REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CTP îl spulberă pe Mirel Rădoi: Mă mir că nu-i crapă obrazul de rușine să ne arate această ciurdă speriată

CTP îl spulberă pe Mirel Rădoi: Mă mir că nu-i crapă obrazul de rușine să ne arate această ciurdă speriată

Replica API 25 iulie 2021 | 23:21 1195

Gazetarul Cristian Tudor Popescu îi critică dur pe selecționerul Mirel Rădoi, după eșecul lamentabil în fața Coreei de Sud, la Jocurile Olimpice. CTP compară naționala lui Rădoi cu ”o ciurdă speriată, vopsită în tricolor” și se întreabă cum de nu-i crapă obrazul de rușine selecționerului.

Cristian Tudor Popescu

”O ciurdă speriată, vopsită în tricolor

Chiar dacă mi-am pus ceva speranțe în Mirel Rădoi, nu pot să n-o spun: așa-zisa reprezentativă olimpică de fotbal a României, ajunsă la Tokyo, stârnește mila. Acesta pare a fi sentimentul care i-a făcut pe coreeni să ne dea doar 4 goluri. Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea, fugind ca să nu-i lovească balonul, un portar care o scapă din mâini printre picioare. Primitivism, rigiditate, orbecăială ziua-n amiaza mare. O neputință înghesuită pe jumătate de teren, căci de centru trec mai rar.

Nu înțeleg cum de nu-i crapă obrazul domnului Mirel Rădoi să arate, nouă și lumii întregi, această ciurdă speriată, vopsită în tricolor.”, scrie Cristian Tudor Popescu, potrivit stiripesurse.ro.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papagalul burleanu a avut tupeul sa zica ca echipa paralizatilor ar fi trecut de calificari la europene. Ghinion ca n-au ajuns acolo. Ce mwist !
2
0
Pe Radoi nu il primeam nici la judeteana, in afara de asi etala masinile si asi manca unghiile nu stie nimic! I-a manglit pe arabi el cu Olaroiu cu salarii bagaboante si acum face pe zmeul.Degeaba ai bani Mirele daca nu ai nimic in cap, zero!
2
0
Fotbalul nu mai e cea fost. A ajuns o afacere de sute de milioane de euro. Chipurile fotbalistii sunt profesionisti, in schimb ei sunt bata.
4
0
doar becali antreneaza stelutza. radoi era doar maimutza . ce cauta tradoi antrenor la o natzionala ?
3
0
echipa de rahat. ce cauta Radoi si cu burleanu ? Invart banii in folos pperonal
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218