REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cu banii de cazare pe o noapte la Predeal se poate petrece 7 zile la schi în Bulgaria

Cu banii de cazare pe o noapte la Predeal se poate petrece 7 zile la schi în Bulgaria

Replica API 27 ianuarie 2013 | 00:00 253

Amatorii de sporturi de iarnă, care nu vor să plece in destinaţii mai îndepărtate, cum ar fi Austria, Elveţia sau Franţa, pot opta pentru câteva zile de schi în România sau în Bulgaria. Preţurile pe cele două destinaţii sunt complet dezechilibrate, în avantajul bulgarilor. Cu o noapte de cazare în România se poate petrece 7 zile la schi în Bulgaria.

Oferte de schi România

De frică să nu rămână fără maşină, mulţi români renunţă Bulgaria, în ciuda pachetelor turistice ieftine pentru schi, şi se orientează undeva în ţară. Pot schia la Braşov, Tuşnad, Predeal sau Sinaia. " Un pachet turistic la schi şi relaxare la Băile Tusnad, cu 5 nopţi de cazare la hotel de 3 stele începe de la 600 de lei de persoană. Turiştii vor avea mic dejun şi cină, au acces la SPA (piscina, sauna, jacuzzi)" a spus Andrada Crânguş, director de marketing la Transilvania Travel.

Cei care aleg Predealul, una dintre cele mai aglomerate staţiuni montane trebuie să dispună de ceva bani. " În Predeal, hotel Predeal Comfort Suites, de 5 stele, cazarea porneşte de la 135 de euro de persoană pe noapte. Turistul beneficiază în preţ de mic dejun" a spus pentru RTV.NET, Oana Şerban, specialist marketing Europa Travel. Există şi variante mai ieftine de cazare la Predeal. "Tot în Predeal, complex Eden de 3 stele, nopaptea de cazare costă 53 de lei de persoană" a mais spus Oana Şerban. Europa Travel oferă pachete turistice pentru schi şi în Poiana Braşov. Aici, la hotel de 4 stele, Escalade, o noapte de cazare cu mic dejun inclus costă de 149 de lei de persoană.

Oferte în Bulgaria

Preţurile pentru petrecerea unei săptămâni la schi în Bulgaria variază între 90 şi 251 de euro. Cea mai ieftină variantă constă în cazarea la un hotel de 3 stele, iar turistul nu are asigurat decât mic dejun, în timp ce pentru pachetul cel mai scump turistul va fi cazat într-un hotel de 5 şi va beneficia de mic dejun. "În staţiunea Bansko, hotel Lina de 3 stele, preţul unui pachet turistic începe de la 90 de euro de persoană. Pachetul cuprinde 7 nopţi de cazare cu mic dejun" a spus pentru RTV.NET, Ciprian Enea, reprezentant Besttourism Hypermarket. Cei care aleg staţiunea Pamporovo vor plăti preţuri mai mari. Spre exemplu, un sejur cu 7 nopţi de cazare cu mic dejun, în hotel Orlovets de 5 stele preţul începe de la 251 de euro de persoană. "Tot în staţiunea Bansko, la hotel Florimont Casino & Spa de 4 stele avem pachete turistice de la 169 de euro de persoană. Pachetul include 7 nopti cazare cu demipensiune" a amintit Ciprian Enea.

Sursa:Rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218