REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cu numai câteva zile înainte de termenul limită, doar 3 persoane şi-au depus candidatura pentru CA la Oil Terminal

Cu numai câteva zile înainte de termenul limită, doar 3 persoane şi-au depus candidatura pentru CA la Oil Terminal

Replica API 23 aprilie 2015 | 23:11 97

Nici o figură nouă

Nici o figură nouă

Cu numai câteva zile înainte de data limită, respectiv 30 aprilie a.c., doar trei persoane s-au înscris în cursa pentru ocuparea celor 7 locuri din Consiliul de Administraţie (CA) al Oil Terminal.

Este vorba despre Corin Comşulea şi Dan Cristian Bărbulescu, în acest moment singurii administratori aflaţi, teoretic, în funcţie, în condiţiile în care au fost revocaţi de drept în decembrie 2014, după ce Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a respins planul de administrare al CA-ului, cărora li se adaugă Dumitru Matei. Nici acesta nu e o figură nouă în peisaj, expertul în management şi marketing care a creat berea Golden Brau aflându-se şi în componenţa CA-ului ales în februarie. Nu şi-a putut exercita însă funcţia, întrucât acţionarul minoritar Broadhurst Investments a contestat în instanţă deciziile AGA privind revocarea foştilor administratori, precum şi pentru desemnarea noilor administratori, astfel încât Oil Terminal funcţionează acum în regim de avarie, cu 2 doi administratori, şi aceia provizorii, în loc de 7. AGA din februarie 2015 numise administratori pe Toma Bogdan Coştreie, Daniel Marius Crişan, Elena Daniela David, Cristian Florin Gheorghe, Dumitru Matei şi Dan Păun. Lipsa de interes a specialiştilor de a aplica pentru un post de administrator la Oil Terminal este de înţeles, ţinând cont de bâlbele fără număr ale oficialilor ministeriali din conducerea politică a societăţii de stat constănţene. Aceştia au schimbat patru CA-uri în decurs de un an, respingând în schimb orice plan de administrare care urmărea revitalizarea pe termen lung a Oil Terminal.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614