REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Culeţu şi-ar dori o apropiere mai mare a cetăţenilor pentru politică: "Duc dorul entuziasmului politic, de după Revoluţie"

Culeţu şi-ar dori o apropiere mai mare a cetăţenilor pentru politică: "Duc dorul entuziasmului politic, de după Revoluţie"

Replica API 20 februarie 2014 | 00:00 229

Mesajul deputatului FC, cu ocazia vizitei lui MRU

Mesajul deputatului FC, cu ocazia vizitei lui MRU

Preşedintele partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, se află, miercuri şi joi, într-o vizită de lucru în judeţul Constanţa. În ultima zi, în sala mică a Casei de Cultură, de la ora 14:00, se va întâlni cu membrii şi simpatizanţii Forţei Civice, iar apoi va susţine o conferinţă de presă. În general, Ungureanu se declară mulţumit de ecourile de la Constanţa, aşa cum a confirmat şi în interviul acordat pentru "Replica" de Constanţa şi, de la liderul judeţean al FC, Dănuţ Culeţu, are "aşteptări mari". Cu ocazia vizitei, Ungureanu doreşte să vadă "în ce măsură organizaţia judeţeană se achită de sarcinile care au fost trasate în şedinţele de Birou Permanent Naţional".

Contactat de "Replica", deputatul Dănuţ Culeţu susţine că formaţiunile locale sunt pregătite pentru vizita lui Ungureanu, prilej de la care aşteaptă o mobilizare a constănţenilor, care vor primi astfel mesajul FC. Totodată, Culeţu consideră că, în această perioadă, cetăţenii sunt reticenţi faţă de politică, spre deosebire de "anii entuziaşti de după Revoluţie". "Suntem cu toţii pregătiţi pentru vizita domnului Mihai Răzvan Ungureanu, sper ca constănţenii să aibă posibilitatea, având în vedere programul pe care l-am pregătit, să se întâlnească cu liderul FC şi să îşi exprime punctele de vedere. Este o manieră deschisă şi relaxată, de obicei noi comunicăm cu cetăţenii şi cu presa. Dorim ca această vizită să aibă un impact, în sensul identificării sau a creşterii notorietăţii partidului în plan local şi, sigur că da, o promovare a liderului nostru, un personaj foarte important în cadrul dreptei. Ca un om cu experienţă în domeniul politic, pot să spun că duc dorul acelui entuziasm care, după Revoluţie, a permis pentru foarte mulţi oameni să activeze în domeniul politic. Era şi o altă atmosferă. Acum, trebuie să constatăm că există din partea foarte multor oameni reticenţă la adresa politicii, lucru justificat şi pe fondul acesta de criză şi pe fondul standardului de viaţă, destul de scăzut, dar şi pe fondul crizei politice, care iată că se adânceşte şi nu se finalizează. Dincolo de toate aceste elemente, care sunt de natură să creeze o anumită distanţă între mesajul nostru şi cetăţeni, eu cred, aşa cum a fost creată ca un partid tocmai al celor care îşi doresc să reformeze politica şi clasa politică, ar trebui ca acest mesaj să ajungă la cetăţeni. Eu cred că este nevoie de un asemenea demers", a menţionat Culeţu, pentru "Replica".

Marius Florian VASILE

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218