Cu banii făcuți de la „fraierii” din România, Pescobar își deschide o magherniță și în Londra. Video
Cu banii făcuți de la „fraierii” din România, Pescobar își deschide o magherniță și în Londra. Video
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestPaul Nicolau, supranumit în mediul online ca „Pescobar”, este unul dintre cei mai renumiți patroni din sectorul HoReCa din România. După ce și-a deschis o nouă locație chiar în buricul celei mai de lux zone din Constanța, mai exact Mamaia Nord, în locul fostului restaurant Le Charme, afaceristul are intenția de a deschide o locație nouă chiar în Camden, unul dintre cele mai populate cartiere din Londra.
Pescobar a devenit cunoscut pentru controversele cu Horia Constantinescu, fostul șef ANPC. Ulterior, a apărut tot mai des pe „scena” mondenă din România, devenind, astăzi, cel mai „vânat” patron de restaurante din România. Iar, dacă sunteți curioși ce mai pune la cale, vă spunem noi: patronul renumitului lanț de restaurante Taverna Racilor se pregătește să deschidă o nouă locație în Londra. Este în căutarea unei noi locații în cartierul Camden, unul dintre cele mai populare cartiere din Londra. Situat în partea de nord a orașului, este cunoscut pentru magazinele sale alternative, muzica live și artă stradală.
Paul Nicolau și Horia Constantinescu
Și cum HoReCA este punctul lui forte, Pescobar trece prin vânt și prin ploaie să ia banii românilor de pe hotare. Așadar, românii din diaspora sunt anunțați să calculeze bugetul, pentru că în restaurantul lui Pescobar nu se uită la bani.
„Deci uite ce fac eu pentru voi! Prin vânt și ploaie în Camden ca să merg aici cu administratorii să aleg locație. Topul de pe lume, Taverna Racilor la Londra. Doar aici am mai găsit spațiu liber doar la Camdem ce să facem. E full peste tot și când plouă. Aici e frumos cu bărcuța, îmi aduc și barca la Londra. Hai v-am pupat! Pentru voi fac toate astea, că pentru mine am mai făcut”, spune afaceristul.
Păreri pro și contra despre Taverna Racilor
Despre Taverna Racilor părerile sunt împărțite. Și pe cât sunt mulți care spun că prețurile din restaurant au cote mult prea ridicate pentru venitul minim pe economie, pe atât de mulți sunt cei care nu sunt deranjați de prețurile exorbitante. În ceea ce privește „captura zilei”, cea mai mare notă de plată în Taverna Racilor a fost de 2.612 lei. Da, citiți bine, suma nu este deloc mică. Spre exemplu o apă plată costă 25 de lei, o lămâie 5 lei, și un sos 8 lei.
Notă de plată la Taverna Racilor
Și probleme se țin scai de Pescobar. Reamintim faptul că și interlopul clujean Nelson Mondialu a spus că i-a făcut plângere, după ce a mâncat la restaurantul lui și a făcut toxiinfecție alimentară. În plus, acesta a spus că vinde produse mult mai ieftine, față de cât costă ele de fapt.
„Acest restaurant cu specific pescăresc prea tare a explodat. Deja ajungea ăla să se întindă în toată România. Acolo sunt oameni care au muncit cu restaurante ani de zile ca să își câștige prestigiu și clientela si atunci vii tu Pescobar să zici că ai deschis la Sibiu, la Timișoara și la Cluj? Ați văzut că acolo nu era un restaurant pentru oameni la costum, la papion. Acolo întâi cu adidași de 39 de lei, cu geacă nu știu de care. Oamenilor, asta a fost ceva care nu se merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur! Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci, (n.red. pentru că m-am simțit așa) pot să nu am ciudă pe această locație? Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele”, a declarat Nelson Mondialu.
Cu alte cuvinte nu avem decât să sperăm că noua locație din Camdem o să fie ferită de belelele suferite de celelalte locații. După incidentele și neregulile găsite la restaurantele din țară, normal ar fi ca Pescobar să ia toate măsurile pentru siguranța clienților din diaspora care nu au un stomac tare.
Video:
.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News