REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cum arată Giulia fără strop de machiaj. Artista s-a afișat mai naturală ca niciodată

Cum arată Giulia fără strop de machiaj. Artista s-a afișat mai naturală ca niciodată

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1307

Giulia Anghelescu este fără doar și poate o femeie extrem de sigură pe ea și pe atuurile pe care le deține, tocmai de aceea are curajul să se afișeze în fața fanilor fără strop de machiaj. Vedeta a ieșit din casă mai naturală ca niciodată, lăudându-se cu acest detaliu pe rețelele de socializare. Iată cum arată tenul artistei fără ”îmbunătățiri”, scrie spynews.ro

Giulia Anghelescu, artista care a făcut parte din trupa Candy ce făcea furori la începutul anilor 2000 și a fost solista formației DJ Project, ajunsă la 36 de ani, fiind mamă a doi copii, poate să ia oricând în considerarea participarea la un concurs de frumusețe. Diva este deținătoarea unui trup tras parcă prin inel, neferindu-se să se afișeze de nenumărate ori în ipostaze care îi pun formele în evidență, dar în același timp, lăudându-se și cu un chip de păpușică.

Giulia Anghelescu s-a afișat fără strop de machiaj

Deși este o persoană publică și încearcă să fie în permanență în legătură cu admiratorii ei de pe rețelele de socializare, chiar dacă-și împarte cu greu timpul între viața de artistă și ce de femeie măritată, cu doi copii acasă, Giulia nu apare mereu numai machiată. Însă, asta nu înseamnă că nu are o imagine perfectă.

Artista a trecutul pragul medicului estetician de două ori, pentru o operație la sâni și una la nas, însă imaginea sa se datorează genei și atenției pe care ea o are pentru corpul și chipul său.

Astfel că, mândră nevoie mare de felul în care arată, fiind duminică, adică zi de relaxare și răsfăț, Giulia Anghelescu și-a luat soțul și au ieșit în oraș pentru a se bucura de razele soarelui și temperaturile de primăvară.

Însă, un mic detaliu a atras atenția, specificând ulterior și ea că nu și-a aplicat pe chip niciun strop de machiaj. Deși s-a aranjat la patru ace, vedeta nu a acordat prea mare atenție chipului, care, ce-i drept, nici nu are nevoie, căci cântăreața este deținătoarea unui ten lipsit de imperfecțiuni. Nici nu se pune problema de vreun rid ori de vreo altă problemă la nivelul tenului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urata ca limba rusa!!!
0
0
Arata ca dracu cum sa arate .Arata ca toate tencuitele pe care le-ati facut vedete.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614