REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă

Cum a reacţionat Marlene Dietrich când a aflat că fiica ei de 13 ani a fost abuzată sexual de bonă

Replica API 21 septembrie 2020 | 00:00 1211

Avea o frumuseţe specială, emana o atracţie sexuală greu de trecut cu vederea şi era bisexuală. Marlene Dietrich era, de asemenea, o femeie crudă, care nu a făcut nimic pentru a-şi proteja propria fiică de agresiunile sexuale ale unei bone lesbiene, susţine nepotul actriţei, David Riva: „Era rece şi detaşată emoţional. Nu era o bunică convenţională’’.

Marlene Dietrich

Vedeta născută în Germania era alcoolică şi bulimică şi l-a înşelat pe Rudi Sieber, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, pe tot parcursul căsătoriei lor de 52 de ani, scrie okmagazine.ro.

A avut relaţii cu John Wayne, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Greta Garbo şi Edith Piaf. „Se culca cu toţi cei care o atrăgeau, dar nu latura fizică a sexului conta. Pentru ea, intimitatea era despre putere. Într-o seară, mama a primit un telefon şi a fugit. Marlene a condus-o în dormitorul ei. Patul era deranjat şi acoperit cu machiaj. „Se culcase cu Yul Brynner, care juca în The King And I. Voia doar să-şi arate cucerirea”, spune David.

Maria, mama lui David a fost singurul copil al lui Dietrich. Ea a scris biografia mamei sale în care a dezvăluit că legenda o striga „Copilul” şi nu îşi arăta niciodată dragostea maternă.

Dietrich a angajat o bonă lesbiană care a violat-o pe Maria la 13 ani. Când Maria i-a spus Marlenei, diva a râs: „Ei bine, nu eşti moartă. Descurcă-te.'

Dietrich era, de asemenea, obsedată de curăţenie: „Primul lucru pe care îl făcea într-o cameră de hotel, chiar şi la Ritz, era să îngenuncheze şi să spele baia”, spune David, care a fost agentul bunicii sale. El mărturiseşte că actriţa şi-a petrecut ultimii ani din viaţă în mod mizerabil, în apartamentul ei din Paris, bând şi luând pastile: „Era una dintre acele alcoolice care nu părea beată. De asemenea, iubea mâncarea, dar era bulimică. Aceasta era soluţia ei. Să te bucuri de mâncare şi apoi să o arunci, de ce nu?’’

Actriţa nu şi-a părăsit apartamentul în ultimii 15 ani de viaţă. „I s-a oferit un Oscar, trebuia să îl ridice personal, dar a refuzat. Nu voia ca cei 60 de ani în care îşi crease o imagine să fie distruşi de fotografiile cu ea îmbătrânită”.

Când un paparazzo s-a urcat la fereastra ei pentru a o poza, ea l-a împuşcat cu un un pistol pe care îl ţinea sub pat. Dietrich l-a înfuriat pe Hitler devenind cetăţean american şi a distrat trupele americane la prima linie cu hituri precum „Lili Marlene”.

Actriţa şi-a renegat sora când a descoperit că era la conducerea unui cinematograf care servea gardienilor în renumitul lagăr al morţii din Bergen-Belsen.

Dietrich a murit în 1992, la vârsta de 90 de ani, îngropată în datorii. Starleta nu mai câştiga bani de ani de zile. Guvernul german a cumpărat majoritatea bunurilor sale, iar acestea sunt expuse într-un muzeu din Berlin în cinstea sa. Familia ei a vândul restul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614