REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cum arăta Jorge în urmă cu 17 ani. Era blond și își căuta un drum în industria muzicală din România

Cum arăta Jorge în urmă cu 17 ani. Era blond și își căuta un drum în industria muzicală din România

Replica API 2 iunie 2020 | 00:00 1080

Considerat acum unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, Jorge nu mai seamănă deloc cu puștiul de acum 17 ani care încerca să-și creeze un drum în industria muzicală.

Prezentatorul emisiunii „Masked Singer România” era vopsit blond, nuanță pe care nu a mai experimentat-o de atunci.

Jorge

În 2003, Jorge se lansa în muzică cu formația Cocktail, alături de încă alți 4 cântăreți. Chiar dacă au avut un început promițători și au scos și un album, cei 5 nu au rezistat prea mult în această formulă, fiecare dintre ei urmând propriul drum. Imediat după, Jorge a renunțat la nuanța de blond, a revenit la culoarea lui naturală și a cunoscut succesul mult dorit.

A fost la un pas să rateze șansa de a deveni artist Devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, care pe lângă muzică are și tot felul de proiecte pe micul ecran, cel mai recent este „The Masked Singer” unde este prezentator, Jorge era la un pas să-și rateze șansa.

Artistul a devenit cunoscut datorită show-ului „Popstars”, realizat de PRO TV, pe care l-a câștigat, dar pe care era la un pas să-l rateze.

„Preselecția din Constanța a fost foarte aglomerată. Erau mii de oameni în fața unui hotel care așteptau să intre la probe. Am stat toată ziua la coadă ca să intru să dau audiție și când mai erau 30 de minute, înainte să se termine preselecția, am văzut că nu mai aveam nicio șansă să intru în hotel. Atunci am zis că am stat toată ziua de dimineață până seară și trebuie neapărat să dau proba. Am văzut că toți intrau pe o ușă, dar nimeni nu ieșea pe acolo. Atunci mi-a venit ideea să merg în spatele hotelului și am găsit ieșirea. Era un bodyguard acolo și m-am dus repede înăuntru. M-a tras să mă scoată afară, dar l-am mințit că am uitat un ghiozdan înăuntru. Așa am reușit să dau proba și am și luat”, a povestit Jorge, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218