REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Olivier Steer? David şi Luca apar rar în public

Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Olivier Steer? David şi Luca apar rar în public

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 5847

Andi Moisescu, Olivier Steer, David şi Luca

Andi Moisescu şi Olivia Steer au împreună doi băieţi frumoşi care au crescut tare mult. Foarte rar copiii apar în public.

Prezentatorul TV Andi Moisescu este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Nu face declaraţii despre familia lui şi cu atât mai puţin despre cei doi copii ai săi. Pare că are o căsnicie alături de Olivia Steer şi de cei doi copii ai lor. Băieţii lor au crescut foarte mult, parcă sunt de nerecunoscut. David a împlinit 13 ani pe 25 septembrie şi, două zile mai târziu, îl sărbătoresc şi pe mezinul Luca, care a făcut 11 ani pe 27 septembrie.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoritţi de 15 ani de zile. Recent, familia a mers la ski, acolo unde a făcut poze inedite. Andi Moisescu nu s-a mai ferit să îşi arate copiii şi i-a pozat practicând sportul preferat. Toţi poartă costume adecvate şi se distrează de minune.

Prezentatorul de la Pro TV a ţinut însă să le amintească că vacanţa se sfârşeşte curând, iar ei vor merge din nou la şcoală.

La prima vedere, ai impresia că nu mai există suficiente vedete care să preia frâiele emisiunilor de divertisment de pe micul ecran. Doar că la mijloc nu se află o problemă de casting, ci de strategie de marketing şi de... salariu, până la urmă. Aşa se face că, de cel puţin un an încoace, vedetele din România au acceptat să apară în două emisiuni ale aceluiaşi post. Iată cine sunt cei care şi-au renegociat contractele şi au un job dublu în televiziuni.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Olivia si Andi 2 agenti uitati de mossad in Protv de pe vremea lu Sarbu,alt spion
3
0
Apar rar in public pentru ca sunt nevaccinati si se pot imbolnavi imediat! Ce sa-i faci? Asa este cand ai o mama idioata!
4
2
Tanti "Vaccin" s-a potolit? S-a facut muiere de casa? Sau mai are porniri de atotcunoscatoare? Panarama dracului... Imi este simpatic Andi. Pe muierea asta insa, nu o pot suferi.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614