REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum a primit o femeie din Constanţa confirmarea că soţul are amantă

Cum a primit o femeie din Constanţa confirmarea că soţul are amantă

Replica API 28 august 2014 | 00:00 150

O autospecială SMURD care se îndrepta către o solicitare în Ovidiu a fost izbită în plin de un autoturism marca Audi, în zona Capitol. Şoferul şi cei doi paramedici au fost transportaţi la spital, pe când conducătorul din Audi, care se pare că este o femeie în vârstă de 38 de ani, însoţit de pasager, şi-a luat tălpăşiţa, fiind căutat de oamenii legii.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, (27 spre 28 august) la orele 00.50, când Doru Moşoiu se afla la volanul unei autospeciale SMURD, care se îndrepta către Ovidiu, pentru a da curs unei solicitări. Rulând pe strada Mircea cel Bătrân, dinspre bulevardul Ferdinand către Nicolae Iorga şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Mamaia, a fost izbit în plin de un autoturism marca Audi. În timp ce Doru Moşoiu şi cei doi paramedici erau răniţi, şoferul din Audi, dar şi pasagerul din dreapta - faţă, şi-au luat tălpăşiţa, abandonând maşina la faţa locului, aceasta fiind avariată serios. Oamenii legii îl caută pe şoferul vinovat, urmând să fie depistat în scurt timp. "Şoferul şi cei doi paramedici au suferit răni. Au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă nu au rămas internaţi. În autospecială nu se aflau pacienţi întrucât se îndreptau către o solicitare", au declarat, pentru "Replica", reprezentanţii ISU Dobrogea. Potrivit martorilor, şoferul din Audi nu a acordat prioritate ambulanţei SMURD, care era cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. "Se presupune că era beat", au mai spus cei aflaţi la faţa locului. "La data de 28.08.2014, ora 00.50, o persoană necunoscută a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia si ajungând la intersecţia cu strada Mircea cel Batran, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o autospecială SMURD, care se afla în misiune având semnalele luminoase şi acustice în functiune. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui M.D., de 41 ani, conducător autospecială, a lui T.M., de 32 ani şi G.C., de 35 ani, pasageri în autospecială. Poliţiştii rutieri întreprind măsuri specifice pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a şoferului autoturismului", au spus oamenii legii.

UPDATE

Se pare că femeia căutată de oamenii legii, de 38 de ani, Carina, patroană a unui salon de frumuseţe, nu se afla la volan în momentul impactului. Oamenii legii au găsit-o la domiciliu, liniştită, neştiind ce s-a întâmplat. Cert este că nu a fost la volan, singurul care mai are cheile autoturismului fiind soţul ei, cunoscut ca un "don Juan". Acesta are telefonul închis şi este de negăsit. "Mai intâi ne-am deplasat la proprietarul autoturismului, fiind vorba de o doamnă. În urma audierii s-a stabilit că nu ea este cea care a condus autoturismul. Din declaraţiile pe care ni le-a dat, autoturismul are două seturi de chei, unul care stă în permanenţă la dumneai, iar celălalt la soţ. În prezent, acesta face parte din cercul de suspecţi. Am încercat să-l contactăm telefonic şi la domiciile cunoscute, dar nu a fost de găsit. Cel care a condus autoturismul va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă cu victime multiple şi pentru părăsirea locului accidentului. Pentru cea de-a doua infracţiune, pedeapsa este de la 2, la 7 ani", a declarat George Munteanu, şeful Biroului Accidente Rutiere.

Din câte se pare, bărbatul s-ar fi aflat cu o femeie în maşină, probabil o amantă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102