REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cum arată Oana Roman în rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos: ”Am visat mult la asta”

Cum arată Oana Roman în rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos: ”Am visat mult la asta”

Replica API 4 martie 2021 | 21:09 1621

Face ce face și ajunge să ne surprindă din nou! Cum arată Oana Roman în rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos? Vedeta de la Antena Stars arată impecabil și atrage privirile tuturor, scrie spynews.ro

Când spui Oana Roman, cuvintele de laudă nu sunt niciodată de-ajuns. Frumoasa fiică a Mioarei Roman se numără fără îndoială printre cele mai spectaculoase apariții din lumea mondenă, fiind, de altfel, un exemplu demn de urmat pentru toată lumea. Deși este mereu cu zâmbetul larg pe buze și plină de entuziasm, problemele nu au ocolit-o, însă vedeta de la Antena Stars a demonstrat că este o femeie puternică, capabilă să mute până și munții din loc.

Cum arată Oana Roman în rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos

Unde mai puneți că, după o luptă grea cu kilogramele în plus, Oana Roman a reușit acum să ajungă la niște forme demne de invidia tuturor doamnelor și domnișoarelor. Fosta soție a lui Marius Elisei a slăbit spectaculos de mult și, în ciuda criticilor care apar la adresa sa, continuă să o facă. Mai mult decât atât, frumoasa vedetă a reușit să-și îndeplinească și un vis de demult, cel de a purta o rochie mulată.

Și cum este mândră până peste măsură de stadiul în care a ajuns, fiica lui Petre Roman a împărtășit recent cu fanii din mediul online mai multe fotografii cu ea îmbrăcată într-o rochie furou. După cum puteți observa și în imaginile din galeria foto, Oana Roman arată impecabil și radiază din cap până în picioare. Cu dietă, proceduri corporale și un stil de viață sănătos, frumoasa vedetă de la Antena Stars a câștigat lupta cu kilogramele în plus.

”Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr-un an și cateva luni am făcut proceduri si tin dieta. Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și beau un ceai care ma ajuta foarte mult.”, este mesajul care a însoțit postarea vedetei.

Oana Roman, reacție acidă la adresa celor care susțin că își editează corpul

Deși este în cea mai bună formă a sa și se bucură de aprecierea multor persoane, gurile rele nu o ocolesc deloc pe fiica lui Petre Roman. Sătulă până peste măsură de cei care susțin că aceasta și-ar edita și modifica corpul în poze, Oana Roman nu s-a mai putut abține și a avut o reacție acidă la adresa cârcotașilor. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta de la Antena Stars le-a spus tuturor că unii oameni nu au capacitatea de a face diferența.

”Încă niște photoshop pe video. Asta pentru că unii au capacitatea de a face diferența între filtru și photoshop. Photoshop cu filtre. Să ne lămurim: Toți cei care postăm pe Instagram avem niște preseturi de culoare, lumină, etc. Se fac într-o aplicație. Aceste filtre NU modifică forma, ci doar culorile și luminozitatea, etc. Punct. Vă arăt diferența. Eu folosesc doar această aplicație și foarte rar și altele ca să aplic machiaj când sunt nemachiată. ATÂT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar a slabit vaca asta ? Va plateste sau cum ca numai ea e zilnic stire .De unde isi cistiga existenta ca la cum arata nici de curva nu e buna ca surorile Gabor .
3
1
Poza modificata! Pozitia picioarelor in reflexia semineului este alta!
6
0
Purceaua este la dieta de cand o stiu si tot grasa e ....
3
2
ma luase tremuratul ca nu mai stiam cat a slabit basoldina !!! Da hotul jidan ucigas de tac-tu ce zice ?
4
1
Superb! Sublim! E PHOTOSOPATA IO CRED K E SUPERINDOPATA!! CU DE TOATE!! OANA ROMAN TE IUBESC SI TE ADOR K PE UN PUI DE KURCA CHIOR!! PAM-PAM
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920