REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cuc, la final de mandat: Am ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării

Cuc, la final de mandat: Am ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării

Replica API 19 octombrie 2017 | 12:24 427

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc afirmă, într-o postare pe Facebook, că în cele zece luni de mandat nu a cedat presiunilor externe şi interne, că a ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării şi că a deblocat cele mai mari proiecte de infrastructură din România, notează stiripesurse.ro.

"Au fost 10 luni în care nu am cedat presiunilor venite din toate părţile, externe şi interne. Am ales demnitatea şi performanţa în locul trocului şi al trădării", susţine Cuc, fără a face alte precizări.

El susţine că într-un timp extrem de scurt a reuşit să deblocheze cele mai mari proiecte de infrastructură din România.

"În mandatul meu, aproape 300 de km de autostradă în valoare de 14,85 miliarde de lei au fost scoşi la licitaţie şi am lăsat în lucru proiecte pentru a fi lansate în valoare de circa 16 miliarde de lei. Un record pentru orice ministru care a gestionat domeniul infrastructurii", argumentează fostul ministru.

El mulţumeşte colegilor social-democraţi despre care afirmă că i-au dat de 3 ori votul lor de încredere, precum şi colegilor din minister "care au acceptat să se înscrie în cursa nebună de a pune pe roate proiecte uitate, voit sau nu, în sertare".

"Voi continua proiectele de infrastructură din funcţia de deputat în Parlamentul României. Îi urez mult succes colegului meu Felix Stroe în mandatul său!", îşi încheie postarea Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a demisionat săptămâna trecută de la conducerea Ministerului Transporturilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba in poala noastra.... mi s-a umplut kru de lacrimi
2
0
demnitate era in cazul in care iti dadeai demisia, iar legat de troc si tradari , ciumarosie conduce detasat. Demnitate era si in cazul in care nu acceptai acest post, dar cum da bine la CV--imi este greata
2
0
d-le dan hot stroe
2
0
Mai omule,dar tu esti prost tare.chiar exagerat de prost.oare ma-ta scrie pe telefon,pe tableta sau pe laptop cu pixul,prostule care esti prost?parerea mea este ca tu esti un psd-ist handicapat,care la fel ca Olguta,Plumb etc i-ar suge pula penalului,ptr un loc caldut.nu-i asa ca le am fi gramatica lingaule?
1
0
Cu cine ai facut gramatica. Sau mai bine zis cine ti-a pus pixul in mana?
0
5
Lasa CA a venit,turnatorul la securitate Stroie de la Constanta,mafiotul batrin ,satana batrina,ciuma batrina,care are grija sa toarne ceva colegi de partid,la securitate,e o Persoana periculoasa,ptr asta l-a luat puscariasul Dragnea cu El,sa-,l scape de puscarie,dar poate DNA-ul stie CA si mosu Stroie e plun de bube ,e UN puroi in PSD de fapt numai condamnati,penali,nu trebuie sa le multumesti CA tot ei te-au scuipat,CA nu le-ai facut jocul,mafiotilor,bravo
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614