REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum arată astăzi Lesley-Anne Down, frumoasa din "Nord şi Sud"

Cum arată astăzi Lesley-Anne Down, frumoasa din "Nord şi Sud"

Replica API 1 iulie 2020 | 00:00 1194

Cum arată astăzi Lesley-Anne Down, frumoasa din "Nord şi Sud". Actriţa a fost la un pas să fie răpită de un pedofil în copilărie, iar la Hollywood era tot timpul hărţuită sexual.

Lesley-Anne Down

Serialul Nord şi Sud a fost filmat la mijlocul anilor '80, iar mulţi dintre membrii distribuţiei au cunoscut celebritatea peste noapte. Patrick Swayze a devenit un star internaţional după rolul lui Orry Main, dar Swayze nu a fost singurul care a atras toată gloria. De asemenea, Lesley-Anne Down (64 de ani) a reuşit să-şi facă un nume datorită succesului din Nord şi Sud.

După ce serialul a ajuns la final, Down a fost distribuită în mai multe producţii şi a devenit rapid Stephanie Rogers în serialul Dallas. În plus, frumoasa brunetă a obţinut rolul principal în popularul serial The Bold and the Beautiful, unde a interpretat-o pe Jacqueline Payne Marone din 2003 până în 2012, scrie okmagazine.ro.

La capitolul viaţă sentimentală, Lesley-Anne Down nu a avut aşa de mult noroc. După ce a divorţat de două ori între 1980 şi 1985, s-a căsătorit cu regizorul Don E. Faunt LeRoy în 1985. Chiar şi la 65 de ani şi după o viaţă greu încercată, actriţa nu şi-a pierdut strălucirea.

În copilărie, pe când avea doar 11 ani, Lesley a fugit din mâinile unui pedofil care o înfăşcase şi încerca să o ducă într-o maşină de lângă casa ei din Putney, sud-vestul Londrei. „Mi-a spus că are nevoie de un babysitter şi că ne vom chema părinţii când vom ajunge la casa lui. Îmi amintesc că eram cu un picior în maşină când am văzut-o pe mama. Am tipat, iar mama a alergat către mine şi mi-a spus să fug la tatăl meu. A sunat la poliţie. Bineînţeles că nu l-a putut ţine ... a dispărut".

Down şi-a amintit cât de traumatizată a fost mama ei după tentativa de răpire. Groaza a apărut după ce după ce trupul lui Lesley Ann Downey, o fetiţă aproape de aceeaşi vârstă şi cu nume aproape identic cu al actriţei, a fost găsit pe un câmp din apropiere.

Copila fusese torturată şi molestată înainte de a fi ucisă. Myra Hindley şi Ian Brady au ucis cinci copii pe parcursul a doi ani, până să fie arestaţi.

Lesley Ann Downe avea doar 15 ani când era votată cea mai frumoasă adolescentă din America, iar la 21 de ani încerca să cucerească deja America. Atuurile ei au atras însă atenţia şi regizorilor şi actorilor şi astfel au început hărţuirile sexuale.

Una dintre aceste experienţe a venit atunci când a fost invitată la casa unui actor legendar de la Hollywood şi a soţiei sale.

Am rămas aproximativ trei săptămâni ”, spune Lesley-Anne. „Într-o noapte, era ecranizarea The Poseidon Adventure şi mi-a spus: «Vino şi stai lângă mine»”. A adăugat apoi:

«Ia nişte floricele. Am pus mâna în cutie şi am îngheţat. El îşi ridicase penisul prin partea inferioară a cutiei, iar mâna mea îl atingea acum. Îmi amintesc că,până am reuşit să mă îndepărtez, mi s-a părut că acel moment a durat o eternitate»"

Deşi are 65 de ani, actriţa se menţine încă în formă şi îşi atribuie figura doar „norocului geneticii’’. „Nu am luat droguri, deşi am fumat un pic de marijuana când eram mult mai tânără. Îmi place un pahar de vin ocazional, dar depun şi mult efort, Oh, şi folosesesc Botox”, recunoaşte ea. Nu îşi sărbătoreşte însă niciodată aniversările. „Sunt extrem de fericit că sunt încă în viaţă. Am avut prieteni care au murit şi mă simt norocosă că sunt încă aici. În ceea ce priveşte viitorul, intenţionez doar să mă bucur de fiecare zi”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614