REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Culturist înjunghiat la Costineşti, sub privirile trecătorilor: nici un bărbat NU a intervenit, ci doar o femeie!

Culturist înjunghiat la Costineşti, sub privirile trecătorilor: nici un bărbat NU a intervenit, ci doar o femeie!

Replica API 19 august 2014 | 00:00 2201

Scandal iscat de un ţigan care i-a pipăit prietena

Scandal iscat de un ţigan care i-a pipăit prietena

Un sportiv bucureştean a fost internat la spital, după ce în cursul nopţii de joi spre vineri (14 spre 15 august) a fost înjunghiat de un grup de indivizi cu care intrase în conflict, la Costineşti. Incidentul a fost declanşat de faptul că agresorii i-au pipăit iubita. Sabin Mihalache, practicant al culturismului de performanţă, a relatat că a fost atacat un grup de zece ţigani, membrii unui clan din Costineşti, după ce a reacţionat la faptul că unul dintre respectivii i-a hărţuit iubita, punându-i mâna pe fund.

"În sfârşit , după 24 de ore, sunt din nou în cameră. Noaptea trecută, (joi, 14 august a.c. - n.r.), în Costineşti, 10 ţigani dintr-un clan din această zonă m-au atacat. Eram cu prietena mea şi ne plimbam când unul dintre ei a atins-o cu palma pe fund. Nu am putut să mă abţin şi am reacţionat... l-am împins pe unul dintre ei şi am vrut să îi dau un pumn, însă au apărut încă 9 din clanul lor. În condiţiile în care eram singur, doar cu prietena mea, aceştia au scos un cuţit, moment în care au prins curaj şi au început să lovească din toate părţile. Au încercat să mă înjunghie de mai multe ori şi ultima dată au încercat să îmi înfigă cuţitul în cap. Am reuşit să mă apăr şi mi-au înfipt cuţitul în antebraţ. Şi nu s-au oprit aici. Însă, am reuşit până la urmă să mă pun jos şi să îi ţin la distanţă cu picioarele, în timp ce 8 dintre ei continuau să îmi care picioare în cap. Prietena mea îi implora pe cei 9 să mă lase în pace. Într-un final au fugit. După ce m-au lăsat în faţa magazinului pe jumătate inconştient şi cu o plagă înjunghiată de 10 cm din care ţâşnea sângele, vânzătorul din faţa magazinului mi-a spus să mă mut pe partea cealaltă a străzii, pentru că îi murdăream asfaltul de sânge", relatează Mihalache. "Faleza era full de bărbaţi, însă toţi treceau mai departe pentru că nu meritau să îşi rişte concediul pentru a ajuta un necumoscut. Singura persoană care s-a băgat a fost o femeie care l-a împins pe unul dintre ţigani. Aşa că în România de multe ori femeile sunt mai bărbaţi decât bărbaţii. Vă mulţumesc tuturor "bărbaţilor" care m-au văzut noaptea trecută şi aţi asistat la spectacol. Sper că v-a plăcut. Suntem un popor de laşi. La ora 5:00 am ieşit din operaţie şi acum sunt bine", a mai povestit pe reţeaua de socializare Sorin Mihalache. Sabin Mihalache a reuşit să identifice mai mulţi dintre membri găştii care l-a atacat şi a depus plângere, poliţia demarând cercetări. Sportivul speră ca măcar cel care l-a înjunghiat să fie trimis după gratii.

Tot Sabin Mihalache a ţinut să mai transmită celor care l-au criticat pentru că a reacţionat la gestul individului care i-a pipăit prietena: "Am văzut mulţi inţelepţi care mi-au comentat atitudinea pe care am adoptat-o în conflict. Vreau să ştiţi că nu mă cred nici Superman "căzut din ceruri" cum spunea unul, nici Leonidas de la Termopile, nici Chuck Noris. Atitudinea mea nu s-a bazat pe faptul că merg la sala sau că iau steroizi cum spuneţi mulţi. Asta e pasiunea mea. Nu o fac ca să nu se ia romii de mine şi nici ca să inspir frica. Intenţia nu a fost să fac pe zmeul sau să îmi impresionez prietena. Mulţi au spus ca am fost prost pentru că nu mi-am calculat şansele. Nu am fost prost pentru că am ştiut că sansele mele sunt minime cu sau fara cuţitul pe care l-au scos. Inima nu m-a lasat să plec mai departe şi nici orgoliul de bărbat. Prin gestul ţiganului de a-i pune mâna pe fund prietenei mele, acesta a încercat să mă umilească. Şi eu nu o să mă las umilit de un ţigan şi nici de 10. Unii au spus că puteam să mor pentru o palmă pe fund sau ca poate mâine mă despart de această fată... absolut corect dar nu asta mă interesează. Poate mă veţi considera nebun dar consider că e mai ok sa fii lăsat în baltă de sânge în faţa unui magazin decât să pleci mai departe umilit şi cu teamă în sânge. Dacă strămoşii nostri, dragii mei bărbaţi care m-au făcut prost şi zmeu pentru reactia mea ar fi avut mentalitatea voastră, voi în ziua de astăzi aţi fi fost sclavi la unguri în Transilvania. România nu ar fi fost nici un stat independent şi nici unul unit. Noi românii am fi fost doar un popor asuprit de maghiari, ruşi sau alte popoare care au încălcat integritatea statului nostru de-a lungul istoriei. Avem nişte stramosi mai mult decât curajoşi care au făcut lucruri măreţe pentru poporul nostru, lucruri care la prima vedere păreau imposibil de realizat. Dacă strămoşii noştri ar vedea ce popor am ajuns, s-ar răsuci în mormânt. Aşa că inteligenţii şi înţelepţii care au spus că o meritam pentru că am facut pe zmeul că am muşchi, nu se diferenţiază cu nimic de "bărbaţii" care se uitau în acea noapte ca la spectacol. Dacă vreţi, lăsaţi-vă prietenele violate de ţigani şi plecaţi mai departe gândindu-vă la viaţa voastră preţioasă. Dar ştiţi ce cred? Că umilinţa doare mai tare decât orice cuţit", a conchis Mihalache.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614