REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum a fost posibil accidentul de la Bălcescu: un bărbat care conducea o maşină tractată cu o şufă A MURIT!

Cum a fost posibil accidentul de la Bălcescu: un bărbat care conducea o maşină tractată cu o şufă A MURIT!

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 453

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după un grav accident rutier produs pe DN2A, în zona localității Nicolae Bălcescu. Ieri, în jurul orei 10.25, un bărbat de 60 de ani a condus un autoturism pe DN2A, pe prima bandă, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către Mihail Kogălniceanu, tractând un alt autoturism, condus de bărbatul de 74 de ani. Ajungând la km 178+700 m, din cauza unei defecțiuni tehnice, șufa de tractare s-a rupt, iar conducătorul auto de 74 de ani a pierdut controlul asupra direcției, s-a răsucit pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 32 de ani, pe același sens de mers, în spatele autoturismelor. În urma impactului, autoturismul, un Matiz, a fost proiectat pe sensul opus de mers, iar TIR-ul a părăsit partea carosabilă către stânga.

Au intervenit 5 salvatori de la Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma coliziunii a rezultat o victima încarcerată. Aceasta a fost extrasă cu mijloacele specifice și predată elicopterului SMURD. Persoana, bărbatul de 74 de ani, era conştient în momentul în care a fost preluat de cadrele medicale, însă ulterior a intrat în stop cardio-respirator. Câteva ore mai târziu, acesta a decedat.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai mult ca sigur tirul mergea lipit de curu matizului, ca asa stiu astia sa mearga
1
0
CU TRELINGI NESPALATI LA 32 DE ANI TIRIST CE DISATANTA AVEA FATA DE VEHICULUL DIN FATA A LOVIT DIN SPATE IL VAD TOTAL VINOVAT DACA PASTRA DISTANTA NU SE INTAMPLA NIMIC DAR CE SA STIE FRAIERII ASTIA DE TIRISTI MUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIISTTTTTTIIIII
1
1
La banca intr-o dimineata devreme sa platesc rata la casa nu mi-a dat-o statul la bani putin, bam la usa deja trei bosorogi fiecare cu depuneri de cel putin o suta de meleoane, de unde pisici au bani astia ma, de unde? Bine le fac aia cu accidentul, numai tepe de zeci si sute de milioane, au bani bosorogii, nu-i mai plangeti atata ca au bani gramada. Cat despre nenorocitul din cazul de fata fie-i tarana usoara, o moarta prosteasca ca orice moarte de altfel. In loc sa-si vada de pensie si politica si table in parc s-a bagat pe mecanicoios sa-i fure painea, uite ce a patit.
3
2
Fetesti Constanta, 2000 lei? Chiar nu stiam. Asa am crezut si eu...200lei. Japca frate! Acum, nu mai stiu..tractarea cu sufa este legala? Parca inainte nu era. Trebuia stanga parca..
1
1
Matiz si cielo, cand plm o sa le scoateti de pe strada?
2
0
pretenas nu ca e posibil ci in mod sigur nu mai apuc pensia ptr ca spre deosebire de bosorogii din ziua de azi eu chiar rup basca cu munca nu ma prefac ca lucrez dar in realitate smanglesc si ciripesc la secu asa cum au facut astia in pe vremea lu ceasca, au trait bine, nemunciti si nestresati, avea dreptate ciuganu de zilele trecute care zicea ca bosorogii ne-au nenorocit si-s niste imbecili agresivi, nu-s prost ci doar am altele pe cap atat tot, da-o-n aia a noastra ca-s prea de tot, conduc masini fac afaceri, internet, rapesc pustoaice de pe strada, viata pe bososrogii astia.
8
2
Pretenas,la 74 de ani altii fac filme si e posibil tu sa nu apuci virsta asta,la cit de prost esti!
0
9
daca nu platesc asigurarile nu va deranjati sa chemati platforma ca-s niste ghertoi lacomi, investiti intr-o sufa buna si aia e, chiar daca schimbi amreiaju tot iesi MULT mai eftin decat platforma inchiriata, riscul sa patesti ca bosorogu aia e foarte.mic, il cauta pensia pe acasa si el era cu masina la saprejde ani
8
2
Urat accident. Total neintentionat.
6
0
daca era 200 lei rea bine nu-i stiti pe nenorocitii cu platformele care te jupoaie cum te prinde mie mi-a cerut 2000 doua mii lei de la fetesti la constanta si nici macar nu era iarna sau noapte
7
0
zgarcenie ci de lasa ca merge si asa. Dumnezeu sa-l ierte.
6
1
N-a vrut sa dea 200 lei la platforma, acum da 10 000 lei inmormantarea.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920