REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Cum a rămas un bărbat din Poarta 6 FĂRĂ MAŞINA DE SERVICIU! S-a lăsat cu urmăriri în trafic

Cum a rămas un bărbat din Poarta 6 FĂRĂ MAŞINA DE SERVICIU! S-a lăsat cu urmăriri în trafic

Replica API 13 ianuarie 2017 | 08:29 453

Infractorul, prins cu focuri de armă în Suceava

Infractorul, prins cu focuri de armă în Suceava

Bogdan Mustafa a împlinit acum vârsta majoratului, dar infracțiunile le-a comis pe vremea când era minor. Este din Călărași, fiul lui Natural și Jumazie, dar a ajuns pe la malul mării și s-a apucat de furat și condus fără permis. La fel a făcut și prin Iași, având în momentul de față nu mai puțin de 3 condamnări. În Constanța, spre exemplu, acesta a furat o mașină din Poarta 6, folosindu-se de chei mincinoase. Victima a rămas înmărmurită, mai ales că vehiculul era al societății la care era angajat. S-a lăsat cu urmăriri în trafic și blocaje ale Poliției! De precizat este că individul a fost prins cu focuri de armă și în Suceava!

A fost condamnat de Judecătoria Iași, de Judecătoria Medgidia și apoi și de către Judecătoria Constanța. La finele anului trecut, acesta a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, decizie rămasă definitivă la Curtea de Apel Constanța, dar nu înainte de a-i fi contopite toate pedepsele. La Constanța a fost judecat pentru furt calificat, dar nu înainte de a se alege cu un dosar penal și pentru conducere fără permis, aici ocupându-se magistrații din Medgidia. Revenind la furt, în actul de sesizare s-a reținut, în fapt că inculpatul a sustras, prin folosirea de chei mincinoase, un autoturism marca Dacia Break, parcat în fața blocului în care locuia, din cartierul Poarta 6.

L-a condus până în localitatea Mihail Kogălniceanu unde l-a lăsat până a doua zi, Apoi s-a urcat iar la volan și a condus pe DJ 222, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au încercat oprirea în trafic a autoturismului marca Dacia Break, de culoare albă și întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii dispuse, au pornit în urmărirea autoturismului menționat, activând sistemul luminos și acustic din dotare.

Au reușit blocarea vehiculului și din interior au coborât trei persoane de sex masculin, care au încercat să fugă. Organele de poliție au reușit imobilizarea unui singure persoane, care fost condusă de sediul poliției. Acesta a declarat verbal că autoturismul a fost condus de către numitul Bogdan Mustafa, pe bancheta din spate se afla un băiat, Cadâr Abdula, iar el se afla pe scaunul din față dreapta.

Astfel s-a ajuns la inculpat. Când a fost verificat numărul de înmatriculare al mașinii, s-a descoperit că figurează ca sustrasă, plângerea fiind depusă pe raza Secției 5 din Constanța. Precizăm că partea vătămată a declarat că a parcat autoturismul în jurul orelor 16.30-17.00, lângă domiciliu. Autoturismul este proprietatea societății la care lucra, Edistar Mobilier Design Srl și i-a fost încredințat spre folosință. A doua zi dimineața, în jurul orelor 07:30, a constatat că i-a fost sustras.

Infractorul, parte din gașca prinsă cu focuri de armă în Suceava

Fiind audiat, Bogdan Mustafa și-a recunoscut fapta, preicizând că a descuiat autoturismul cu o cheie de Dacie. A condus până în Kogălniceanu și a doua zi și-a reluat drumul, alături de doi amici, dar ei nu știau că era vorba de un bun sustras. Dar, așa cum este precizat și mai sus, individul nu se află la prima abatere. În 2014 era arestat de Judecătoria Medgidia pentru conducerea unui autoturism fără permis, dar a făcut parte și dintr-o gașcă de hoți din locuințe, care a fost prinsă cu focuri de armă în Suceava.

Mai exact, în seara de 14 ianuarie 2015, poliţiştii suceveni au surprins două persoane în timp ce ieşeau pe fereastră dintr-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Staţiunii, având asupra lor un sac. S-au deplasat circa 100 de metri, urcând apoi într-un autoturism ce-i aştepta. Oamenii legii au solicitat întăriri şi au pornit în urmărirea celor patru persoane (două se aflau deja în maşină). Între timp, un echipaj al Poliţiei Suceava s-a poziţionat la ieşire din municipiu, înspre Fălticeni, acolo fiind prinşi indivizii. Este vorba despre Petre Vlădăreanu şi Sali Pomac, din Medgidia, dar şi Bogdan Mustafa şi Maxim O., de 13 ani, ambii din Mihail Kogălniceanu. În autovehiculul acestora au fost găsite mai multe bunuri sustrase, precum 10 laptopuri, telefoane mobile, aparatură electronică şi scule. Cei trei indivizi majori au fost încătuşaţi. Ulterior au venit și condamnările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mustata...fiu al lui Natural si Jumazie....afara cu turcii si cu tiganii din Romania
5
1
Politistilor nu le poate tremura mina si sa l impuste mai sus... in zona capului ? Nu s ar mai consuma atitea ptr un nenorocit...
5
0
Pai ce putea sa iasa din Natural si Jurasik Park ? Parnaie pe viata !
11
0
si liberi iar altii ptr o chestie minora la c.r.a.p...justitie de cacat.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218