REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cu cine veți vota la alegerile europarlamentare?

Cu cine veți vota la alegerile europarlamentare?

Replica API 16 mai 2019 | 22:58 531

PSD
PNL
USR-PLUS
ALDE
PRO ROMÂNIA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa 9 ani de opozitie va dati seama ce foame au?Va rup astia pentru multumirea obligatiilor daca acceseaza butoanele.Daca...
0
5
N -am votat de o caruta de ani pt ca-s dezamagit de toata clasa politica. Dar acum merg sa votez pentru ca prea ne-au tavalit astia de la UE, zici ca suntem repetentii clasei. Stiti cu cine???
1
16
@ muie pesede, dar stii sa ajungi la sectia de votare in Constanta ?Ca pentru glumetii de la Palazu nu le face sectie din cate am auzit si vezi sa nu inghiti stampila de vot ,confundand-o cu ce sugi tu pe centura!
4
13
manipulatorilor bolsevici unu si constanteanul moldovean le sugerez sa stea acasa si sa-mi linga cacatul ca si pana acum. Lasa ca votam noi astia care vrem sa scapam de hoti !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
18
4
Dupa cum se vede pesedracnea va lua o MU1E P5D si la propriu!
22
5
Daca asa ar arata reszultatele in seara de Dumnica 26 Mai, PSD se duce-n plm!
14
5
cu Ion Ipocrit Stelian de la usereu!
2
6
De ce sa merg la vot? Am votat mereu de 22 de ani si de fiecare data am fost dezamagit, am considerat ca am votat gresit, dar de fapt orice as fi votat as fi votat gresit. Sa-mi spuna si mie cineva daca a fost multumit de ceea ce a votat sau daca a meritat pentru ca daca te uiti in societate toata lumea este nemultumita si nefericita, ca sa nu spun plina de negativitate si ura. Chestia cu votul negativ este doar un joc, nu mai merge. Nu-i vreau pe oamenii lui Dragnea dar nici pe cei ai lui Basescu si Iohanis, nu-i vreau pe anarhistii din USR, nu am cu cine vota, nu votez, simplu.
6
18
Pentru idioti care stau acasa , pentru idioti care ii pupa in pula pe PSD-isti . Le spun ca la revolutie au murit OAMENI . Au murit pentru ca sa putem sa circulam liberi si sa ne exprimam fara sa ne mai uitam peste umar sau sa fim atenti sa nu ne auda careva . Cine voteaza PSD sau ALDE . Sigur sunt complici la furtu care se intampla in Romania . Daca nu iesim in numar mare la vot sa ii trimitem acasa pe acesti infractori , va fii si mai rau .
22
8
USR SUGE SULA LA MAIMUTOI.
5
14
pe tine te-a scapat ori ma-ta ori taica-tu in cap, ori esti facut din l...
5
4
Cu UNPR ,nu partikip la referendum!
7
12
PSD pe primul loc si procentajul este mic inca,fara intentia de a jigni pe cineva dar multi pesedisti sau simpatizanti nu voteaza pe internet din mult mai multe motive in raport cu hastagistii useristi sau pedeleprele ! Asa ca rezultatele sunt irelevante.
22
11
Replica ziar de pseudojuralisti. Unde ati pus independentii?
12
6
maica-sa este curva si taica-sau poponar !
37
9
Stau acasa. Am votat destul pana acum. Referendumul din octombrie a fost singurul vot care a contat de fapt, dar tampitii nu au inteles. Vor intelege cand va incepe sa-i arda in cuur, pe ei si pe copiii lor. NU MAI VREAU SA LEGITIMEZ SISTEMUL PRIN VOTUL MEU. ASTFEL POT SA-I VOTEZ MAI TARZIU CU TOPORUL, FURCA, AK47 ETC, CUM FACEAU STRAMOSII CAND LE AJUNGEA CUTITUL LA OS.
5
28
Apoi dragilor, daca si la sondajul cititorilor Replica iese tot pesede pe primu loc, apoi musai sa merem la vot!
28
14
Ai dreptate Remus sa ma pis cu bolta pe referendul lui klasugel cap de vitel muia de gandel limba de vitel minte de catel.
18
23
Ma pis pe el referendum. Votez doar ce era de la inceput programat,nu iau buletinul pentru intrebarile de cacat ale babalaului.
28
20
cu PMP , cu Basescu nemernicilor care nu ati trecut pe lista si PMP-ul! Manipulatori ordinari asta sunteti!
11
20
Nu merg la vot, ajunge cu vrajeala.
10
32
Cu PNL! Votez DA la referendum.
28
29
Cu ,oricine,nu cu ciuma rosie.Cu Putin
21
23
trebuie sa fii descreierat sa votezi usr. Securist sau spalat pe creier. Si la locale e mai jale...echipa de la cta cred ca se batr cu Senegalul la politica. In afara de Ion Ipocrit restul sunt pardafi..muiepsd muie usr
25
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218