REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cu toate că a fost SOMAT să-și DEMOLEZE parcarea de la MODERN, Mujdaba Aican funcționează, în continuare, bine mersi

Cu toate că a fost SOMAT să-și DEMOLEZE parcarea de la MODERN, Mujdaba Aican funcționează, în continuare, bine mersi

Replica API 6 august 2021 | 00:15 46944

În timp ce Giurgiucanu se luptă din spatele gratiilor pentru a nu pierde parcarea aferentă Plajei Modern, partenerul său, Mujdaba Aican, rămas singurul stăpân în zonă, împușcă amenzi pe bandă rulantă de la Primăria Constanța pentru că funcționează fără autorizație.

Nemulțumit că nu va mai putea încasa bani de pe urma șoferilor care vin pe plaja Modern, așa cum a făcut-o ani de zile, Giurgiucanu își caută dreptatea în instanță. Primăria a dat dispoziție de demolare a platformei betonate, iar afaceristul condamnat în dosarul Retrocedărilor a mers în instanță. A pierdut acțiunea privind suspendarea dispoziției de demolare, iar acum cere anularea acesteia.

Concret, este vorba despre dispoziția privind demolarea pe cale administrativă a lucrărilor de construcții de pe teren aparținând domeniului public al municipiului Constanța, zona Port Tomis, identificat cadastral cu nr. 207037, constând în platformă din beton armat în suprafață de aproximativ 5373 mp și construcție în suprafață de aproximativ 1 mp, de către Borcea Cristian, Giurgiucanu Georgică, Săvulescu Geta, Camboianu Mihai și SC Habitat Ambient SA. Acțiunea de anulare a fost depusă pe 4 august.

După ce Primăria Constanța a dezafectat una dintre cele două parcări singurul stăpân în zonă a rămas, ce-i drept, nu pentru mult timp, un fost paznic, Mujdaba Aican. Potrivit informațiilor noastre, acesta a împușcat mai multe amenzi pentru că funcționează fără autorizație de construire. Aican a închiriat parcarea, prin societatea Sea Park Concept SRL, înființată în urmă cu trei ani, de la Giurgiucanu. Anterior, parcarea funcționa pe Persoana Fizică Mujdaba Aican.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati facut vedeta ciortanul? seamana cu tatal vitelului !
0
0
cap de batal! ce fata are asta cum naiba il dati la ziar ? rusinica !
5
0
va e frica de cap de oaie ! demolat si la cusca daca nu e cuminte !
8
2
Bai autoritati sunteti cazuti in cap ? Catuse la maini si intrati cu buldozerul si radeti tot. Nu stiti sa aplicati legea ? Plecati si lasati pe altii.
16
1
Sunteti niste nenorociti, stricati tot ce e frumos in CT.
8
7
Eu am ajuns primul
4
4
Bai oameni buni, asta a fost avortat uitati-va cum arata
13
3
Nu vine parandaratu daia vreti sa distrugeti parcarea
11
3
Se va da in concesiune pe multi ani la suma derizorie .
21
4
Primaria Constanta are de gand sa construiasca o parcare etajata corespunzatoare acolo, sau vrea sa valorifice terenul pentru constructia vreunui bloc sau hotel de catre apropiatii PNL sau USD?
59
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614