REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cum arată în realitate Andreea Bălan după problemele de la naştere

Cum arată în realitate Andreea Bălan după problemele de la naştere

Replica API 16 aprilie 2019 | 18:27 404

Andreea Bălan

Luna martie a acestui an a fost cea mai cruntă perioadă din viaţa Andreei Bălan, iar artista nu o va uita prea curând. Naşterea celei de-a doua fetiţe a însemnat bucurie, dar şi multă tristeţe cauzată de problemele de sănătate care au apărut brusc. Acum, la o lună de la evenimentul dramatic, cântăreaţa are acelaşi tonus cu care ne obişnuise odinioară.

Luna trecută, Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii! Acum se poate spune că şi-a revenit. Lejer coafată şi binedispusă - aşa a ieşit -dintr-un salon de înfrumuseţare Andreea Bălan (34 de ani) zilele trecute, la o lună şi jumătate de la naşterea Clarei Maria, cea de-a doua fetiţă a sa şi a actorului George Burcea (31 de ani).

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi au surprins-o pe îndrăgita cântăreaţă în zona Dorobanţi, de unde îşi cumpărase câteva produse de patiserie.

Andreea şi-a recăpătat silueta de dinainte de naştere, aşa că are tot dreptul să îşi satisfacă toate poftele în materie de mâncare. Îmbrăcată într-o ţinută casual, cu pantaloni şi pantofi sport, o bluză albă şi o jachetă gri, aceasta ţinea într-o mână un ruscac şi pungile cu mâncare, iar în cealaltă cheia maşinii.

Nu a zăbovit prea mult, ba din contră, a făcut paşi vioi spre maşină, semn că se grăbeşte să ajungă înapoi acasă la fetiţe sale. Chiar dacă are un ajutor de nădejde în persoana mamei sale, Valeria Bălan, iată că Andreea încearcă să nu lipsească prea mult de lângă mogâldeţele sale: Ella Maya în vârstă de doi anişori şi jumătate, şi bebeluşa Clara Maria de o lună şi jumătate.

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! arată că tânăra, care a trecut prin momente grele, şi-a recăpătat energia, semn că a reuşit să se detaşeze şi să trecă cu bine peste situaţia dramatică şi riscantă în care s-a aflat la începutul lunii martie, în urma operaţiei de cezariană.

Atunci, artista s-a ales cu o embolie amniotică din cauza căreia a fost operată de urgenţă şi s-a putut externa abia după trei săptămâni.

Acum, Andreea Bălan răsuflă liniştită şi se ocupă de fetele ei. ”Clara mănâncă din trei în trei ore, se trezeşte noaptea de două ori, are ochi albaştri, îşi ţine căpuţul şi miroase a lăptic. Profit de faptul că Ella se află în parc, ca să mă pot juca şi să o pup cât vreau pe surioara ei mai mică”, povestea fascinată şi cu zâmbetul pe buze celebra mămică, într-un interviu filmat pentru paginile ei de socializare.

De doi ani și jumătate, cântăreața și George Burcea sunt părinții a două fetițe. Ella (2 ani și jumătate) și Clara (o lună și jumătate)

După două săptămâni, aceasta a mai trecut printr-o altă intervenţie după o hemoragie masivă, iar medicii au observat că s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.

Pe data de 22 martie, aceasta s-a operat din nou pentru a-i fi eliminate alte hematoame care se formaseră sub operaţie.

„Operaţia se vindecă foarte bine, tocmai am ieşit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut şi o ecografie şi am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârşit după trei operaţii totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort şi sport. În sfârşit am scăpat de orice pericol”, a mărturisit atunci Andreea Bălan într-un vlog.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedetele expirate cersesc atentie .cum o mai pot face e prin vinzarea vietii private
3
0
Cine-i asta, de o mediatizati atat de mult ?! Pe cine intereseaza ce face maimuta asta!? Tot repetati aceleasi ..... "vesti".... de rasul curcilor.....daa....
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367