REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Culmea culmilor! Un individ din Poarta Albă a fost SĂLTAT de MASCAŢI chiar când se apucase să depună plângeri!

Culmea culmilor! Un individ din Poarta Albă a fost SĂLTAT de MASCAŢI chiar când se apucase să depună plângeri!

Replica API 8 aprilie 2016 | 00:14 779

L-au ajuns din urmă dosarele mai vechi

L-au ajuns din urmă dosarele mai vechi

Un individ din Poarta Albă a decis să acţioneze şi să se răzbune pe oamenii legii! Se pare că acesta ar fi depus o plângere la Parchet, precizând că ar fi fost agresat de poliţiştii din localitate, totul plecând de la faptul că a fost prins băut la volan şi i s-a întocmit dosar penal. Numai că el era trimis în judecată pentru furt calificat şi, pe 7 aprilie anul curent, a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni cu executare, fiind săltat de mascaţi.

Florian Moroşanu, de 34 de ani, din Poarta Albă, a fost prins băut la volan, de către poliţişti, pe străzile din localitate, pe 26 martie. De cum a fost scos din trafic, el ar fi devenit recalcitrant, a refuzat testarea cu aparatul Drager şi nu a vrut să meargă la spital în vederea recoltării probelor biologice. În plus, acesta ar fi devenit chiar violent în comportament atunci când oamenii legii au încercat să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze pentru a-l duce la Secţie.

La bătaie ar fi sărit şi soţia lui Moroşanu, ea fiind sancţionată la legea nr. 61/1991, care se referă la sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În cele din urmă, după ce a fost încătuşat, recalcitrantul a fost condus la Secţie, unde i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La scurt timp, Florian Moroşanu, simţindu-se nedreptăţit cu privire la noul dosar penal, ar fi depus o reclamaţie la Parchet cum că ar fi fost agresat de către poliţiştii de la Poarta Albă, el precizând că nu a fost recalcitrant. Se fac verificări în această cauză. De precizat este şi faptul că bărbatul era trimis în judecată pentru furt, alături de Vasile Şopron, Ionel Ilieş, Cristian Buleu, Viorel Turcan şi Gabriel Florian Cioinea.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Medgidia, pe 10.12.2014, parte vătămată fiind Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare - Filiala de Îmbunătăţiri Funciare Constanţa. Pe 18.06.2015, indivizii au fost condamnaţi, dar decizia nu a fost definitivă. A fost înregistrat apelul, la Curtea de Apel Constanţa, termenul fiind fixat pentru 7 aprilie, când a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni cu executare. Lupătorii din cadrul SAS al IPJ Constanţa împreună cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală şi cei din Poarta Albă l-au ridicat de la domiciliu şi introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218