REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum a reacționat Fatih Terim, după primul gol marcat la Galatasaray

Cum a reacționat Fatih Terim, după primul gol marcat la Galatasaray

Replica API 27 septembrie 2021 | 00:00 958

Olimpiu Moruțan a reușit primul gol în tricoul lui Galatasaray, duminică, în meciul cu Goztepe, din etapa a șaptea a campionatului Turciei, scrie digisport.ro

Mijlocașul român a marcat în minutul 56 al partidei de la Istanbul, ducând scorul la 2-1 în favoarea lui Galatasaray. Cicâldău a trimis o pasă diagonală pentru Moruțan, fostul jucător de la FCSB a pătruns în careu, a fentat mai mulți adversari și a șutat la colțul scurt.

Bucuria a fost foarte mare și pentru antrenorul Fatih Terim, care s-a arătat foarte mulțumit după realizarea transferului de la FCSB, în această vară. Moruțan a mers la marginea terenului, unde a fost îmbrățișat de "Împărat", sub privirile celuilalt român din echipă, Alexandru Cicâldău.

Înaintea meciului de duminică, presa turcă a scris că Terim este nemulțumit de modul în care elevii săi pun în practică pe teren ceea ce le cere și a solicitat întâlniri private cu fiecare dintre jucători pentru a se asigura că este pe deplin înțeles. Lui Olimpiu Moruțan i-a indicat să fie mai periculos pentru porțile adverse și să șuteze mai mult.

”Fatih Terim a avut o întâlnire cu Olimpiu Moruțan și i-a cerut să-și crească eficacitatea în fața porții adverse și să șuteze mai mult. Tânărul jucător nu a reușit să înscrie în cele cinci meciuri în tricoul lui Galatasaray, în care a reușit doar un assist. Moruțan este anunțat în primul 11, duminică, cu Goztepe”, a scris sporx.com.

Una dintre marile probleme ale lui Olimpiu Moruțan ar fi reprezentată de faptul că nu cunoaște nici limba turcă, nici limba engleză, iar comunicarea staff-ului tehnic și al coechipierilor cu el este anevoioasă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218