REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cum a trecut Ramona Olaru peste despărțirea de Cuza: „Trebuie să suferi și după o să fii bine”

Cum a trecut Ramona Olaru peste despărțirea de Cuza: „Trebuie să suferi și după o să fii bine”

Replica API 24 februarie 2021 | 23:15 1567

La început de an, Ramona Olaru s-a întors în brațele fostului iubit, dar împăcarea a durat doar o lună. Deși nu sunt nici două săptămâni de când nu mai formează un cuplu cu YouTuber-ul Cuza, asistenta de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a trecut deja peste despărțire și le-a spus cum a reușit tuturor celor care o urmăresc pe Instagram, scrie spynews.ro

După atâtea despărțiri și împăcări cu aceeași persoană, Ramona Olaru știe cum să treacă mult mai rapid peste o separare. La scurt timp după cea mai recentă despărțire de Cuza, blondina pare că a depășit deja momentul. Iată ce sfatul asistentei pentru a trece mai repede peste o despărțire!

Blondina a fost întrebată de un internaut ce trebuie să faci ca să treci mai ușor peste o despărțire. Ținând cont că are ceva experiență la acest capitol, Ramona i-a spus secretul ei.

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți”, a fost răspunsul Ramonei Olaru.

Imediat după aceast răspuns, asistenta a vorbit și despre cea mai mare dezamăgire pe care a aviut-o. Se pare că a suferit mult pentru că își căuta fericirea în alte persoane.

„Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, a mărturisit blondina.

Dacă tot începuse seria dezvăluirilor, vedeta a mărturisit și că merge la psiholog și este foarte mulțumită de rezultate. Aparent, a început să facă terapie de puțin timp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102