REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cum a jucat Shhaideh pe ultima sută de metri în Guvernul Grindeanu

Cum a jucat Shhaideh pe ultima sută de metri în Guvernul Grindeanu

Replica API 17 iunie 2017 | 01:19 281

sursa foto Facebook

Constănţeanca Sevil Shhaideh, ministrul demisionar de la Dezvoltare, s-a poziţionat clar alături de preşedintele PSD Liviu Dragnea, după declanşarea imensului scandal din PSD! De altfel, demisia acesteia a fost transmisă imediat de premierul Sorin Grindeanu la Cotroceni.

După ce a aflat că premierul a trimis doar demisia ei și a ministrului Internelor, Carmen Dan, lui Klaus Iohannis, Shhaideh l-a numit „complexat” pe Grindeanu. Shhaideh a spus că prim-ministrul era deranjat că nu a fost prima opțiune a PSD pentru funcția de la Palatul Victoria. „Sunt motivele lui personale sau complexele dânsului. Mă așteptam ca el să preia interimatul la Ministerul Dezvoltării, ținând cont de așa-zisa experiență. Fuge de muncă și răspundere. Era complexat că a venit ca o soluție după ce eu, de fapt, am refuzat să fiu premier. Eu nu am vrut să fiu propunerea PSD”, a spus Sevil Shhaideh.

Înainte de plecarea din Guvern, Shhaideh a făcut şi câteva mutări surpriză. Ministrul demisionar al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, i-a luat atribuțiile Rovanei Plumb, ministru delegat la Fonduri Europene, și i le-a delegat unui secretar de stat. Motivul? Rovana Plumb nu mai este în relaţii strălucite cu Liviu Dragnea, motivul fiind... apropierea ei de Victor Ponta. Mai departe, Shhaideh a făcut şi ceea ce îi reproşa Sorin Grindeanu că blochează: fondurile către primării.

Constănţeanca a dat „drumul” banilor în teritoriu, situaţie interpretată ca o „cumpărare” a social-democraţilor din judeţe. „Astăzi, 16 iunie a.c., începe oficial Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) etapa a doua, fiind încheiată analiza de specialitate cu privire la alocările de fonduri din cadrul programului, iar ordinele de finanţare pentru fiecare judeţ sunt în curs de semnare.

A doua etapă a PNDL finanţează 9.500 de obiective de investiţii, din care 2.500 de creşe şi grădiniţe, 2.000 de şcoli şi 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiţii sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament”, se precizează într-un comunicat al ministerului lui Shhaideh.

Programul este structurat pe trei componente: modernizarea satului românesc, regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor, respectiv infrastructura la nivel judeţean, adaugă sursa citată. Potrivit ministrului demisionar al MDRAPFE, Sevil Shhaideh, „în acest moment este important ca această criză politică să se încheie cât mai repede pentru că noul Guvern să-şi intre în atribuţii şi proiectele majore, inclusiv PNDL 2, să fie rapid aplicate”.

„Semnarea ordinelor de finanţare reprezintă un prim pas în vederea implementării proiectelor. Orice zi care trece fără un guvern legitim pune în pericol demararea lucrărilor ce rezolvă probleme vitale pentru mii de localităţi. Primarii aşteaptă să încheie contracte pentru ca problemele comunităţilor nu mai pot fi amânate”, a declarat, ministru demisionar, citat în comunicat.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta dejectie a naturii numita Sevil trebuie sa ajunga impreuna cu taranul cooperator Dragnea la mititica!!!!
2
1
De unde stii dobitocule, cum sunt neamurile de tatari?
3
2
Stimati colegi de partid cu acest om vom ajunde toti sa fim cinstiti si onesti - nu vom mai fura din banul public - nu vom mai da contracte pe banii statului la firme de partid si sponsori - nu vom mai incerca sa scoatem din puscarii toti sponsorii nostri prin diferite legi date de Iordache sau Serban - nu vom mai promite marea cu sarea la prostii de votanti. Vedeti deja imi pierd interesul de membru PSD. Voi nu?
8
1
ciuma rosie , nu se dezminte. Pe ultima suta de metri incearca sa fure, hotul tot hot ramane, nimic pentru popor totul pentru voi. Eram convins ca va veti autodizolva, depindea de durata in timp si cum marti este ultimul dermen in dosarul penalului dracnea iar pe 2 iulie sentinta, au riscat si au pierdut. Tineti-o tot asa, ati demonstrat votantilor vostri adevarata intentie. Sper ca tara sa inceapa un nou drum acela al adevaratei democratii iar exemplul ciumei rosii sa fie , continuu, o sabie asupra celor cu astfel de intentii. Tara nu este a mafiotilor este a romanilor si a lor trebuie sa ram
7
1
Rusinos pt Constanta , umila !
6
1
ascultand doar de ordinul lui tonta si ioha deja incepe sa se scufunde nefiind ajutat de nimeni, pacat de tarasul pe branci si pe coate sugand pe la spate !
1
5
Ma socheaza faptul ca, de cand am postat eu un mesaj mai jos, mai pe la inceput, nu am vazut niciun comentariu favorabil vitei acesteia! Nimic! Toti ganditi ca si mine: la dracu' cu ea!
14
1
Despre tatari am o parere mult mai buna decit de turci, dar asta face etnia de risul curcilor, mai ales ca s-a "arabizat" si s-a pus pe facut ciubucuri babane. Apropo, cind o ia si pe asta ANAF-ul la puricat?
16
1
n am zis nimic pana acum dar constat ca intradevar Constanta e de rasul curcilor asa de binree a fost gestionata de Shaideh constantinescu si mazare acum aceasta desteapta se baga si pe gestionarea tarii ba mai mult a suferit enorm la alegeri cand presedintele i a refuzat numirea stia el de ce Dar s au tinut ca raia sa ramana ca fara ei murea toata tara
16
0
Cu fata aia de betiva, nici nu ar trebui sa mai apara in public
15
1
Stat mafiot. De ce Uniunea Europeana nu se sesizeaza si nu ia masuri impotriva unui asemenea stat?
12
0
rusine,cate slujbe mai are sotul doamnei la stat ? avea vreo trei...
17
0
Ca orice neam de tatar sluga sta capra si linge.
16
7
Madam e sluga lui Mazare, cea mai nenoricita gasca care a distrus judetul Constanta; Firea, Carmen Dan si Olguta toate niste vagaboande fara caracter!
27
0
Constanteanca Sevil Shhaideh o rusine a Constantei,o corupta pana in maduva oaselor.Rusine. Meriti sa fi trasa in teapa cum a facut Vlad Tepes cu stramosi tai. O javra ordinara.
25
2
trebuie sa stii ce faci in fiecare moment si sa-ti stimezi si onorezi echipa,daca spionul lui iohanus a trecut nedetectat pina sus asta nu inseamna ca nu exista ac pentru nesimtirea lui,barbu stefanescu a scris despre un alt caz similar,un tigan pe numa razvan ajuns domn al moldovei si moldovenilor,desigur pe termen limitat
1
7
servitoare. a dat bani pt favoruri! sa dea din banii lui masa si barbasu' nu din banii nostri! mars acasa vaca inganfata!
21
1
jigododia asta de sevil, servitoarea PENALILOR face jocuri murdare ca i MURDARA!auzi, constanteanca, mazarineanca,din clan in clan,zburda umflata asta,nesatula de bani!asa isi bate joc de poporul roman!
23
1
Aceasta nenorocita ca nu am cum sa o numesc altfel e o alta panarama din gasca de tarfulite sugatoare a lu Dragnea,deci tot o scursura a societatii. Veti platii pentru ceea ce ati facut dragi Psd-ei!
18
0
Liviu Dragnea e tradator de tara, si hot al banilor tarii
30
3
Circul pesedeilor, complexatilor si frustratilor, o adunatura de penali care incearca sa ne dea lectii de democratie. Piei satana ! Mare circ, pe banii si rabdarea noastra...cat ii mai suportam ?!
18
2
O ceata de complexati frustati, fara coloana vertebrala si imorali, incearca sa ne tina lectii de etica. Sunt total scarbit de comportamentul acestor penali. Daca astea sunt valorile societatii, prefer sa traiesc in burundi sau oriunde.
21
1
Ai dat cu copita-n galeata de lapte. Chiar nu trebuia sa faci asta. Pun toate astea pe seama ca ai fost fortata de liviu, ca de multe ori. Chiar nu trebuia sa faci asta la final. Ramaneai preferata noastra ca si pana acum daca taceai ! Pacat !
21
3
Pe cand lucra la consiliu judetean aceasta duduie ...toti faceau misto de ea si o trimiteau sa cumpere apa si seminte...nicusor porcusor...ii dadea numai capace...a ajuns acolo la guvern fiind scumpa fina a Dl Dragnea...exact ca-n balada unui greier mic...se da atotstiutoare dar este prima frustata a tarii...mai bine si-ar pune familia sa invete limba romana ca sunt aici de ceva ani ...si habar nu au sa Vb...
28
4
Muierea asta doar l-a ajutat pe betivul nicusor sa fure si chiar nu inteleg ce mari realizari concrete a avut cand a lucrat sub conducerea porcului cu drena de NY...!?!
30
3
Mie imi este simpatic Grindeanu. Este un tip natural. Este emotiv, ca cei mai multi dintre noi, deci il simt mai aproape decat pe multi dintre nemernicii care ne conduc. Turcoaica asta imi este antipatica. L-a atacat aseara la Antena 3, prin telefon, pe Grindeanu. A vorbit urat despre el. De parca ar fi un incapabil. Mi-e scarba de ea, efectiv! Duca-se! Omul asta a incercat sa miste ceva in tara noastra. Dar este tras in jos de vite precum Dragnea si turcoaica asta imputita.
45
5
Dna sevil din cate imi aduc aminte prima data v-a fost respinsa cererea psd sa fiti prim ministru si apoi a-ti venit cu vrajeli ca v-a amenintat familia acum ce-asteptati sa-si dea grindeanu demisia si din pozitia de vice prim ministru sa fiti interimar primministru sa mai trageti cateva sfori cu dragnea sa i le puneti lui grindeanu in spate da nu v-a mers
43
6
o nesimtita. pacat de comunitatea tatara ca are un asemenea specimen printre membrii ei.
41
9
Urita pamintului,,femeie-barbat,cap de oaie,tataroaica urita,ce esti,si tu ai numai venin in tine,esti la fel de mizerabila,si mafioata CA dragnea,sau IL speli la cur PE dragnea ,numai sa fii vazuta cu ochi buni,sinteti UN cuib de vipere ,esti in stare s-o vinzi PE mata,numai sa ramii in ciuma Rosie,esti periculoasa,femeie,dar cit de curind te elimina,careva si PE tine,urito
42
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369