REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cum a ajuns Elton John să aibă o relație cu David Furnish: „Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Cum a ajuns Elton John să aibă o relație cu David Furnish: „Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Replica API 28 ianuarie 2021 | 00:00 1445

După mai bine de 25 de ani împreună, Elton John şi soţul David Furnish au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri de homosexuali. Legenda rock şi regizorul canadian, fost director publicitar, sunt obişnuiţi cu covorul roşu, participă la evenimente şi pozează mână în mână.

Elton John, David Furnish

John l-a cunoscut pe Furnish, cu 15 ani mai mic decât el, în octombrie 1993. Elton renunţase la droguri de trei ani, după mai mult de un deceniu de abuz de substanţe. Cântăreţul învăţa să îşi trăiască viaţa fără droguri sau alcool şi locuia în principal în casa sa din Atlanta. După ce s-a întors la moşia sa din Windsor, Anglia, John a decis să-şi extindă cercul social, scrie okmagazine.ro.

„Am vrut să cunosc oameni noi, aşa că am sunat la un prieten din Londra şi am spus:„ Ai putea, te rog, să aduci nişte oameni noi la cina noastră de sâmbătă? ”, a declarat John pentru Parade în 2010. Fără tragere de inimă, Furnish, un publicitar, a acceptat să însoţească un prieten la masă, dar era pregătit pentru o seară plictisitoare. Filmul a fost cu totul altul, pentru că gazda şi musafirul au devenit curând familiarizaţi.

„Am fost atras de David imediat”, a spus John pentru Parade. „Avea o slujbă adevărată, propriul său apartament, o maşină. Era independent. Nu trebuia să am grijă de el. M-am gândit: «Doamne, acesta este un teritoriu nou pentru mine, cineva vrea să fie cu mine doar pentru că mă place». Ştiam că el este acela, pentru că nu se teme de mine. Îmi spune întotdeauna exact ce crede”.,>

Atracţia a fost reciprocă. Furnish s-a întors la casa lui John chiar în seara următoare pentru o cină mai relaxată cu mâncare chinezească. „Ne-am îndrăgostit foarte repede”, mărturiseşte John.

Furnish a îmbrăţişat rapid faima lui John şi nu a fost niciun moment intimidat de succesul starului. Cuplul a devenit în curând nelipsit de la cele mai tari petreceri şi evenimente din întreaga lume.

Furnish nu s-a lăsat alungat de personajul spectaculos pe care îl întruchipează artistul în public. De fapt, el şi-a făcut debutul în regie cu Elton John: Tantrums and Tiaras, un documentar TV din anul 1997 despre iubitul lui, care a fost nominalizat pentru un premiu BAFTA.

Furnish a continuat să producă filme, Gnomeo & Juliet, Sherlock Gnomes, It's a Boy Girl Thing şi a devenit co-producător alături de John la filmul biografic Rocketman, cu Taron Egerton în rolul lui John şi Jamie Bell în rolul lui Bernie Taupin. Pe lângă producţia de filme, Furnish face parte şi din consiliul de administraţie al Fundaţiei Elton John AIDS, care a strâns peste 400 de milioane de dolari pentru a sprijini programele legate de HIV din întreaga lume.

Cei doi s-au căsătorit imediat ce mariajul între persoane de acelaşi sex a fost legal în Marea Britanie.

În timpul unei dineu la domiciliu cu prietenii şi familia, în mai 2005, John a făcut propunerea. Cuplul a încheiat un parteneriat civil pe 21 decembrie în acelaşi an. Când căsătoria între persoane de acelaşi sex a devenit legală în Marea Britanie, în 2014, cuplul şi-a transformat parteneriatul într-o căsătorie.

John fusese căsătorit anterior cu Renate Blauel, născut în Germania. Cei doi au avut o ceremonie rapidă în 1984, dar au divorţat patru ani mai târziu.

În sprijinul căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în Australia, în 2017, John a postat pe Instagram o imagine cu el şi Furnish în ziua nunţii lor. „Când ne-am căsătorit, în 2014, am simţit că acel fapt a fost acceptat de lume”, a scris el în dreptul fotografiei. „ Faptul că ne iubim în mod public, iar acest lucru este recunoscut şi sărbătorit, face ca viaţa să merite să fie trăită”.

John nu a dorit iniţial copii, dar şi-a schimbat opţiunea. În 2009, cei doi au vizitat un orfelinat pentru copiii seropozitivi din Ucraina. Cuplul a vrut să adopte unui băiat de 14 luni de care se legase. Căsătoria lor nu era recunoscută în acea ţară, aşa că au fost refuzaţi. Cu toate astea, John spune că alături de partenerul său continuă să îi asigure copilului şi fratelui său cele necesare.

„Întotdeauna am spus că nu voi avea copii, pentru că sunt prea bătrân, prea aşezat, prea egoist, stilul de viaţă nu mi se potriveşte”, a spus John într-un unui interviu:„ Băiatul pe care l-am întâlnit încerca însă să-mi spună ceva. ”Încerca să spună, prin Dumnezeu sau altcineva.

Cuplul şi-a întâmpinat primul copil, pe Zachary Jackson Levon Furnish-John, născut dintr-o mamă surogat, în 2010. Al doilea fiu al lor, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, s-a născut în 2013 cu aceeaşi mamă. Pe lângă aceşti băieţi, Furnish şi John sunt naşi pentru fiul lui David şi al Victoriei Beckham, Brooklyn. Lady Gaga este naşă atât pentru Zachary, cât şi pentru Elijah. „Este un model excelent”, spune John despre această alegere, dezvăluind că băieţii îi spun „mama Gaga”.

John îl numeşte cu dragoste pe Furnish, „Yoko Ono”

John îl recunoaşte că Furnish nu numai că i-a salvat viaţa emoţională, ci şi pe cea financiară. De aceea, spune în glumă că soţul său este Yoko Ono, pentru că joacă rolul de manager pentru afacerile lui. „Aveam atât de mulţi oameni în jurul meu care câştigau sume mari de bani, dar nu făceau nimic pentru asta”.

Cei doi îşi scriu reciproc bilete de de dragoste în fiecare sâmbătă.

John spune că turneul său, Goodbye Yellow Brick Road, care a început în septembrie 2018 în America şi va cuprinde 300 de spectacole pe cinci continente şi se va încheia în 2021, va fi ultimul Motivul? Copiii şi soţul său. „După ce am avut copii şi am văzut câtă bucurie ne-au adus, m-am gândit:„ Ştii ce? Vreau să petrec mai mult timp cu ei. Eu sunt tatăl lor, David este. Ne dau atâta bucurie. Nu vreau să pierd prea mult ”, spune John despre decizia sa.

Poate că unul dintre cele mai relevante lucruri despre relaţia durabilă dintre John şi Furnish este ritualul lor de a-şi trimite reciproc un bilet în fiecare săptămână.

„În fiecare sâmbătă, fără greş, ne-am trimis reciproc un fax”, povesteşte John. „Trecem prin dificultăţi la fel ca oricine altcineva într-o relaţie, dar le depăşim prin comunicare. Şi un mod de a comunica este să notezi pe o bucată de hârtie cum te simţi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218