REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cu maşina până în buza mării! Şmecherii au dat nas în nas cu Poliţia

Cu maşina până în buza mării! Şmecherii au dat nas în nas cu Poliţia

Replica API 14 mai 2016 | 20:10 207

Şoferii nu vor să se înveţe minte şi pace! După ce mai mulţi dintre ei au fost sancţionaţi întrucât au fost surprinşi cu vehiculele pe plajă, iată că seria "inconştienţilor" continuă. Sâmbătă, 14 mai, nişte tineri au vrut să admire marea, motiv pentru care, aşa cum îi şade bine unui individ ce nu vrea să ia prea mult contact cu nisipul, au intrat cu maşina din dotare până în buza apei, în zona El Comandante Năvodari. Apoi şi-au văzut de treabă. La fel au făcut şi persoanele care au luat parte la întreaga scenă, care au făcut poze şi le-au urcat pe Facebook.

La faţa locului a ajuns şi Poliţia care, cel mai probabil, i-a sancţionat pe "şmecheri".

Amintim că Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a reamintit acest lucru recent, că este interzis accesul persoanelor insoţite de animale pe plajele Mării Negre, precum şi circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje. Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de Intreţinere a plajelor. De asemenea, este interzis, conform OUG nr 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă, accesul persoanelor însoţite de animale, cu excepţia câinilor din dotarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a câinilor utilitari care însoţesc personele cu dizabilităţi. Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 10.000 de lei şi 20.000 de lei. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral aminteşte că pot fi sancţionaţi şi cei care depozitează materiale şi deşeuri de orice fel pe faleze, plaje, maluri şi in zonele de protecţie.

foto: Facebook/şoferi model vs pericole în trafic

Citeşte şi:

Cocalari PRINŞI CU GRĂTARUL ÎNTINS PE PLAJĂ!

„Parchez ca un bou” pe plajă: un cocalar a rămas „înţepenit” în nisipul de la Modern

AROGANŢĂ pe plajă: S-a fotografiat lângă MAŞINA PARCATĂ LA DOI PAŞI DE MARE

Cu jeep-ul, direct în mare, la Vama Veche! UPDATE: Şoferul a fost AMENDAT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614