REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cu ce partid veți vota la alegerile parlamentare?

Cu ce partid veți vota la alegerile parlamentare?

Replica API 4 martie 2019 | 22:02 518

PSD
PNL
ALDE
Pro România
PMP
USR+Plus
UNPR
Alt partid

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Constanta inca mai sunt inchisi la minte care voteaza PSD. Nu mai fiti deranjati de mizeria din oras si coruptia din institutii.
8
2
...rabdare,ca nu mai au mult si se duc unde a intarcat mutu iapa...muita psd cu lamaita...
11
2
A inghetat kakatul in voi pesedeilor? Luati o MU1E de la oamenii cinstiti ca sa va incalziti putin!
14
3
Voturile sunt arvumite,pensionari,asistati,bugetari sanatate,invatamant,politie,armata ,deconcertate ,studenti cu gratuitate pe CFR,cu membri de familie ce mai vreti,treaba-i oabla!
0
2
trebuie sa fii drogat sa votezi cu oamenii lui basescu sau cu securistii de la usr
2
20
toate putorile ,bugetari si unii pensionari voteaza psd ,cat o sa mai poata tar sa va dea pensii umflate artificial!
23
3
Pomputz nebunule! Sa stati in casa la vot, gunoaielor! Sa voteze pentru voi pensionarii autobuzari si tiganii din Henri Coanda!
5
2
tocmai ce vorbeam ,urina lui Bobutz face ravagii,uite la@14 10 a reusit sa ne sara cu fruntea pana la buric si cu gura larg deschisa.Hai mai @Muie de la pesede sari si pe la alti pesedeii ,fruntea la buric si cu barba in testicule ca sunt multi in asteptare ! Ritm sustinut!
4
22
Cica boschetarii de hastagisti rezistenti drogati au 30 la suta auzi tu hahaha... Bai boschetarilor, bai drogatilor rezistenti jegosi, incetati bai sa va mai drogati si sa intretineti raporturi sexuale neconventionale cu caini si pisici. Muie la toti hastagistii rezistenti drogati
8
27
Este manipulare . Vor sa vada cum reactionam daca vedem procentaj la psd mai mare decat la alte partide . O va lua in gura psd cu toate hotiile care le fac in ziua si de dupa alegeri . O va sige cum au mai supto . Cred ca si ultimul prost a priceput cum sta treaba cu ciumati .
23
7
Unule, uite ca am aparut ! Cu cacat proaspat pentru tine in special si ventru pesedei in particular !!! O luati de data asa la muie cu cacat bogat !!! Muie unu, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
23
6
Ce pute a pipi pe aici,au iesit cei din Misa hastag sa-l voteze pe Bobutz Ciolanel .Vine portia de urina si pentru prostul satului ala care ia @Muie de la PSD si culmea nu a aparut inca, probabil a primit o sticla plina !Bea mai incet, sa nu te ineci !
7
29
Voi vota cu cei care realizeaza promisiunile facute!
27
2
Ti-a marit salariile si ,pensiile,alocatiile pentru copii si altele.Daca ai caracter refuza sa primesti acesti ani.
8
29
Neculai, esti un mare bou! Stai jos, 4 !
25
8
Faptul ca a iesit PSD nu a impiedicat sistemul securest sa conduca tara in continuare. Guvernul PSD a fost unul de blegi,care nu reusesc sa demanteleze mafiile de tot soiul,inclusiv cele din institutile de forta si represiune impotriva poporului Roman. Daca vor castiga fostii basanai,adica actualul PNL va fi asa cum vor hastagii,adica se vor taia din nou salarii,pensii,se vor regrupa solid tortionarii moderni,dar nu-I nimic,pentru ca romanii inca au dreptul sa emigreze in orice colt al lumii si nu li se pun garduri ca sirienilor. NU votati,nu va mai dati cu parerea. Daca votati,intai ganditi.
8
30
Eu tocmai de-aia nu. Sunt mandru ca am CI-ul plin de stampile de la alegeri. Nu am fost aproape niciodata fericit de rezultat, dar sunt OK ca n-am fost o alta putoare care zace in casa si pe urma kitzaie. Si niciodata nu vot n-a durat mai mult de 30 de minute. Dar e logic ca un bou e ceva mai lent prin natura. Acum vad ca au devenit si parsivi.
34
3
E de aia ma cac eu pi el di vot ......Te duci ca boul si iti pierzi zzziua votand si dupa aia iese tot PSD....asa ca la ce bun?
3
40

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218