

Oamenii sunt problema principală, cetățenii, oricât de neplăcut ar fi ceea ce spun acum.

Există vreun tratament la acest comportament? Grea întrebare, foarte grea întrebare! Singurul tratament pentru asta este progresul în om, nu progresul în materie de comunicare, în materie de information technology, în materie de medicină, de tratamente medicale și vaccinuri. Este vorba de progresul în ființa umană, aici, pe teritoriul acestei țări - că nu pot să mă exprim în legătură cu altele, că nu le cunosc suficient de bine. Acest progres se realizează foarte greu. Nu e un vaccin, de mâine. Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili, iresponsabili și nepăsători de ceilalți” - a încheiat cu amărăciune gazetarul.

Sursa video:Digi24

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu uitam ca 3,6 milioane de chestii dinastea hominide au votat cu pesede .
1
2
Ctp-ul sa-si mai dea cu parerea atunci cand isi face publice sursele de venit pana atunci sa aibe numai pareri personale nu opinii impartasirte tuturor la tv.
2
1
Poza falsa. Cel putin in Eforie Nord plaha era aproape goala. Pun poze de anul trecut ca sa nu vina lumea crezand ca este aglomerat. Replica, veniti si faceti poze reale la plaja si trimiteti-le la ziarele manipulabile la nivel national
6
0
asata e un ratat in viata lui atunci de unde a invatat de politica ,arata ca o jalnic are o fata de ratat rahat eu las baga in toberon si trage apa pe el
4
5
Bine a mai spus Vadim despre tine ca esti un CROCODIL plin de ura ! Pai noi nu avem milioanele tale de Euro facute din mancat kkt si pupat in cur pe Basescu si pe Klaus ! Copiii nostri au nevoie de soare , de mare , de vitamina D , de aerosoli ...boule imbibat in vodca ! Nu te uiti la tine cum arati , mancator de cacat ce esti ?!?
12
8
Chilotari inconstienti! Si mai inconstienti sunt aia care se cazeaza in apartamente in care au stat marinarii si capsunarii in autoizolare cand au venit un tara asta primavara. Tare prosti mai sunteti daca credeti ca a dezinfectat cineva dupa ei...
9
6
nu tre sa o spuna cetateanul respectiv, ca noi cei cu bun simt ne am dat seama ce oligofren e poporul roman. Selectia naturala va fi cea care va decide intr un final. In romania nici macar nu mai pot afirma ca exista locuitori, cetateni, de mult consider majoritatea natiei doar homo bipedus, diferenta cu maimutele o face totusi florin salam, am o vaga impresie ca primatele l au gonit din trib si s a aciuit la niste confrati mai asemanatori. In rest, bere la pet, seminte cu hamsie, nisip in toate gaurile si nu exista virus e doar in imaginatia lor. vremuri interesante vor veni.
10
4
Labagiul asta securist inca mai traieste
13
9
Normal oamenii vor sa nu-si piarda voucherele cersetorie de la stat de 1450 ron. La cersit primii, la munca cinstita ultimii. Pana si tiganii stiu sa cerseasca.
8
9
Digi24 i se mai spune si U.M.digi24... cat despre ctpulea e doar un gunoi.
15
8
Sa imi sugi PULA IMPREUNA CU ARAFST SI GASCA LUI DE BORFASI.COVIDUL ESTE DOAR IN MINTEA VOASTRA DE TEMBELI
13
19
Articolul 1 Pentru asigurarea climatului de ordine si liniste publica necesar desfasurarii normale a activitatii economice si social-culturale si promovarea unor relatii civilizate in viata cotidiana, cetatenii sunt obligati sa aiba un comportament civic, moral si responsabil, in spiritul legilor tarii si al normelor de convietuire sociala.
5
8
ctp. Kur t e poup la ne sf,arsit!......!...
8
4
Sa manance rahat. Sunt flamanzi pentru ca nu mai au de unde sa fure. CTP nu e bugetar, ca voi, trollilor!
9
11
muie Cacat Teminat Pansat
15
17
Pai cum sa fie apa marii calda daca nu intra toti in ea sa se pishe. Pentru ce s-au mai dus la mare daca nu se spala toti in acelasi pipi?!
15
3
abia astept sa se mai rareasca astia care cica poarta botnita, ca cifrele sunt flase, ca e doar o gripa. cand o sa va intre furtunul in gat si in kur sa va vad. u va condamn, eu doar va evit. stati si mirositi va basinile si luati va baele in gura singuri e un an ratat. dar cu siguranta va fi si anul viitor. pt mine! pt voi? cu putin noroc, poate, nu!
16
7
Are si Gogu dreptate. PSD-ul a dat tichete de vacanta,a marit salarii si pensii,a dat gratuitati pentru studenti pe ntru calatoriile cu trenul. Mai bine ca avem PNL care vataia totul,ca romanasii sa stie cine e tatucul lor,stapanul lor! Vrem sa fie doar PNL partidul nostru iubit,sa fim sub dictatura lui Herr Iohannis,sa avem si noi o faima cum are Corea de Nord ! Muie PSD ! Traiasca dictaturile de dreapta ! Taiati pensiile cu 70%,salariile cu 50% ! Toata lumea la cazanul comun,cu bidonasul si la munca silnica!
20
8
Un senil care mai ieri recunostea cum consuma vodka in dacia lui la miezul noptii in timp ce si-o zguduia cu privirea fixa la puca si gandul la esca. Ce poti sa ceri de la un asemenea om.
15
14
si aia de la bucuresti care au cei mai multi covizi ce plm sant? gnomi ?, elfi?
10
1
Acest zis jurnalist CTP este imbecil, pe unde apare o ia in gura ca el e cel mai grozav ganditor; la fel Basescu; Arafat face des crize de nervi fiind la un pas de dementa!
17
15
Pai, bai, muie, Bucurestiul este de vreo doua saptamani in primele 3 la infectari noi. Da, bucurestiul ala unde-ti zaci curul si mananci tainul de la PNL. Ce de zici de treaba asta? N-asa ca sunteti nist boi, hominizi, imbecili etc acolo?
20
8
Aveti dreptate domnule ctp
19
22
Din moment ce toata viata noastra se desfasoara la fel ,de ce s ar respecta alte reguli la plaja?Asa se construieste , asa se obtine o diploma, asa se obtine o slujba , asa poti dezvolta o afacere prospera.
15
2
Singura solutie sa inteleaga este STAREA DE URGENTA !
25
24
Sunt curios de pe unde mai papa bani murdari acest insuportabil animal. Crocodilul chelios
25
17
iar a uitat asta sa isi ia tratamentul?
31
17
Romanii sunt de vina pentru ca isi doresc sa traiasca bine cateva zile pe an. Vor si ei sa uite de necazurile de acasa si intra in mare, se usuca pe nisip, mananca o hamsie si beau o bere. Un asemenea rasfat este inacceptabil pentru CTP.
35
18
a fost bland in vorbe cu acesti idioti... cocalari semianalfabeti , curvistine care traiesc din practicarea prostitutiei dar se dau dive , culegatori de sparanghel sau stergatoare la cur a batranilor in vest si bineinteles o imensitate de bugetari...
33
23
Care si la munca se simt ca in vacanta exista oameni care muncesc din greu si abia asteapta binemeritata vacanta.bugetarii puturosi gen CTP nu au cum sa inteleaga asta.in mintea lui CTP care e vesnic odihnit plimbat si mancat bine se poate renunta la vacanta oricand de oricine.Un comunist odios,un tovaras de nadejde
24
26
purcei nu hominizi.Godaci.Sunt ceea ce mananca
23
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614