REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum a fost prins un bărbat din Mangalia că a furat de la locul de muncă

Cum a fost prins un bărbat din Mangalia că a furat de la locul de muncă

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:00 3394

Un bărbat din Mangalia, angajat la fosta societate DMHI, a fost contactat de un amic, care i-a propus să fure, alături de el, electrozi din argint din hală, ceea ce a și făcut. Însă, acesta a fost depistat la scurt timp... după încălțăminte. Și-a recunoscut fapta și a spus cu cine a acționat. Cum celălalt bărbat nu a fost de găsit și nu s-a prezentat la nici un termen din proces, a fost condamnat la închisoare cu executare.

Lucrătorii Postului de Poliție T.N. Mangalia au fost sesizați de către șeful de tură din cadrul firmei de pază, despre faptul că magazia de materiale din hala Indoor a șantierului (fostul DMHI) a fost spartă, lacătul și yala ușii de acces prezentând urme de forțare. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat faptul că pe podeaua magaziei, spre rafturile unde erau depozitate materiale, se aflau mai multe urme de încălțăminte tip sport, care au fost fixate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Rangă metalică, găsită lângă ușă

La fața locului, în apropierea ușii de acces a magaziei, a fost găsită și o rangă metalică, de culoare albastră. În urma inventarierii bunurilor aflate în magazie, s-a constatat faptul că au fost sustrase un număr de 30 duze pentru sudură, marca Koike și 145 de electrozi din argint. De menționat este faptul că, în acea perioadă, fosta societate se afla în vacanța de vară, la muncă în șantier rămânând doar angajații de la serviciile de întreținere a utilajelor. Astfel, au fost identificați și citați pentru audieri toți lucrătorii care au intrat și și-au desfășurat activitatea în perioada vacanței, printre care și numitul A. S.M., angajat în funcția de lăcătuș construcții nave, la mașina pentru debitat tablă, amplasată în hala Indoor, lângă magazia de materiale.

A venit la audieri cu aceeași încălțăminte cu care a comis furtul

Acesta a venit încălțat la audieri cu pantofi sport tip adidas, de culoare maro, ce aveau pe tălpi riduri de formă pătrată, asemănătoare cu urma ridicată din interiorul magaziei de unde a fost comis furtul. Acesta, în prima fază a audierii, a declarat că nu a spart el magazia de materiale, dar ulterior a recunoscut fapta, declarând faptul că a fost contactat telefonic de către inculpatul Niculae Lucian B., care i-a propus să meargă în incinta șantierului, în altă zi, să sustragă electrozi, pentru a-i valorifica ulterior. Ceea ce s-a și întâmplat. Niculae Lucian B. a fost condamnat la 3 ani cu executare, iar la data de 2 aprilie anul curent, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia și introdus în penitenciar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai trebuiau 2-3 ani adaugati pentru spor de prostie ! Nu furi , nu te c... si nu te f... langa casa , regula de aur !
1
0
Si cati altii au fost si inca sunt , incepand de la directori care scoteau cu masina personala plus patronulstingator de incendii .. se stie cine
3
0
Uite asa isi bat joc de locul de munca pe care il au.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614