REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cum alegem cel mai potrivit parfum?

Cum alegem cel mai potrivit parfum?

Replica API 27 octombrie 2021 | 22:03 1686

Parfumul ales corect va accentua frumusețea dumneavoastră și va evidenția trăsăturile de caracter. Dar din multitudinea parfumurilor cum să faceți o alegere corectă în așa fel, încât să fiți mulțumiți? În cele ce urmează vă dăm câteva sfaturi utile.

Parfumul adecvat conform personalității

Faceți parte din categoria acelor femei care se îmbracă mereu elegant și cu bun gust? Sau mai degrabă aveți un stil de viață activ? Tocmai de acest aspect depinde alegerea celui mai bun parfum pentru dumneavoastră. Un anumit gen de parfum va fi potrivit pentru doamnele romantice, altul pentru femeile pline de energie și cu siguranță un miros unic vor descoperi și doamnele mereu preocupate de binele familiei. Ce miros vi s-ar potrivi cel mai bine?

Parfum pentru doamnele elegante. Eleganța e strâns legată de flori și fructe. Din această categorie fac parte parfumurile cu iasomie, flori de portocal, crin, prună sau piersică. La o rochie de seară purtată la un eveniment special se potrivesc tonurile lemnoase completate de mosc, ambra și vanilie.

Pentru doamnele sportive. Vă place să faceți sport? Sunteți mereu pregătită să primiți noi provocări pentru a atinge o performanță și mai bună? Atunci parfumurile fresh cu citrice sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Căutați aroma de limete, grapefruit și alte citrice. În combinație cu coacăze neagră, zmeură, pepene galben și cactuși sau cu ambra, piper roz, parfumul ales va contribui la menținerea bunei dispoziții de-a lungul întregii zile.

Pontul nostru: Căutați un parfum? Dar doriți și gel de duș si lapte de corp potrivit pentru acesta? Totul găsiți în magazinul on-line www.douglas.ro. Douglas Black Friday o să vă surprindă plăcut cu prețuri de nerefuzat.

Parfum pentru doamnele romantice. Tuturor femeilor cu iz de romantism le propunem o alegere clară și bine definită: parfum cu miros floral. Puteți alege tonuri de iasomie sau flori exotice, completate cu vanilie și scorțișoară. Această combinație cu siguranță va trezi fantezia și va lăsa să se exprime frumusețea unică. Dacă vă pregătiți la cină cu partenerul de viață, puteți opta pentru minunata combinație dintre mosc și ambra.

Parfum pentru doamnele energice: Femeile active cu siguranță vor aprecia parfumurile cu arome impunătoare. La birou puteți alege combinația dintre piper, lemn și fructe. La petrecerile exclusiviste va fi apreciat un parfum care vă va face simțită prezența.

Cel mai frumos parfum pentru doamnele casnice. Unele femei adoră mirosul de vanilie și scorțișoară, care va crea un sentiment de liniște și relaxare. Astfel de parfumuri reprezintă persoanele drăgălașe, alături de care toți se simt ca acasă. Pentru ele au fost create parfumurile cu aromă de flori și fructe.

Pontul nostru: Parfumurile originale de firmă sau alte produse cosmetice pentru femei și bărbați puteți cumpăra în magazinul online www.notino.ro. Credeți că produsele cosmetice și parfumurile de firmă sunt scumpe? Notino Blackfriday o să vă convingă că nu este așa.

Parfumuri alese după anotimp

Alegerea parfumului depinde și de anotimp. Vara o să vă atragă parfumurile fresh de citrice, plante și fructe. Pentru plimbări la apus de soare puteți alege parfumuri cu iz floral. Vremea s-a răcit? De-a lungul zilelor de toamnă și de iarnă vor fi apreciate aromele mai puternice. Dacă vă imaginați sentimentul trăit seara lângă șemineu, atunci cu siguranță simțiți aroma de scorțișoară, vanilie și cuișoare. Preferați tonurile lemnoase? Așadar nu o să vă dezamăgească mirosul de cedru, lemn de santal sau stejar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614