REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cu sprijinul CJC. Copiii din centrele de plasament, program de jocuri în aer liber, plimbări şi distracţii

Cu sprijinul CJC. Copiii din centrele de plasament, program de jocuri în aer liber, plimbări şi distracţii

Replica API 6 august 2016 | 23:32 305

În perioada vacanței de vară, cu sprijinul conducerii Consiliului Județean Constanța, copiii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța vor avea parte de un program de jocuri în aer liber, plimbări şi distracţii. Astfel, în urma demersurilor făcute de către Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu, copiii aflați în centrele de plasament au beneficiat de intrare gratuită la spectacolele Circului Globus. Acest parteneriat a început în urmă cu doua săptămâni și va continua până când toți copii se vor bucura de aceste spectacole.

„Copiii din centrele de plasament trebuie să beneficieze de o dezvoltare normală, trebuie să aibă acces în egală măsură la educație și la o viață decentă. Este datoria noastră să avem grijă ca ei să nu simtă lipsa unei familii. “.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu, a mai declarat că acesta este un prim pas și că asemenea parteneriate vor fi încheiate și cu alte instituții:

“În primul rând vom merge la instituțiile aflate în subordinea consiliului, și aici mă refer la muzee, biblioteci și teatre. De asemenea, ne dorim să atragem în aceste demersuri și alți parteneri care să susțină inițiativa noastră de a asigura copiilor defavorizați bazele unei educații solide.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614