REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut implant fesier

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut implant fesier

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 5071

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Vedeta ține secret pentru moment, însă schimbarea este mai mult decât evidentă. Bianca Drăgușanu și-a făcut implant fesier, scrie VIVA!

În fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu este mândră din cale afară de noul posterior și pare că implantul fesier este așa cum și-a dorit. Cel mai probabil, operația a fost făcută în urmă cu câteva săptămâni, atunci când vedeta și-a schimbat silicoanele.

La vremea respectivă, Bianca a spus în emisiunea lui Dan Capatos, mai în glumă mai în serios, că și-ar dori și o astfel de intervenție. Atunci medicul estetician nu a fost de acord, dar se pare că Bianca Drăgușanu a reușit să-l convingă și i-a făcut implant fesier, potrivit VIVA!, citată de click.ro.

De când și-a făcut implant fesier, Bianca Drăgușanu a început să poarte mult mai des colanți sau articole vestimentare care se mulează perfect pe noul ei posterior. „Nu sunt o persoană ipocrită. Când am vrut să-mi ajustez o parte a corpului, am facut-o. Mi-am pus botox, am implanturi mamare, mi-am scos câteva aluniţe şi dacă o să mă mai nemulţumească ceva la corpul meu pe viitor, o să fac o nouă modificare. Cu toate acestea sunt anumite operaţii faţă de care am o reticenţă. Niciodată nu m-aş aşeza pe masa de operaţie să-mi fac un implant fesier. Prefer să-mi lucrez posteriorul la sala de fitness”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
KUR de SYLYKON si GAOAZA de KARTON
0
0
stupid plastik girl
0
0
arata ca un cur cum sa arate ?
1
0
cind sta cu curu pe wc sa se cace se aude ceva scirtiit ? ce ne tot agasati cu curva asta drogata ?
2
0
tara arde si pe draguseanca o doare la c...ur. pe cine mai intereseaza . dar... gradina e mare.
5
0
Asta ii mai lipsea. In rest le avea pe toate.
8
0
pai sa puna sa l puna la bataie..
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218