REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cu mașina cu numere de Bulgaria pe plajă, în buza mării!

Cu mașina cu numere de Bulgaria pe plajă, în buza mării!

Replica API 22 septembrie 2016 | 00:39 311

"Nu e de glumă tă tă"

"Nu e de glumă tă tă"

Chiar dacă sezonul estival s-a cam încheiat și vremea s-a răcit simțitor, asta nu îseamnă că din peisaj au dispărut și "bizonii". Prin urmare, pe plaja Modern din municipiu, mai mulți indivizi au pătruns cu vehiculul din dotare până în buza mării, să nu care cumva să ia contact prea mult cu nisipul sau să care ustensilele de pescuit pe distanță mare. Pentru că, da, după ce au coborât din autoturismul cu numere de Bulgaria s-au urcat în barcă și au plecat la pescuit.

Prin urmare, indivizii riscă amenzi usturătoare. "Cică legea care interzice mașinile pe plajă nu se aplică și celor cu numere de Bulgaria. Vii frumușel, îți scoți ustensilele și pleci în larg după vreun guvide. E simplu. Mașina se încuie și se lasă pe plajă. Hai să încercăm să ne civilizăm că nu e bine.", a scris Baricada Verde pe Facebook, în dreptul fotografiilor. Oamenii legii au aplicat astfel de sancțiuni toată vara, iar evenimentele au fost mediatizate. Degeaba din câte se pare...

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral reaminteşte că este interzis accesul persoanelor insoţite de animale pe plajele Mării Negre, precum şi circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje. A.B.A.D.L. încearcă conştientizarea constănţenilor şi turiştilor în urma numeroaselor situaţii de tipul celor prezentate mai sus având în vedere amploarea fenomenului şi gestionarea dificilă a acestuia. Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de Intreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral aminteşte că pot fi sancţionaţi şi cei care depozitează materiale şi deşeuri de orice fel pe faleze, plaje, maluri şi in zonele de protecţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102