REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Culiță Sterp, cu teancul de bani pregătit pentru artiștii ce au cântat la botezul fiului său

Culiță Sterp, cu teancul de bani pregătit pentru artiștii ce au cântat la botezul fiului său

Replica API 24 octombrie 2021 | 00:00 3394

Culiță Sterp se poate considera la momentul actual un bărbat realizat din toate punctele de vedere. Are o carieră răsunătoare, fiind printre cei mai doriți artiști la diferite evenimente, are o iubită minunată cu care se înțelege perfect și probabil pe degetul căreia vom vedea cât de curând și un inel, dar și un băiat sănătos, cu o familie care-l iubește și-l răsfață. Pe data de 21 a acestei luni a avut loc și cel mai special eveniment din familia Sterp, anume, botezul lui Milan. Tatăl micuțului a promis un eveniment cu mare ștaif și a spus că are teancul de bani pus la saltea, aspect cu care nu a glumit deloc. Iată noi imagini de la botez, dar și un filmuleț postat de Geta Sterp, una dintre surorile fericitului tătic.

Artiști apreciați de la noi au cântat pentru Milan

Botezul a avut loc în Hațeg, la Biserica Sfântul Nicolae, iar petrecerea tot la un restaurant din Hațeg. Nașii de botez au fost chiar sora lui Culiță, Ileana Sterp și soțul ei. Așa cum a povestit și când a fost invitat în platoul lui Teo Trandafir, Culiță nu a cântat deloc la petrecerea de botez a fiului său, având alte nume ale acestei industrii pe listă, prieteni și apropiați, interpreți de muzică de petrecere. Aceștia au făcut un adevărat show, apreciat și postat de mai toți invitații pe paginile lor de Instagram. Și pentru o așa atmosferă, fericitul tătic a plătit pe măsură. Pe lângă suma stabilită cu ei pentru orele de cântat, artistul a scos din buzunar teancul de bani, prins cu elastic să nu se piardă vreo bancnotă și a aruncat cu banii pe artiști, așa cum se face la orice petrecere cu lăutari.

A promis o petrecere pe cinste, fiind primul său băiat, fericirea lui și cel pentru care a renunțat chiar la aventura din Republica Dominicană, pentru a-i fi alături lui și Danielei, iubita sa, încă din prima zi de naștere. Și iată că și-a respectat promisiunea. Invitații au fost unii pe măsură, locația una superbă, mâncăruri pe alese și multă fericire. De asemenea, nu putem trece cu vederea și faptul că ținutele au fost asortate. Culoarea petrecerii a fost verde-kaki. Daniela a optat pentru o rochie din satin, mulată, decupată pe margine și cu un decolteu generos, ce i-a pus bustul în evidență, pe când Culiță și Milan au fost asortați, în costume de un kaki superb, arătând impecabil.

Sora lui Culiță a publicat videoclipul de la botez

Dacă doriți să vedeți și mai multe imagini și filmulețe de la eveniment, puteți căuta profilul de Instagram al lui Culiță Sterp, la secțiunea InstaStory. De asemenea, un asemenea botez nu putea rămâne nefilmat și postat undeva unde să se bucure toți fanii. Așa că Geta, sora lui Culiță despre care s-a zvonit că pleacă la Survivor în următorul sezon, a postat pe contul ei de YouTube un filmuleț în care a compactat o zi și o noapte de distracție în doar aproximativ 37 de minute, pentru a-i bucura pe internauți.

În social media, pe contul de TikTok al lui Culiță, acesta a postat filmulețele în care arunca teancul de bani la lăutari. Așa cum era de așteptat, răutăcioșii nu s-au abținut până nu l-au întrebat dacă mai are vreun leu acum. Pentru a-i liniști, Culiță le-a arătat cum este deja la muncă, invitat la o nouă cântare, pentru a pune la loc banii cheltuiți. Se știe faptul că artistul câștigă sume frumoase în urma evenimentelor la care merge să cânte, plus din celelalte proiecte în care mai este implicat. Dedicarea pentru ceea ce face și munca lui de zi cu zi s-au văzut în ziua de 21 octombrie, când proaspătul tătic nu s-a uitat la bani din dorința ca totul să iasă ca la carte pentru primul său moștenitor, scrie monden.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218