rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Culisele afacerii Ianis Hagi. Cum spionau angajații Fiorentinei pentru impresarii lui Ianis

În miile de documente Football Leaks se află emailuri și contracte care arată că echipa care l-a cumpărat pe fiul lui Gică Hagi era parazitată din interior de impresarii lui Ianis Hagi. Sunt aceiași impresari anchetați începând de ieri în Belgia. De asemenea, Gazeta a găsit un raport intern cu plusurile și minusurile lui Hagi junior.

Procurorii belgieni au descins la birourile clubului belgian Mouscron și au luat documente. Autoritățile de la Bruxelles au deschis o anchetă penală în care impresarul israelian Pini Zahavi este suspectat de uz de fals, fals, fraudă și spălare de bani la echipa pe care, conform regulamentelor sportive, nu avea voie să o dețină sau să o finanțeze.

Povestea noastră începe, însă, pe 7 septembrie 2015.

Instalat în funcția de director sportiv internațional la Fiorentina (n.red - poziție de subaltern al directorului sportiv plin, Daniele Prade) cu doar 3 luni în urmă, portughezul Pedro Pereira îi trimite un email impresarului Marc Rautenberg cu două propuneri de antrenori portughezi. Al doilea nume este cel al actualului antrenor de la CFR, Antonio Conceicao, la momentul respectiv fără contract.

Conceicao este prezentat de Pereira ca “un caracter puternic”, un antrenor experimentat “cu relații importante în Portugalia, România și Brazilia”, dar care are un minus: “Nu a avut pe nimeni niciodată care să-i dea sfaturi și vrea să muncească tot timpul”.

Propunerile directorului sportiv de la Fiorentina sunt surprinzătoare. În mod normal, un impresar propune CV-uri de antrenori unui oficial de club, nu invers. În plus, clubul de Serie A avea în septembrie 2015 un antrenor proaspăt numit, pe Paulo Sousa, un alt portughez care fusese recomandat de Pedro Pereira.

Dar Pedro Pereira nu-i propunea impresarului Rautenberg nume pentru banca tehnică a Fiorentinei, ci pentru cea a clubului belgian de prima ligă Mouscron!

Mouscron tocmai fusese cumpărat de Pini Zahavi printr-o firmă offshore din Malta, iar impresarul Rautenberg fusese numit consilier în club, lucru interzis de regulamente.

Din Florența, Pereira îi ajuta pe impresarii lui Zahavi.

Rautenberg, directorul firmei care a luat milionul de la Hagi

Un german fără cotă pe piața impresarilor, Rautenberg este unul dintre oamenii-paravan ai grupării conduse de Zahavi și macedoneanul Abdilgafar “Fali” Ramadani, doi impresari ale căror afaceri sunt anchetate oficial în Belgia. Rautenberg apare în structura de conducere a mai multor firme offshore folosite de cei doi impresari importanți pentru a-și încasa comisioanele din transferuri.

Un exemplu: Gazeta a descoperit în Registrul Comerțului din Malta că Marc Rautenberg este directorul obscurei companii malteze Dito Trading & Consulting căreia Gheorghe Hagi i-a trimis în secret un milion de euro din cele 2,5 milioane încasate de la Apollon în urma transferului fictiv al lui Cristian Manea.

Manea nu a călcat niciodată în Cipru, dar de 4 ani e jucătorul lui Apollon, club finanțat de Zahavi și Ramadani prin firme offshore. Timp de două sezoane, fundașul a fost împrumutat la Mouscron - club vizitat ieri dimineață de procurori - iar în actele sale apăreau semnături despre care un expert judiciar susține că sunt false.

Tot pentru Mouscron făcea scouting și Pedro Pereira, directorul sportiv plătit de Fiorentina, fără ca între cele două cluburi să fie vreo legătură oficială.

Coincidența este, într-adevăr, remarcabilă, doar că nu este o coincidență. În realitate, o rețea de impresari controlează din interior mai multe cluburi din Europa în același timp, plasându-și antrenori, oficiali și jucători în funcție de propriile interese. Transferurile lor dubioase au atras atenția procurorilor belgieni.

Zahavi: “Am grijă de afacerea lui Hagi”

“Hagi e prietenul meu. Prietenul meu doarme bine datorită mie. Am grijă de afacerea lui”. Așa descrie Pini Zahavi relația cu patronul-antrenor de la Viitorul în discuțiile cu prietenii săi.

După transferul lui Manea la Apollon, în vara lui 2015, fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, era cumpărat de Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro, imediat după instalarea directorului sportiv internațional Pedro Pereira. Pereira lucra deja pentru grupul lui Zahavi.

Conform actului de transfer, plata era eșalonată în trei tranșe:

400.000 plătiți imediat

500.000 la 31 august 2016

800.000 la 31 august 2017

În plus, Viitorul urma să primească 10 la sută din diferența dintre suma netă a unui viitor transfer și suma de două milioane de euro. Exemplu: dacă Fiorentina l-ar fi vândut pe Hagi cu 10 milioane de euro, Viitorul ar fi luat 10 la sută din 8 milioane, adică încă 800.000 de euro.

216.000 de euro brut era salariul lui Ianis Hagi la Fiorentina în fiecare din cei trei ani de contract. În Italia, salariile peste 75.000 de euro anual se impozitează cu 43 la sută

Din cauza regulilor FIFA privind transferul minorilor, tranzacția oficială a fiului lui Hagi s-a făcut abia în 2016, dar prima tranșă a fost încasată ca avans.

Impresarii tranzacției au fost Ramadani și oamenii lui de încredere. Unul dintre ei, Pietro Chiodi, - impresarul de casă pe care Academia Hagi îl recomandă tuturor tinerilor jucători crescuți la Ovidiu - s-a aflat la masă în timpul negocierilor, dar oficial nu l-a reprezentat pe Ianis Hagi. În contractul de muncă semnat de jucător, Chiodi este declarat ca reprezentant al Fiorentinei!

E încă un indiciu al legăturii strânse dintre club și grupul impresarilor coordonat de Zahavi și Ramadani.

Însuși fiul lui Hagi este oficial clientul agenției de impresariat a lui Ramadani, Lian Sports, lucru confirmat și de site-ul firmei cu sediul în paradisul fiscal numit Malta. Evident, sediul Lian Sports a fost o bună perioadă în aceeași casă cu cel al Dito Trading & Consulting (firma căreia Hagi i-a întors un milion de euro). În organigrama ambelor companii apare Marc Rautenberg, aceeași persoană căreia Pedro Pereira, directorul sportiv de la Fiorentina, îi recomanda antrenori pentru Mouscron, clubul lui Zahavi și Ramadani!

Vi se pare prea întortocheat?

Rautenberg, Chiodi și Pedro Pereira lucrau și încă lucrează pentru Ramadani, un macedonean cu origini albaneze pe care puternicul Pini Zahavi, impresarul lui Neymar și prietenul declarat al lui Hagi, îl numește în discuțiile cu apropiații “my guy Fali”. Băiatul meu, Fali.

Din miile de documente obținute de revista germană Spiegel și consultate de Gazeta Sporturilor și de partenerii din rețeaua European Investigative Collaboration reiese că Ramadani a fost informat și consultat în privința deciziilor interne de la Fiorentina în perioada transferului lui Ianis Hagi.

Spionii lui Ramadani la Fiorentina

În sezonul 2015-2016, directorul sportiv internațional al Fiorentinei i-a aprovizionat constant pe impresarii Ramadani și Rautenberg cu informații confidențiale din club.

În toamna lui 2015, Pereira le-a trimis celor doi mai multe emailuri cu conținutul discuțiilor private avute cu câteva ore în urmă cu antrenorul Paulo Sousa pe tema lotului existent și a posibilelor ținte de transferuri. Cei doi impresari știau exact ce jucători din lot sunt pe gustul lui Sousa, de cine vrea să scape și pe cine își dorește.

Ce aflau impresarii de la Pereira era genul de informație confidențială care valorează aur pentru un agent de jucători.

Spre exemplu, pe 23 decembrie 2015, Pereira îi informa pe impresari, pe care-i numește “bro” (“frățică”), despre 29 de fotbaliști interesanți pentru club și despre ce oficial de la Fiorentina vrea fiecare fotbalist în parte.

Un exemplu:

“Hernan Perez (Espanol) - antrenorul a venit cu numele, jucător interesant. Nu avem informații legate de bani. Prade (n.red. - directorul sportiv) l-a pus pe Angeloni (n.red. - directorul tehnic Valentino Angeloni) să lucreze la asta înainte de a-mi spune mie. Cred că putem să controlăm situația și să obținem informații în avans”.

Practic, un oficial al clubului le dădea un pont unor impresari să atace o anumită pistă dorită de antrenor.

Nu e singura dată.

Într-un alt email, Pereira le scrie impresarilor despre fundașul central Dario Zurapic de la Pescara, încercând să se asigure că prietenii săi din afara clubului îl semnează pe jucător înainte de a-l propune ca variantă de transfer: “Îl voi verifica pe acest băiat. Dacă îl aveți asigurat, îl pot prezenta antrenorului imediat”.

Exemplele continuă. Pereira le trimite impresarilor notițele private pe care i le-a scris chiar el directorului executiv al Fiorentinei, Mario Cognini, înaintea întâlnirii acestuia cu Herman van Holsbeeck, șeful lui Anderlecht.

Ramadani a aflat astfel de dinainte lista cu 8 jucători tineri doriți și condițiile pe care Fiorentina și le putea permite la negocierile dintre cei doi conducători de club!

Scurgerea de informații interne din club a continuat. În 22 februarie 2016, Ramadani a primit de la Pereira o listă cu 35 de jucători tineri din toată lumea, “listă realizată de cineva apropiat de Della Valle (n.red. - familia care deține clubul)”.

Mulți dintre acești jucători nu aveau absolut nicio legătură cu Ramadani și partenerii săi.

Tot Ramadani a avut acces la un fișier confidențial cu noua organigramă a clubului la câteva ore după ce departamentul de Resurse Umane a trimis-o conducerii. Sursa emailului a fost telefonul Samsung Galaxy aparținându-i aceluiași director sportiv Pereira.

Raport intern: Ianis, talentat, dar fără forță

Însă, impresarii nu s-au mulțumit cu atât. Gazeta a descoperit mai multe schimburi de emailuri din noiembrie 2015 în care Pereira a pus la cale cu Ramadani o întâlnire a impresarului cu antrenorul Fiorentinei, Paulo Sousa: “E foarte important. Dacă ajungi la Florența în weekendul cu 22 noiembrie, e un moment bun pentru asta”.

Paulo Sousa e antrenorul care avea să-l debuteze pe Ianis Hagi în Serie A, introducându-l în total 48 de minute în meciurile cu Cagliari și Pescara. Tot el, l-a adus pe bancă în alte 27 de meciuri, fără a-l folosi.

Portughezul l-a chemat pe băiatul lui Hagi la echipa mare în ciuda faptului că departamentul tehnic al clubului considera că Ianis nu este încă pregătit pentru a juca la un nivel înalt. Într-un raport de monitorizare trimis președintelui onorific Mario Cognigni, directorul tehnic Valentino Angeloni scrie că tânărul jucător român poate juca pe postul ofensiv din dreapta în sistemul 4-3-3 sau al doilea mijlocaș ofensiv în 4-2-3-1.

La plusuri, Ianis Hagi este descris ca:

“tehnic și elegant”

“atent și inteligent în demarcările între linii”

“pasează mingea într-o varietate de unghiuri cu ambele picioare”

“are o personalitate clară și distinctă deși e născut abia în octombrie 1998”.

În același timp, Angeloni scrie că Ianis Hagi are și minusuri:

“trebuie să pună masă musculară pentru a avea un impact fizic mai bun, pe scurt nu are corpul robust și dur al tatălui său”

“rapid și agil în primii 10-15 metri, dar în alergările pe distanță își pierde din eficiență”

“are capacitatea de a scoate om din joc în duelurile unu la unu, dar îi trebuie forță pentru a rezista în contrele cu adversarii”.

Recomandarea este că “Ianis Hagi trebuie să muncească și să crească în forță și, în general, să devină mai puternic pentru a fi mai competitiv la un anumit nivel”.

Raportul integral a fost trimis pe email de președintele onorific Cognigni impresarului lui Ianis, Fali Ramadani, alături de alte emailuri cu discuții strategice interne purtate de oficiali din club. Recomandarea pentru agent este de a nu se enerva: “Citește cu calm!”.

Răspunsul lui Ramadani nu apare în documentele consultate de Gazetă.

Venirea lui Corvino. De ce a izbucnit Hagi

Începând cu martie 2016, Pedro Pereira - celălalt oficial al Fiorentinei care trimitea informații confidențiale impresarilor - a început să lucreze pentru o altă echipă, Nottingham Forest! Într-un email trimis directorului executiv de la Nottingham și Olympiakos, Giannis Vrentzos (omul de încredere al finanțatorului Evanghelis Marinakis), cu Fali Ramadani în “CC”, Pereira discuta despre cantonamentele de vară și despre opțiunile de antrenori pentru noul sezon!

“Am vorbit să păstrăm secretă venirea mea în club și sper că toți vor respecta asta, de vreme ce plănuiesc să rup contractul cu Fiorentina cât mai repede posibil”Pedro Pereira, email din 2 iunie 2016, după prima zi de lucru în birourile lui Nottingham

Ca fapt divers, deși pregătea noul sezon al lui Nottingham Forest, Pereira era încă angajatul Fiorentinei! Contactat de Gazetă, clubul englez susține că nu a avut și nu are nicio colaborare cu italienii.

Pereira a rămas în funcție la Florența încă două luni, până în 25 mai 2016, când și-a dat demisia. Cu o zi mai devreme, demisionase și susținătorul său, Daniele Prade.

În club se petreceau modificări importante. Peste doar câteva zile, Fiorentina l-a readus ca președinte pe Pantaleo Corvino.

În acea vară, transferul lui Ianis Hagi s-a oficializat, Corvino prezentându-l pe puști presei.

9 meciuri în Seria A ca rezervă neutilizată are Ianis Hagi în sezonul 2017-2018, cu Stefano Pioli antrenor. Românul nu a jucat niciun minut la echipa mare a Fiorentinei

Adus constant de Sousa în lotul primei echipe în primul sezon, fiul lui Gică Hagi n-a mai avut parte de aceeași atenție din partea succesorului lui Sousa, Stefano Pioli.

După un an și jumătate, Gheorghe Hagi și-a răscumpărat fiul de la Fiorentina. Pe 10 februarie 2018, patronul-antrenor de la Viitorul izbucnea în limba italiană la o conferință de presă, adresându-i-se direct lui Corvino:

“Ianios era român şi trebuia să-l ascundem. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piață. Oricum, are mai multe titluri decât Corvino”.

Corvino este un apropiat al fraților Ioan și Victor Becali încă de la finele anilor 90. Atunci, frații Becali și Hagi erau “frați”, așa cum îl numeau cei doi agenți pe decarul naționalei. Acum, însă, din cauza condamnărilor din Dosarul Transferurilor, relația dintre ei este “una de dușmănie”, potrivit apropiaților celor două părți.

Pantaleo Corvino nu a răspuns la întrebările Gazetei despre influența impresarilor asupra clubului.

Plecat de la Fiorentina în urma sosirii lui Corvino, directorul sportiv spion Pedro Pereira a lucrat câteva luni la Nottingham Forest.

Unde credeți că lucrează acum?

La Lian Sports, firma lui Ramadani și Rautenberg care-l impresariază pe Ianis Hagi. Nici el nu a răspuns la întrebările Gazetei legate de scurgerea de informații de la clubul Fiorentina.

sursa: gsp.ro

vineri, 16 noiembrie 20181893
Comentarii

11importanta(18 noi 17:52)
dezvaluirilor este ca joaca cine are pile si nu cine are talent. in romania etse aceeasi mafie ca peste tot.
02Ei si?(18 noi 12:46)
N-am inteles care e importanta dezvaluirilor.
00in foto ianis seamana cu Nila(17 noi 21:51)
Moromete.nu te prinde mosule,palaria de la fiorentina.
37SA VEDETI CUM SE JUDECA(16 noi 04:07)
Sa vada judecatorii din Romania ce pedepse vor lua astia in comparatie cu ce pedepse au dat ei lui borcea si restul praduitorilor fotbalului romanesc.Atentie ca in dosarul transferurilor s-au ,,miscat,, bani mult mai multi,unele cazuri nici nu au fost anchetate.Procurorii belgieni daca anchetau in Ro luau borcea si ceilalti 30 de ani de parnaie
mai mult...SPSportRT
27 mai 00:00SportHagi a dansat Pamporea alături de brazilieni și de Stere Halep la petrecerea Viitorului, iar Eric s-a dezlănțuit pe manele

Viitorul a câștigat Cupa României după 2-1 în finala cu Astra Giurgiu, iar sărbătoarea prilejuită de cel de-al...799

27 mai 00:00SportRivaldo și-a felicitat fiul pe Instagram! Ce i-a răspuns Rivaldinho și reacția lui Ianis Hagi564
27 mai 00:00SportBătălie la vârf fără Simona Halep. Cum arată calculele complete pentru locul 1 WTA: 4 jucătoare se luptă pentru supremație582
27 mai 00:00SportLiga Elitelor U17: LPS Banatul - Viitorul 1-4. Academia Hagi a mai câștigat un trofeu!

Echipa U17 a Viitorului a câștigat finala Ligii Elitelor, disputată contra celor de la LPS Banatul Timișoara, cu...304

27 mai 00:00SportHagi spune că Gheorghe Popescu va fi preşedinte la FC Viitorul260
27 mai 00:00SportLucian Bute, despre Europenele pentru juniori: Nu puteam să ratez o competiţie organizată la mine acasă169
27 mai 00:00SportGimnastică aerobică: România a cucerit alte patru medalii în competiţia juniorilor la Europene

România a încheiat cu un total de cinci medalii competiţia juniorilor la Campionatele Europene de gimnastică...150

27 mai 00:00SportUn arbitru a marcat şi a validat golul la un meci din Divizia a 3-a din Olanda208
26 mai 00:00SportValencia a câștigat Cupa Spaniei, după 2-1 cu Barcelona. Primul trofeu după 11 ani al liliecilor în centenar356
25 mai 01:48SportViitorul a câștigat Cupa României, 2-1 cu Astra. Eric, gol în prelungiri

Viitorul a luat Cupa după o victorie în prelungiri cu Astra, chiar dacă a fost condusă la pauză - Alibec a marcat...1272

25 mai 01:08SportSimona Halep este FAVORITĂ la Roland Garros: Pariul pus de legendara Martina Navratilova595
25 mai 01:08SportAuto: Formula E - Brazilianul Di Grassi (Audi Sport), învingător la Berlin300
Vremea
23.9°18.6° - 24.4° joi, 23 mai 2019
cer seninUmiditate: 51%
Vânt: 5.5 m/s din V
Presiune: 1010.1 milibari

Loto
6/4952231383947
5/4014171924256
joker4182131451
Horoscop
mai mult...Replica
27 mai 15:55ReplicaNoi STRĂZI CU SENS UNIC în Constanța

Începând de marți, 27 mai a.c., mai multe străzi din municipiul Constanța se vor transforma în artere rutiere cu...732

27 mai 14:37ReplicaLiviu Dragnea, CONDAMNAT cu EXECUTARE de Curtea Supremă

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, condamnat 3 ani şi 6 luni cu executare....4231

27 mai 13:50ReplicaDecebal Făgădău, mesaj pentru constănţeni, după alegerile europarlamentare!

Primarul Decebal Făgădău, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, a transmis un mesaj...2856

27 mai 00:00ReplicaDIFERENŢA DINTRE PNL ŞI USR-PLUS, LA NIVELUL JUDEŢULUI CONSTANŢA, DE DOAR... 38 DE VOTURI!

La nivel, judeţului Constanţa, rezultatele alegerilor europarlamentare situaţia se prezintă astfel: PNL - 26,30%...882

Local
27 mai 05:23LocalŞofer depistat mort de beat la volan

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat,...633

27 mai 03:01LocalMaşină făcută praf, după ce un atelaj hipo a ieşit de pe un drum de pământ direct în drumul naţional!

...2280

27 mai 02:50LocalCursă de caiac-canoe, la 35 de ani de la inaugurarea Canalului Dunăre-Marea Neagră!

Eveniment în premieră! Este vorba despre cursa "Canal Dunăre – Marea Neagră”, organizată cu ocazia aniversării...1758

27 mai 02:50LocalPERICOL PE ȘOSELE: ȘOFERI BEȚI ȘI FĂRĂ PERMIS, surprinși de polițiști

Aproape zilnic, polițiștii rutieriști depistează, pe șoselele din județul Constanța, persoane care se urcă la...1461

27 mai 04:18LocalTÂLHĂRIE în zona Gării Constanța. Suspectul, dus la arestare!

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 15.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați despre...3100

27 mai 02:49LocalMașină proiectată într-un copac, pe o stradă principală din Tulcea!

Sâmbătă dimineață, 25 mai a.c., un tânăr de 36 de ani, din comuna Izvoarele, județul Tulcea, în timp ce...1703

27 mai 05:24LocalPREMIERĂ. Mii de nave controlate de polițiști la nivelul Europei

Luna aceasta, timp de 2 săptămâni, în premieră, Inspectoratul General al Poliției Române, prin Direcția de...500

27 mai 02:50LocalCINCI RĂNIȚI într-un accident provocat de un taximetrist! FOTO

Cinci persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 spre 25 mai a.c., puțin înainte de miezul...4152

27 mai 05:25LocalPolițist militar, la o patra misiune în Afganistan

Este polițist militar de zece ani și se află la a patra misiune în Afganistan. Este vorba despre plutonierul George...536

27 mai 02:52LocalAPEL URGENT: ESTE NEVOIE DE DONATORI DE SÂNGE!

Reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța transmit un apel urgent către locuitorii...1585

Politică
27 mai 00:00PoliticăPNL scoate scor de 60% în comuna Crucea, unde primar este de la PSD

PNL produce o surpriză la nivelul comunei Crucea, acolo unde primar este un social democrat. Conform numărătorii...384

27 mai 06:44PoliticăMUNICIPIUL CONSTANȚA: USR ar fi pe primul loc

Potrivit datelor finale ale exit-poll-ului de la ora 21.00, PSD şi PNL sunt la egalitate, urmate la mică distanţă de...7568

27 mai 04:02PoliticăCălin Popescu Tăriceanu, prima reacție, după ce ALDE nu a făcut pragul la europarlamentare

ALDE nu a reușit să treacă pragul electoral, confom rezultatelor Exit poll realizat de CURS-Avangarde. Tăriceanu...1092

27 mai 04:11PoliticăRareș Bogdan face marele anunț: PNL solicită alegeri ANTICIPATE de urgență

Cap de listă al PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a anunțat că PNL va forța organizarea de alegeri...722

27 mai 03:25PoliticăLiviu Dragnea, ANUNȚ BOMBĂ - Gabriela Firea, posibil candidat al PSD la prezidențiale

"Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la funcția de preșeșdinte al româniei. Mi-au cerut-o mii de oameni....1930

27 mai 03:24PoliticăLia Olguța Vasilescu: Este un rezultat neașteptat pentru noi

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a explicat că PSD a luat mai multe voturi ca la ultimele alegeri...932

27 mai 03:24PoliticăDacian Cioloș și Dan Barna au EXPLODAT de bucurie, după scorul ZDROBITOR al USR - PLUS: 'Cerem demisia Guvernului Dăncilă'

"Votul de astăzi arată că România renaște și că românii au redat sens democrației prin votul lor. România...690

27 mai 04:44PoliticăCUTREMUR PE SCENA POLITICĂ! DEZASTRU PENTRU PARTIDELE AFLATE LA GUVERNARE

Cutremur pe scena politică din România! "Sunteți fantastici, vă felicit, dragi români", a afirmat, la ora 21.00,...2206

27 mai 03:22PoliticăReferendumul pe justiție este validat

Biroul Electoral Central anunță că duminică, până la ora 19.00, 35,75% pentru referendumul pe justiție inițiat...650

27 mai 04:16PoliticăTraian Băsescu anunță victoria PMP: „Avem un scor care reprezintă atingerea obiectivului propus pentru aceste alegeri“

Liderul PMP, Traian Băsescu, dă asigurări că partidul său o să treacă pragul electoral pentru alegerile...1336

Monden
27 mai 00:00MondenCâți bani câștigă Andra, Inna, Delia, Andreea Bălan, Smiley și Selly din YouTube

Încasările artiștilor din vizualizările pe YouTube variază mai ceva ca la Bursă, iar Click.ro îți spune ce sume...293

27 mai 00:00MondenPe cine a ales Brigitte domnișoară de onoare la nunta cu Florin Pastramă

Pentru Florin Pastramă și Brigitte sună clopotele de nuntă! Cei doi și-au găsit iubirea în Fermă, însă...291

27 mai 00:00MondenAnastasia Lazariuc nu îl vizitează la spital pe Mihai Constantinescu, fostul iubit. Iată motivul!

Deși nu doar actuala soție a cântărețului, Simona Secrier, ci și fosta lui parteneră de viață, Miahela...314

27 mai 00:00MondenGeorge Clooney se teme pentru viaţa copiilor lui. Amal e avocată într-un caz care implică ISIS

George Clooney a declarat că se teme pentru siguranţa familiei sale de când Amal a preluat un caz împotriva ISIS....207

27 mai 00:00MondenFilmul românesc 'La Gomera', selectat în competiţia de la Cannes, va fi distribuit în America de Nord

Compania Magnolia Pictures a achiziţionat drepturile de distribuţie în America de Nord aferente lungmetrajului...168

27 mai 00:00MondenCannes 2019 - Palme d'Or, câştigat din nou de un film asiatic; patru femei, în palmaresul ediţiei

Filmul "Parasite", o dramă familială cu accente de thriller şi de comedie neagră, realizată de sud-coreeanul Bong...159

27 mai 00:00MondenPrinţesa Charlotte va merge din toamnă la aceeaşi şcoală privată din Londra ca şi fratele ei George

Prinţesa Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, va urma din septembrie cursurile...215

27 mai 00:00MondenMoby a prezentat scuze actriţei Natalie Portman, după afirmaţii despre relaţia lor

Moby s-a distanţat de afirmaţiile sale făcute în urmă cu câteva zile, potrivit cărora ar fi avut o relaţie cu...184

27 mai 00:00MondenSpice Girls s-au întors pe scenă cu un prim concert desfăşurat la Dublin

Patru dintre fetele de la Spice Girls s-au întors pe scenă vineri seara, la şapte ani după ce au cântat ultima...177

27 mai 00:00MondenAdam Levine părăseşte juriul emisiunii ''The Voice'' după 16 sezoane

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, va părăsi după 16 sezoane juriul emisiunii muzicale "The Voice" şi nu se va...166

Mapamond
27 mai 00:00MapamondFranţa: Nicio revendicare pentru atacul din Lyon

Nu există nicio revendicare până acum pentru un atac cu bombă comis vineri la Lyon, care a făcut 13 răniţi, a...151

27 mai 00:00MapamondDonald Trump spune că are în continuare încredere în Kim Jong Un

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat duminică pe Twitter că are în continuare încredere în liderul...148

27 mai 00:00MapamondSuccesorul Theresei May va avea dificultăţi mari în ceea ce priveşte un Brexit fără acord

Ministrul de finanţe britanic Philip Hammond a apreciat că va fi foarte dificil pentru succesorul premierului în...156

27 mai 00:00MapamondMii de deţinuţi din Turcia au încetat greva foamei, la apelul liderului kurd Ocalan

Deţinuţi din Turcia au anunţat duminică, prin vocea reprezentantului lor, că au pus capăt grevei foamei ce fusese...189

27 mai 00:00MapamondExplozia de la Lyon: Poliţia franceză difuzează pe Twitter noi fotografii ale suspectului

Poliţia franceză a difuzat sâmbătă prin Twitter noi fotografii ale principalului suspect urmărit după explozia...159

27 mai 00:00MapamondViktor Orban speră ca alegerile europarlamentare să întărească forţele politice anti-imigraţie în Europa

Premierul ungar Viktor Orban şi-a exprimat duminică speranţa ca alegerile europarlamentare să întărească forţele...153

27 mai 00:00MapamondTrump evocă 'mari progrese' în negocierile comerciale americano-nipone

SUA şi Japonia au făcut "mari progrese" în negocierile în domeniul comerţului, dar ''esenţialul negocierilor'' va...146

27 mai 00:00MapamondIrlandezii au aprobat cu o majoritate zdrobitoare liberalizarea divorţului

Irlandezii au aprobat cu o majoritate zdrobitoare, în cadrul unui referendum ale cărui rezultate au fost anunţate...164

27 mai 00:00MapamondGrecia: Garda de coastă a interceptat o barcă cu 33 de migranţi în largul unei insule din Marea Egee

Garda de coastă a Greciei a anunţat sâmbătă că una dintre navele sale de patrulare a interceptat o barcă de...146

27 mai 00:00MapamondTribunalul Internaţional pentru Dreptul Mării cere Rusiei să elibereze marinarii ucraineni luaţi prizonieri

Tribunalul Internaţional pentru Dreptul Mării a decis sâmbătă că Rusia trebuie să îi elibereze pe cei 24 de...157

Sănătate
25 mai 01:09SănătateNoi informații despre SPITALUL REGIONAL: Va fi făcut la Constanța, pentru a deservi și turiștii, militarii de la Kogălniceanu, dar și migranții!

Aflat într-o vizită în județul Tulcea, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a făcut afirmații și cu...1346

25 mai 01:07SănătateCOPIII MOR CU ZILE, în așteptarea unui loc în spital…

În campania Pacient în România, despre lipsurile sistemului medical, echipa Digi24 a ajuns la spitalele pentru copii....478

25 mai 00:25SănătateNu ați primit CARDUL DE SĂNĂTATE? Aflați unde este, printr-o aplicație!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța îi informează pe constănțenii care constată,...1244

24 mai 00:42SănătateSpitalul Medgidia intră în REPARAȚII CAPITALE!

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Municipal Medgidia, aferente proiectului...599

23 mai 17:21SănătateCASA SOARELUI va primi pacienți începând cu 1 iunie!

Compartimentul de Îngrijiri Paliative din cadrul Secției de Oncologie a Spitalului Județean Constanța – fosta...3612

18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...559

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...1039

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...588

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...573

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...636