REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut!

Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut!

Replica API 17 august 2022 | 00:00 1926

Laura Cosoi, Cosmin, soțul actriței, și cele trei fetițe ale acestora sunt în vacanță, în Austria, unde sărbătoresc două evenimente importante, ziua Verei și șapte ani de la nuntă.

„Salutări de la Viena! Am pornit într-un road trip despre care nu știm mare lucru. Suntem organizați, nu zic nu, adică știm când am plecat și când ne întoarcem, dar nu avem un plan bătut în cuie pentru traseu.

Vacanță de vară, în Austria

Așadar, am călătorit noaptea cu copiii spre Viena și bine am făcut, pentru că au dormit tot drumul. Chiar și Lara, care acasă se mai trezește că să o alăptez, de această dată a dormit neîntrerupt.

Noaptea trecută am stat la Viena și acum pornim spre munți, mai exact, mergem spre Alpi și ne vom caza la un chalet pentru 3 nopți. În rest, nu știm mai nimic, dar tare aș vrea să ajung și în Italia.

Aștept însă de la voi recomandări legat de cazări, locuri de vizitat sau activități pentru copii”, spunea Laura Cosoi.

Actrița a publicat și o fotografie, din concediu. Într-un peisaj montan idilic, ce aduce aminte de localitatea natală a vedetei, Vatra Dornei, Laura se bucură de vacanță, la piscină.

Mesaj emoționant pentru Vera

Într-un costum de baie, dintr-o piesă, vedeta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, mai ales că au trecut doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

„Azi este o zi specială pentru noi, de două ori. Sărbătorim 2 ani de la venirea pe lume a Verei și 7 ani de la nuntă tradițională, din Ardeal!

Vera noastră bună și dragă, copil bun și senin, te iubim nemărginit. Ești toată un zâmbet și lumina. Îți mulțumim că ne-ai ales drept familie și recunosc că nu există zi în care să nu ne minunăm de ține.

Te rugăm să ne ierți pentru stângăcii, pentru momentele când ne pierdem răbdarea, pentru… știi tu. Dar îți vom fi mereu aproape cu o îmbrățișare și sufletul plin de iubire!

La mulți ani, Vera noastră! Să fii sănătoasă, cu dragoste de Dumnezeu și mereu înconjurată de frumos și bunătate, de lumina și oameni dragi! Să ții minte că viața înseamnă să iubești și să fii iubit!”, a mai transmis Laura Cosoi, conform okmagazine.ro, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde le scoateti pe toate "gravidutele " astea care o freaca si nu fac nimic decat sa slabeasca ?
1
0
Ca o vaca!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920