REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Cu 15 avocați la bară, frații Tate nu au înduplecat judecătorii

Cu 15 avocați la bară, frații Tate nu au înduplecat judecătorii

Ana Maria LIPAN 15 martie 2023 | 08:29 1285

Un tribunal din România a respins marți cererea influencerului Andrew Tate de a fi eliberat pe cauțiune din custodia poliției, informează stiripesurse.ro. Tate şi fratele lui, Tristan, sunt vizaţi de o anchetă penale privind un presupus trafic sexual.

Cu 15 avocati la bara, fratii Tate nu au induplecat judecatorii

Andrew Tate, fratele său Tristan și două suspecte de naţionalitate română se află în arest din 29 decembrie, în condiţiile în care procurorii îi cercetează pentru presupus trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor, acuzații pe care le-au negat.

Tribunalul București a decis că cererea lui Andrew Tate de înlocuire a detenţiei cu o eliberare condiţionată pe cauțiune este "în principiu inadmisibilă". Echipa sa de apărători a spus că a fost "dezamăgită de acest rezultat" și că va face recurs la hotărâre. Instanța se va pronunța cu privire la o cerere similară înaintată de Tristan Tate pe 15 martie.

Procurorii susţin că frații Tate au recrutat victime, seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Victimele au fost apoi forțate să producă conținut pornografic pentru rețelele de socializare. Instanțele române au prelungit detenția fraților Tate, care au dublă naționalitate americană și britanică, până pe 29 martie, iar procurorii urmează să ceară o altă prelungire la expirarea termenului. Procurorii pot cere instanțelor române să prelungească detenția suspecților cu până la 180 de zile.

Andrew Tate, care locuieşte în principal în România din 2017, este un influencer online și auto-descris "misogin" care are mai multe milioane de fani, în special printre tinerii atrași de imaginea sa de hiper-macho. În timp ce se afla în detenție, Andrew Tate a făcut mai multe eforturi pentru a se apăra, inclusiv prin încercarea de a recruta parlamentari în sprijinul cauzei sale și a încercat să intimideze unele dintre presupusele sale victime, conform interceptărilor telefonice ale apelurilor sale transmise instanței de către procurori.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi fost bine-merci daca nu se bagau americanii peste justitia noastra de kkt ! Mwie cu kkt justitiei rromanae !!!
2
0
Influencer. Site de kkt
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369